-
- Το Icom δεν έχει 900 €
- εσύ γιατί χαλισε που ο ανθρωπος δίνει και καμιά πληροφορία; Δηλαδή ο εγκαταστάτης είναι πυρηνικός επιστήμονας και την αλλάζει; Σίγουρα αν δεν το κατέχεις το σπορ δεν θα το κάνεις. Αλλά είναι και πολλοί που πιάνει το χέρι τους και ξέρουν τι κάνουν.
- Η δεξαμενή γεμίζει στο 80% και προτείνεις να μην πέφτει κάτω από 33%, αστεία πράγματα νομίζω αν θέλεις να χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο.
4)Όσο και να κατηγορείς τις αγορές μέσω ιντερνετ να σε ενημερώσω ότι δεν είναι το μέλλον είναι το παρών και αντί να ξορκίζεις τις εξελίξεις θα σου πρότεινα να τις εκμεταλλευτείς όπως κάνεις γράφωντας σε αυτό το φόρουμ.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Βασίλη μου, τέτοιο απροκάλυπτο ‘μαγαζάκι’ τόσα χρόνια που σερφάρω στο forum, δεν έχω ματαδεί!......
Απορώ πως οι συνάδελφοι, δεν έχουν χτυπήσει κόκκινο……
Συγνώμη Αντώνη που δεν είμαστε 24 ώρες το 24ωρο στο φόρουμ.[mod]
Ας είναι!!!!.... φίλε matheos τι μάρκα είναι?.
Σίγουρα το Ricardo δεν είναι φτηνά!.
Όσο για το emarket, δεν θέλω να σχολιάσω……
Μα εάν μας πεις την μάρκα θα εκφέρω έγκυρη γνώμη. Περιμένω.
Σίγουρα συμβουλή μου είναι, να μην αδειάζει το τανκ του αερίου, διότι καταστρέφετε η αντλία!. Στα 2/3 αδειασμένο, να γυρίζετε στην βενζίνα, μέχρι πλήρωσης του!.
Αυτά περί τσεκαρίσματος της ποσότητας που πληρώνουμε, ανάγετε στο φάσμα της μπούρδας!.
Πενία τέχνας απεργάζεται, μα η τέχνη είναι μονόδρομος……
Όσο για την τοποθέτηση από άσχετο, το βρίσκω επικίνδυνο. Δεν αλλάζεις πρίζα στο σπίτι κλίνοντας τον γενικό!.
Το άδειασμα του αερίου ποιος θα το κάνει, και με τι εργαλείο?.
Την μετέπιπτα στεγανοποίηση ποιος θα την κάνει και πως?.
Και άλλα πολλά που δεν προτίθεμαι να εξηγήσω.
Επικίνδυνες παραθέσεις!!!!!......
Α.Καταρχήν ο αρχηγός του forum εδώ έχει σβήσει τα στοιχεία τις Αντλίας και τα δικά μου στοιχεία !edit mod ! Το όνομα τις αντλίας είναι KRP107 και θα την βρείτε σε διάφορα side στο ιντερνέτ !!! Όσο αφορά τώρα τον Αντώνης τεαμ ! Κίτα δεν πρέπει να είσαι εγκαταστάτης υγραεριου για να κάνεις αυτή τι δαυλιά, Αρκεί να πιάνουν τα χέρια σου και να έχεις όρεξη !!! Μιλάς για στεγανοποιήσει λες και είναι κάτι δύσκολο η κάτι το εξιδικευμενο……….ας γελάσω. Η κεφαλη στη δεξαμενή της ICOM στεγανοποιείτε μόνο από μια μικρή λαστιχένια φλατσα την οποία αν θες μπορείς να την αλλάξεις η αν θες μπορείς να την περιποιηθείς με βαζελίνη για την έχεις χρόνια !!! Όταν πήγα στον Μπιρμπο και μου άλλαξε την τρόμπα που ήταν τότε στην εγγύηση δεν έκανε καν έλεγχο ο μικρός του για στεγανοποίηση. Άλλαξε την τρόμπα ξανά βίδωσε την κεφαλη και τέλος !!! Όταν ρώτησα πόσο κάνει μου είπε 300 -350ευρω , και αποτι είδα τόσο πάει η γνήσια !!! Το κιτ χρεώνετε 1600 Ευρώ !!!!!!!!! Που το είδες εσύ 900 Ευρώ ICOM Υγρού ψεκασμού αφού ο μπιρμπος έχει το μονοπώλιο !!!!!
Το πώς βγαίνει το υγραέριο από την δεξαμενή το έμαθα μόνος μου μιας και ξέρω γερμανικά και διαβάζω και γερμανικά Forum που δεν είναι τόσο κολλημένα oπως εδώ που δεν σου επιτρέπουν να πεις μάρκα αντλίας και που θα το βρεις ! Εδώ στο Βόλο δεν έχει κανένας συσκευή όπως είχα δει στην Αθήνα για να σου βγάλει το υγραέριο από την δεξαμενη….οποτε τη κάνεις? Βάζεις ένα ισχυρό μαγνητακι στο σιδεράκι που κρατά την μαγνητική επάνω στην κεφαλη και ξεβιδώνοντας την βαλβίδα ρύθμισης πίεσης μπροστά στην μηχανή αφήνεις το υγραέριο να φύγει στην ατμόσφαιρα.
Και όσο αφορά αυτό που είπες ότι δεν πρέπει να αφήσεις να αδειάσει η δεξαμενή κάτω από 33% τα λέει όλα είσαι άσχετος !!! Η τρόμπα δεν χαλάει από αυτό από ότι είδα χαλαει γιατί κατά κύριο λόγο βουλώνει από σκουριές στην δεξαμενή και λόγο κακής ποιότητας Αντλίας όπως είναι αυτή τις ICOM ! Τα λέω όλα αυτά γιατί έτσι για πειραματικούς σκοπούς προσπάθησα να χαλάσω αφήνοντας μια να ρουφαει λίγο υγρό σε ένα κουβά, μάλιστα καμιά φορά και καθόλου και σας λέω ότι δεν χαλαει έτσι με τίποτα !!! Αν χαλάσει έτσι η τρόμπα είναι πολύ απλά επιδει κάποιοι κατασκευαστές θέλουν το πορτοφόλι τους χοντρό !
Αντώνης τεαμ απότι κατάλαβα φοβάσαι και το ρεύμα όταν έχεις κλίσει ακόμα και το γενικό ¨)¨) Θα έλεγα καλύτερα να πας να κάνεις παρέα τους φίλους σου τους εγκαταστάτες
Και που σε θα σου πρότεινα επίσης να είσαι όλο το 24ορο εδω μέσα για να καρφώνεις στον administrator τον οποιοδήποτε βρεθεί που θέλει να γλιτώσει λεφτά και γράψει κάτι εδώ μέσα που βοηθά τους άλλους !!! -
Ο χρήστης Matheos έγραψε:
Βασίλη μου, τέτοιο απροκάλυπτο ‘μαγαζάκι’ τόσα χρόνια που σερφάρω στο forum, δεν έχω ματαδεί!......
Απορώ πως οι συνάδελφοι, δεν έχουν χτυπήσει κόκκινο……
Συγνώμη Αντώνη που δεν είμαστε 24 ώρες το 24ωρο στο φόρουμ.[mod]
Ας είναι!!!!.... φίλε matheos τι μάρκα είναι?.
Σίγουρα το Ricardo δεν είναι φτηνά!.
Όσο για το emarket, δεν θέλω να σχολιάσω……
Μα εάν μας πεις την μάρκα θα εκφέρω έγκυρη γνώμη. Περιμένω.
Σίγουρα συμβουλή μου είναι, να μην αδειάζει το τανκ του αερίου, διότι καταστρέφετε η αντλία!. Στα 2/3 αδειασμένο, να γυρίζετε στην βενζίνα, μέχρι πλήρωσης του!.
Αυτά περί τσεκαρίσματος της ποσότητας που πληρώνουμε, ανάγετε στο φάσμα της μπούρδας!.
Πενία τέχνας απεργάζεται, μα η τέχνη είναι μονόδρομος……
Όσο για την τοποθέτηση από άσχετο, το βρίσκω επικίνδυνο. Δεν αλλάζεις πρίζα στο σπίτι κλίνοντας τον γενικό!.
Το άδειασμα του αερίου ποιος θα το κάνει, και με τι εργαλείο?.
Την μετέπιπτα στεγανοποίηση ποιος θα την κάνει και πως?.
Και άλλα πολλά που δεν προτίθεμαι να εξηγήσω.
Επικίνδυνες παραθέσεις!!!!!......
Α.Καταρχήν ο αρχηγός του forum εδώ έχει σβήσει τα στοιχεία τις Αντλίας και τα δικά μου στοιχεία !edit mod ! Το όνομα τις αντλίας είναι KRP107 και θα την βρείτε σε διάφορα side στο ιντερνέτ !!! Όσο αφορά τώρα τον Αντώνης τεαμ ! Κίτα δεν πρέπει να είσαι εγκαταστάτης υγραεριου για να κάνεις αυτή τι δαυλιά, Αρκεί να πιάνουν τα χέρια σου και να έχεις όρεξη !!! Μιλάς για στεγανοποιήσει λες και είναι κάτι δύσκολο η κάτι το εξιδικευμενο……….ας γελάσω. Η κεφαλη στη δεξαμενή της ICOM στεγανοποιείτε μόνο από μια μικρή λαστιχένια φλατσα την οποία αν θες μπορείς να την αλλάξεις η αν θες μπορείς να την περιποιηθείς με βαζελίνη για την έχεις χρόνια !!! Όταν πήγα στον Μπιρμπο και μου άλλαξε την τρόμπα που ήταν τότε στην εγγύηση δεν έκανε καν έλεγχο ο μικρός του για στεγανοποίηση. Άλλαξε την τρόμπα ξανά βίδωσε την κεφαλη και τέλος !!! Όταν ρώτησα πόσο κάνει μου είπε 300 -350ευρω , και αποτι είδα τόσο πάει η γνήσια !!! Το κιτ χρεώνετε 1600 Ευρώ !!!!!!!!! Που το είδες εσύ 900 Ευρώ ICOM Υγρού ψεκασμού αφού ο μπιρμπος έχει το μονοπώλιο !!!!!
Το πώς βγαίνει το υγραέριο από την δεξαμενή το έμαθα μόνος μου μιας και ξέρω γερμανικά και διαβάζω και γερμανικά Forum που δεν είναι τόσο κολλημένα oπως εδώ που δεν σου επιτρέπουν να πεις μάρκα αντλίας και που θα το βρεις ! Εδώ στο Βόλο δεν έχει κανένας συσκευή όπως είχα δει στην Αθήνα για να σου βγάλει το υγραέριο από την δεξαμενη….οποτε τη κάνεις? Βάζεις ένα ισχυρό μαγνητακι στο σιδεράκι που κρατά την μαγνητική επάνω στην κεφαλη και ξεβιδώνοντας την βαλβίδα ρύθμισης πίεσης μπροστά στην μηχανή αφήνεις το υγραέριο να φύγει στην ατμόσφαιρα.
Και όσο αφορά αυτό που είπες ότι δεν πρέπει να αφήσεις να αδειάσει η δεξαμενή κάτω από 33% τα λέει όλα είσαι άσχετος !!! Η τρόμπα δεν χαλάει από αυτό από ότι είδα χαλαει γιατί κατά κύριο λόγο βουλώνει από σκουριές στην δεξαμενή και λόγο κακής ποιότητας Αντλίας όπως είναι αυτή τις ICOM ! Τα λέω όλα αυτά γιατί έτσι για πειραματικούς σκοπούς προσπάθησα να χαλάσω αφήνοντας μια να ρουφαει λίγο υγρό σε ένα κουβά, μάλιστα καμιά φορά και καθόλου και σας λέω ότι δεν χαλαει έτσι με τίποτα !!! Αν χαλάσει έτσι η τρόμπα είναι πολύ απλά επιδει κάποιοι κατασκευαστές θέλουν το πορτοφόλι τους χοντρό !
Αντώνης τεαμ απότι κατάλαβα φοβάσαι και το ρεύμα όταν έχεις κλίσει ακόμα και το γενικό ¨)¨) Θα έλεγα καλύτερα να πας να κάνεις παρέα τους φίλους σου τους εγκαταστάτες
Και που σε θα σου πρότεινα επίσης να είσαι όλο το 24ορο εδω μέσα για να καρφώνεις στον administrator τον οποιοδήποτε βρεθεί που θέλει να γλιτώσει λεφτά και γράψει κάτι εδώ μέσα που βοηθά τους άλλους !!!Για ξανακοιτα το ποστ που εκανες και τι ακριβως εχω αφαιρεσει.Μονο τα στοιχεια σου και τα site που προτεινες,και κοιτα περιεργα πραγματα, στην περιγραφη του ενος λεει οτι λες και εσυ,ενω στο αλλο site o πωλητης εχει το ιδιο ονομα με εσενα ,τυχαιο;
Ο κωδικος της αντλιας ειναι απειραχτος.[mod] -
Και γιατί απαγορεύεται αυτό ? Αν προτινα το γερμανικό το Side που την πουλά 60Ευρω θα ήτανε ενταξη δηλαδή ?
-
Ο χρήστης Matheos έγραψε:
Και γιατί απαγορεύεται αυτό ? Αν προτινα το γερμανικό το Side που την πουλά 60Ευρω θα ήτανε ενταξη δηλαδή ?Υπαρχουν και οι μικρες αγγελιες αν θες να πουλησεις κατι.
-
Δεν εχω δει τα link του matheos αλλα του αξιζει 1 μπραβο και 1 ευχαριστω για την πληροφορια . Η αληθεια ειναι οτι και γω σκεφτομουνα ακριβως το ιδιο αλλα δεν ειχα ψαξει να βρω κωδικους αντιστοιχης αντλιας. Ακομα και τωρα ομως εχω ενδιασμους για το αν ειναι ακριβως ιδια με της βενζινης.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι στο εξωτερικο το κανουν κατι που σημαινει οτι ειναι εφικτο -
Βασίλη μου με το «Συγνώμη Αντώνη που δεν είμαστε 24 ώρες το 24ωρο στο φόρουμ.[mod]»
με βάζεις να εσθάνομε άσχημα. Σε καμία περίπτωση, ούτε στην σκέψη μου, δεν θέλω να χτυπάς ‘γερμανικά νούμερα’, εργαζόμενος άνθρωπος. Τότε το είδα, τότε το έγραψα, για να το δεις όποτε εσύ θέλεις!.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι γράφω, διότι είναι απόρια πήρας μερικών χιλιάδων εγκαταστάσεων από το 1966, και νομίζω ότι οι επικίνδυνες νουθεσίες από συνφορουμίτες, μπορεί να αποβούν μοιραίες σε έναν ανειδίκευτο στο αντικείμενο.
Οι ματσολιές περί βαζελίνης, σε ένα ελαστικό δακτυλίδι, που είναι πιεσμένο επί αρκετό χρονικό διάστημα, είναι π@π@ρι@ από της λίγες. Διότι εάν αυτό συμβαίνει, τότε τα ελαστικά που έχουμε στην βιτρίνα, σε δύο χρόνια δεν θα τα πουλάγαμε για κατηγορία Δ!.
Και σίγουρα ένας ιδιώτης δεν έχει λυχνία μπουσέν, ούτε ηλεκτρονικό μηχάνημα διαρροών!.
Και οπωσδήποτε δεν θα έδινε 3500ε για να αγοράσει μηχάνημα εκκενώσεως, το όποιο με κατάλληλη διάταξη, επανατοποθετεί το αέριο στην δεξαμενή. Και έτσι δεν θα άδειαζε ένα έρποντα υγραέριο στον αέρα, που με το πέσιμο ενός εργαλείου και δημιουργούμενου σπινθήρα, κάποιοι θα κλαίγανε. Ένας συνάδελφος που δουλεύει έτσι είναι «συνάδελφος», και κατά συνέπια επικίνδυνος…..
Μα ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο μήνα χαίρετε. Και πότε δεν χώνεψα τον ψεύτη, στον οποίο δείχνω την πόρτα της εξόδου, ενώ τον κλέφτη τον καταγγέλλω!.....
Και ποιος δεν ξέρει τι δουλεία κάνω?
Και ποιος δεν ξέρει, ότι εδώ και λίγα χρόνια, και όταν διαπίστωσα ότι στο επάγγελμα μπήκαν και κάποιοι «συνάδελφοι» που γ@μισ@ν τον κλάδο, φτιάχνω μόνον επαγγελματικά?. Μακριά οι ΙΧδες…
Μα μάθετε και αυτό, ότι τώρα πλέον δουλεύω με συμβόλαια, και έτσι τον Αύγουστο, που πρώτη χρονιά στα 67 μου χρόνια δεν έκλισα, έφτιαξα σε μηχανήματα 34 καπάκια και εγκατέστησα 34 κιτ!!!... σε μετα/να μηχανήματα εισαγωγής.
Έτσι για μια ακόμη φορά, η έκφραση «τα λέει όλα είσαι άσχετος», τίθεται στην κρίση των διαβαστών της ενότητας!!!!!!...... να σε μηνύσω για συκοφαντική δυσφήμιση & επικίνδυνες διεργασίες χωρίς άδεια, και ρύπανση του περιβάλλοντος?. Μα θα πρέπει να φέρω και μεγεθυντικό φακό για να σε ψάχνω κάτω από τα καθίσματα της έδρας!.
Οπωσδήποτε οι αντλίες καυσίμου, όταν είναι εμβαπτιζόμενες που είναι, είναι υδρολίπαντες, εάν ο κ#λ#ς τους δεν είναι σε επαφή με το υγρό καταστρέφονται. Τώρα εάν η τσιφουτιά, ή η κουταμάρα του δήθεν έλεγχου του τι πληρώνουμε, ίπταται στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα της κάρας κενής του οιουδήποτε….. τότε πληρώστε 4 φουλαρίσματα για να μάθετε!.
Και μιλάς έτσι σε ποιον?. Στο άνθρωπο που έχει αναλωθεί βοηθώντας παντού μέσα στο forum?.
Και για να μην γινόμαστε ενοχλητικοί και το χοντρύνουμε ΤΕΛΟΣ εδώ από εμένα.
(Βασίλη μου, καφέ πίνω, και μάλιστα Decaffeine Filter Coffee!!!!.)
Antonis-team. -
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
Δεν εχω δει τα link του matheos αλλα του αξιζει 1 μπραβο και 1 ευχαριστω για την πληροφορια . Η αληθεια ειναι οτι και γω σκεφτομουνα ακριβως το ιδιο αλλα δεν ειχα ψαξει να βρω κωδικους αντιστοιχης αντλιας. Ακομα και τωρα ομως εχω ενδιασμους για το αν ειναι ακριβως ιδια με της βενζινης.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι στο εξωτερικο το κανουν κατι που σημαινει οτι ειναι εφικτο
Φίλε μου καλέ, εδώ δεν είναι επαγγελτικό forum, είναι ενημερώσεως!. Διέπετε από κανόνες, που μερικές φορές της ‘έγραψα’, και ορθά τιμωρήθηκα….
Και όταν εσύ με 412 παραθέσεις, και εγώ με 5500, τηρούμε τους κανόνες, ο αλεξιπτωτιστής των 20, θα βάλλει τους δικούς του?!.
Εδώ μέσα γίνετε έργο, δεν είναι κλουβί για παπαγάλους.
Α. -
Και γω στο ''έργο'' αναφερομαι κυρ-Αντωνη. Για τα υπολοιπα υπαρχουν οι mods...
-
Οι κανόνες είναι για να σπάνε αυτό έμαθα στη ζωή μου και στα τόσο χρόνια εμπειρίας στη δαυλιά μου ! Θα θελα να σε ενημερώσω ότι δεν είμαι άσχετος και ότι δεν είμαι πιτσιρικάς, και είμαι 38 χρονό!!! 1 είμαι ηλεκτρολόγος, 2 είμαι ηλεκτρονικός, 3 είμαι τεχνικός Υπολογιστών, και εργάζομαι ως συντηρητής σε μεγάλα ψυγεία σε βιομηχανική ! Τώρα τελευταία έγινα και Τεχνικός τις ICOM από μόνος μου γιατί με ανάγκασε ο μπιρμος και σια με το μονοπώλιο του !!! Το σύστημα ICOM το έχω κάνει βίδες και ξέρω να λίνο προβλήματα εκεί που κόπια μαστορια κλανουν πατάτες ! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που με έχουν πάρει τουλάχιστον καμιά 10ρια για να τους πω την γνώμη μου γιατί είχαν κάποια προβλήματα και ο μάστορας τους δεν ήξερε τη έφταιγε !!
Μην μου αρχινας με μηνύσεις όπως ο μπιρμπος γιατί σας χαλώ τον κλαδο και σηκώνω το ανάστημα μου απέναντι στο μονοπώλιο που έχετε και ταλεποριτε τους πελάτες σας γιατί τους έχετε πιάσει από τα αρχειδια λέγοντας από μέσα σας εδώ σε έχω που θα πας από μένα θα αγοράζεις ακριβά και αν δε δουλεύει καλά το σύστημα σου με μένα θα ταλεπορισε, γραμμένους σας έχω ! Έχετε πάρει μια άδεια από το υπουργείο και το παίζετε μαστορια, και με αυτή την άδεια φοβίζετε κάθε αθώο πολίτη που έβαλε υγραέριο στο αυτοκινητάκι του για να κάνει οικονομία πως μόνο εσείς μπορείτε να ασχοληθείτε με το σύστημα γιατί υπαρχή κίνδυνος φωτιάς και τα τι άυτα !!!
Σας ενημερώνου όλους εδώ μέσα σε αυτό το φόρουμ πως η ICOM έχει κάνει το σύστημα της τόσο απλό που δεν χρειάζεστε να φοβάστε να ασχοληθείτε με αυτό !!!!! Είναι πανεύκολο να κάνετε διάγνωση βλάβης, είναι πανεύκολο να αλλάξετε μια τρόμπα, και είναι πανεύκολο να αλλάξετε ένα φίλτρο Υγραερίου αν φυσικά πιάνουν τα χέρια σας ! Να στε όλοι καλά και μην σκύβετε το κεφάλι στο κατεστημένο !!!!
-
οτι να'ναι.
-
«και μην σκύβετε το κεφάλι στο κατεστημένο !!!!»
Ούτε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ να διάβαζα….. ευτυχώς έβαλες και τα θαυμαστικά, γελοιοποιώντας το…..
Πάλι δεν κατάλαβες!!!!..... είναι τεχνική ενότητα, όχι χώρος παράθεσης μανιφέστων του ΚΚΕ!.
Ποιο κατεστημένο Μωρέεεεεεεεε?. Στα δάχτυλα του ενός χεριού μετρόμαστε οι γνώστες διαπιστευμένοι!. Και οι υδραυλικοί αλουμουνάδες και λοιποί παρατρεχάμενοι, είναι ποlαπλάσιοι. Που το βλέπεις το κλειστό επάγγελμα?!!!!..... μέχρι και εσύ άρτι τελευταία το παίζεις ειδήμονας ιδικός…..
Α. -
Εσένα τώρα σε προσλάβαμε για γενικό δερβέναγα εδώ; Όποτε κάποιος αποφασίσει να δώσει καμιά τεχνική πληροφορία θα του την πέφτεις να μη μάθει τίποτα κανένας άλλος;
Δεν πας να κρυφτείς στην τρύπα σου κι εσύ και το κλειστό σου επάγγελμα;
-
Πληροφορία προς πάντες του ενδιαφερόμενους και προς βράσιμο αυτών που δε γουστάρουν.
Πριν λίγο καιρό άλλαξα φίλτρο υγραερίου στο aygo, μετά από 40000 χλμ. Από περιέργεια άνοιξα το παλιό και ... δεν είχε σχεδόν τίποτα. Το επόμενο δεν πρόκειται να αλλαχτεί πριν τις 100000χλμ.
-
έτσι ήταν και το δικό μου το φίλτρο τίποτα δέν είχε και θέλουν να το αλλάξω και στις 20.000..επίσης πληροφοριακά να ενημερώσω ότι στο icom το τελευταίο διάστημα όταν ανεφοδίαζα την δεξαμενή σταματούσε η αντλία(του πρατηρίου) και ξαναξεκινούσε.κάθε λίγα δεύτερα.αυτό μέχρι πρίν 5 μέρες που δέν πήρε πάνω απο 1 ευρώ.τέλος.σε επικοινωνία με την εταιρία στην θεσνίκη μου είπαν ότι φταίει το μάτι που αναγνωρίζει την πληρότητα του 80%.είναι με υπέρυθρες και κοστίζει 60 ευρώ σύν την τοποθέτηση(άλλα 50).θα φταίω εγώ τώρα άν το βραχυκυκλώσω να γεμίζει όλο ή θα πρέπει να πληρώσω 110 ευρώ για έναν αισθητήρα?αυτά όλα μόλις 6 μήνες αφού έληξε η εγγύηση.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Πληροφορία προς πάντες του ενδιαφερόμενους και προς βράσιμο αυτών που δε γουστάρουν.Πριν λίγο καιρό άλλαξα φίλτρο υγραερίου στο aygo, μετά από 40000 χλμ. Από περιέργεια άνοιξα το παλιό και ... δεν είχε σχεδόν τίποτα. Το επόμενο δεν πρόκειται να αλλαχτεί πριν τις 100000χλμ.
Ψυχραιμία παίδες,ψυχραιμία.
Εγώ άλλαξα και τα δυό φίλτρα στο Zavolli που φοράω στίς 35.000 χλμ και δεν είχαν τίποτα.
Ο φίλος και εγκαταστάτης μου επέμενε να μην τα αλλάξω,αλλά εγώ...........
Τα επόμενα πάντως στίς 50.000 min. -
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Εσένα τώρα σε προσλάβαμε για γενικό δερβέναγα εδώ; Όποτε κάποιος αποφασίσει να δώσει καμιά τεχνική πληροφορία θα του την πέφτεις να μη μάθει τίποτα κανένας άλλος;Δεν πας να κρυφτείς στην τρύπα σου κι εσύ και το κλειστό σου επάγγελμα;
Γιατί στην ‘έπεσα’ ποτέ σε εσένα?.
Γιατί μου μιλάς έτσι?.
Μίλησα ποτέ για κλιστώ επάγγελμα?.
Δεν έχω δώσει τεχνικά στοιχεία, σε ανθρώπους που καταλαβαίνω την επιδεξιότητα τους?.
Δεν έχω συμβουλέψει τηλεφωνικά μερικές δεκάδες φίλους?.
Τους πονηρούς κυνηγώ και τους παπαγάλους!.
Τους δήθεν που θεωρούν την ενότητα μαγαζάκι, και που μας θεωρούν χάνους να τσιμπάμε με ψωμάκι!.
Δεν σε αναγνωρίζω με την τώρα συμπεριφορά σου.
Άλλωστε σαφώς έχω δηλώσει, ότι μου είναι αδιάφορο το ΙΧ, και μόνον παραμένω για να βοηθήσω.
Α. -
Πόσο ζυγίζει άδειο το ντεπόζιτο για υγραέριο και πόσο γεμάτο;
-
Αναλόγως τα λίτρα που παίρνει.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Πόσο ζυγίζει άδειο το ντεπόζιτο για υγραέριο και πόσο γεμάτο;**************************************8
Και μήπως έχεις στα χέρια σου την ‘τάρα’ για να έχεις το βάρος της πλήρωσης?
Α.
Υγραεριοκίνηση!