-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ωρέ πάτε καλά? Μια χαρά είναι το αμάξι! Για κάποιον που θέλει λιμουζίνα είναι οτι πρέπει. Στα 25 χιλιάρικα (το πολύ και με καλό εξοπλισμό) με τον 1.8TSI160 που το υπολογίζω ποια λιμουζίνα άλλη υπάρχει? Το Chevrolet EPICA?
Αλλά τι μανία είναι αυτή από ορισμένους που μονίμως θαβουν οποιοδήποτε νέο αμάξι σκάσει μούρη αν τυχόν δεν ταιριάζει απόλυτα στα γούστα τους... Είδαν δύο φωτογραφίες και έβγαλαν συμπέρασμα...
Εσύ δηλαδή είδες εκατόν δύο φωτογραφίες και έβγαλες το συμπέρασμα ότι 'ωρέ, δεν πάμε καλά, είναι μια χαρά το αμάξι';
Γιατί πολύ θα ήθελα να δω και εγώ τις υπόλοιπες 100 και να αναθεωρήσω. Βοήθησέ με λοιπόν, περιμένω.
Οχι εγώ είδα 3 φωτογραφίες και μου άρεσε. Εσύ όμως με 3 φωτογραφίες έβγαλες συμπέρασμα τέτοιο για να το θάβεις? Αλλο να εκφράζεις μία επιδοκιμασία με 3 φωτογραφίες και άλλο να θάβεις επίσης με 3 φωτογραφίες δε νομίζεις?
-
Για να δείτε τι κόλλημα υπάρχει ένας παραπάνω έλεγε οτι έχει κοντούς προβόλους μπροστά και είναι ασύμμετρο σαν σχήμα!!!! Δηλαδή οι BMW τι προβόλους έχουν μπροστά και πόσο συμμετρικές είναι? Αντε μην αρχισω τώρα και θάβω το FIAT BRAVO ... και έχουμε και άλλο μεσανατολικό..
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
snip
Οχι εγώ είδα 3 φωτογραφίες και μου άρεσε. Εσύ όμως με 3 φωτογραφίες έβγαλες συμπέρασμα τέτοιο για να το θάβεις? Αλλο να εκφράζεις μία επιδοκιμασία με 3 φωτογραφίες και άλλο να θάβεις επίσης με 3 φωτογραφίες δε νομίζεις?Για ξαναδιάβασε τι είπα:
Εσωτερικό όντως, καλύτερο. Εξωτερικά (μπρος-πίσω) εμένα μου φαίνεται χειρότερο...
Αν αυτό είναι θάψιμο, τότε εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Επίσης, θα ήθελα να μου εξηγήσεις γιατί είναι λογικότερο και ορθότερο να επιδοκιμάζεις κάτι έχοντας βασιστεί σε 3 φωτογραφίες, αλλά είναι μη αποδεκτό και κατακριτέο να αποδοκιμάσεις το ίδιο αντικείμενο βασιζόμενος στα ίδια ακριβώς δεδομένα. Εγώ βλέπω ένα λογικό κενό στην σκέψη σου και θα ήθελα να μου το εξηγήσεις.
Έντιτ: Και όσον αφορά τις (μπανγκλικές) BMW έχουν φάει και αυτές το θάψιμο της αρκούδας εδώ μέσα. Αν αφιερώσεις λίγο χρόνο και ψάξεις, θα το διαπιστώσεις και μόνος σου.
-
Και εμενα δε μου φαινεται τοσο αθλιο!! (οχι οτι ειναι ωραιο!)
Κατι bmw τις βρισκω ασχημοτερες!!! -
Eσύ πήγες και αγόρασε και Golf δεν μετράει η γνώμη σου
-
Όταν βγήκε το πρώτο Superb, έιχε πολύ καλους χώρους και τιμή, πράγμα που το έκανε πολύ δημοφιλές στους ταξιτζήδες, και μόνο σε αυτούς...
Με τα νέα γενιά από υπερμεγέθη Segment D Sedans (Ford Mondeo, Mazda 6, VW Passat κτλ) δεν νομίζω οτι πιά υπάρχει ο παραμικρός λόγος για να πάρει κάποιος το Superb.
Οποίος θέλει ακόμα καλύτερους χώρους.. τότε θέλει μεγάλο πολυμορφικό π.χ S-Max και όχι αυτή την μαούνα -
Το αμάξι δεν είναι άσχημο.Και νομίζω πως θα πουλήσει αρκετά αν έρθει σε καλή τιμή.Εδώ κυκλοφορούν αμάξια σαν το νέο accent σαν τα 3θυρα και 5θυρα megane,δε θα κυκλοφορήσει το superb;Κάποιοι έγραψαν ότι το πίσω μέρος μοιάζει με renault.Κι εγώ μόλις το είδα θυμήθηκα τα...Renault 19Chamade!!!!!
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Όταν βγήκε το πρώτο Superb, έιχε πολύ καλους χώρους και τιμή, πράγμα που το έκανε πολύ δημοφιλές στους ταξιτζήδες, και μόνο σε αυτούς...Με τα νέα γενιά από υπερμεγέθη Segment D Sedans (Ford Mondeo, Mazda 6, VW Passat κτλ) δεν νομίζω οτι πιά υπάρχει ο παραμικρός λόγος για να πάρει κάποιος το Superb.
Οποίος θέλει ακόμα καλύτερους χώρους.. τότε θέλει μεγάλο πολυμορφικό π.χ S-Max και όχι αυτή την μαούναΣυμφωνω απολυτα !!Ειναι περιεργα τα παραγματα με το superb.Δεν εχω καταλαβει ακριβως το λογω υπαρξης του.
Ακομα και στη Τσεχια τα περισσοτερα ειναι ταξι,ή οχηματα , μεσαιων ,ξενοδοχειων.Τα πιο κυριλε εχουν mercedes.
Ακομα και ο χωρος αποσκευων του ,αν συγκριθει με το καινουριο Octavia,δεν πλεονεκτει,ειδικα στο ανοιγμα.
Τωρα που εχει βγει το νεο Mondeo και το passat μεγαλωσε και αλλο,θα ειναι δυσκολα τα πραγματα. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Eσύ πήγες και αγόρασε και Golf δεν μετράει η γνώμη σουΚακεντρεχειες!!!
-
Καλά, πώς το έκαναν έτσι?
Ενώ μπροστά είναι καλό, πίσω...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ακομα και ο χωρος αποσκευων του ,αν συγκριθει με το καινουριο Octavia,δεν πλεονεκτει,ειδικα στο ανοιγμα.
Τωρα που εχει βγει το νεο Mondeo και το passat μεγαλωσε και αλλο,θα ειναι δυσκολα τα πραγματα.Τελικά δεν θα είναι 5θυρο (μεγάλο άνοιγμα πορτ-μπαγκάζ) όπως έλεγαν το νέο Superb;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τελικά δεν θα είναι 5θυρο (μεγάλο άνοιγμα πορτ-μπαγκάζ) όπως έλεγαν το νέο Superb;Θα λειτουργεί και σαν τετράθυρο και σαν πεντάθυρο ανάλογα με τις ορέξεις του ιδιοκτήτη. Αναλυτικά μερικές σελίδες πίσω.
@νδρέας
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Συμφωνω απολυτα !!Ειναι περιεργα τα παραγματα με το superb.Δεν εχω καταλαβει ακριβως το λογω υπαρξης του.
Ακομα και στη Τσεχια τα περισσοτερα ειναι ταξι,ή οχηματα , μεσαιων ,ξενοδοχειων.Τα πιο κυριλε εχουν mercedes.
Τωρα που εχει βγει το νεο Mondeo και το passat μεγαλωσε και αλλο,θα ειναι δυσκολα τα πραγματα.Oπως ολα τα Skoda των τελευταιων χρονων, ετσι και το Superb 'παταει' σε δυο κατηγοριες.Μηχανικα μερη και πατωμα απο τη μεσαια κατηγορια, χωροι και ανεση απο τη μεγαλη.Αυτο υποδηλωνει και η διπλης προσωπικοτητας 5η πορτα του.Και κυριλε σενταν και πρακτικο οικογενειακο.
Μπορει λοιπον το superb να 'σταδιορομησε' ως taxi αλλα απο την αλλη ηταν το Προεδρικο/Υπουργικο αυτοκινητο στη χωρα του και το εταιρικο αυτοκινητο των Μεσαιομεγαλων στελεχων.
Ειναι γεγονος οτι το προηγουμενο ηταν εντελως απροσωπο, αλλα απο την αλλη ηταν καλυτερα εξοπλισμενο απο τα αυτοκινητα της τοτε μεσαιας κατηγοριας.
Μπορει λοιπον τα Passat Mondeo να μεγαλωσαν αλλα μεγαλωσε και το superb της 2ης γενιας.
Εν πασει περιπτωσει το αν θα πετυχει το superb εξαρταται αποκλειστικα και μονο απο τη Τιμολογιακη πολιτικη της Skoda, μιας και σε ολους τους αλλους τομεις (οδικη συμπεριφορα, ποιοτητα κατασκευης, χωροι, εξοπλισμος) η Skoda εχει δωσει πολυ καλα δειγματα γραφης. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Το τιμόνι δεν είναι στον βασικό εξοπλισμό;;;;;;;
-
Είναι ασύρματο...
-
Το οδηγάς από το πίσω δεξί κάθισμα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το οδηγάς από το πίσω δεξί κάθισμα;Από πίσω, που έχει περισσότερο χώρο.
-
http://www.worldcarfans.com/9080125.009 ... r-revealed
Μου αρέσει πολύ το εσωτερικό.
Εντυπωσιακή η επιλογή των κινητήρων: 1.4TSI/125, 1.8TSI/160, 3.6FSI/260,
1.9TDI/105, 2.0TDI/140 ο παλιός δηλαδή όχι Common Rail, 2.0TDI/170 με
Common Rail, κινητήρας που μόνο το Tiguan έχει μέχρι στιγμής! -
Λυπάμε αλλά θα ξαναπώ την γνώμη ΜΟΥ ...
Και η 2η φωτογραφία το αδικεί ... ξανά!!!
Και 2 παρατηρήσεις - απορίες ...
1η. Εντυπωσιακό το πτερύγιο στην οροφή μαζί και με την κλασική κεραία ...
2η. Απο 1400 κυβικά έως 3200 ... σαν πολύ μεγάλο ανοιγμα ...
(Το σκεπτικό μου είναι ότι πρόκειται για ένα τεράστιο και σίγουρα βαρύ αυτοκίνητο που θα ... κινήται με 1400 κυβικά και 122 άλογα ...) -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Λυπάμε αλλά θα ξαναπώ την γνώμη ΜΟΥ ...
Και η 2η φωτογραφία το αδικεί ... ξανά!!!
Και 2 παρατηρήσεις - απορίες ...
1η. Εντυπωσιακό το πτερύγιο στην οροφή μαζί και με την κλασική κεραία ...
2η. Απο 1400 κυβικά έως 3200 ... σαν πολύ μεγάλο ανοιγμα ...
(Το σκεπτικό μου είναι ότι πρόκειται για ένα τεράστιο και σίγουρα βαρύ αυτοκίνητο που θα ... κινήται με 1400 κυβικά και 122 άλογα ...)3600...
Είμαι πολύ περίεργος να δω τιμές, δεδομένου πως το Octavia 1.8TSI έχει
21990 ευρώ, το Passat 1.4TSI από 19840 και το 1.8TSI από 25760, ενώ το
απερχόμενο Superb 1.8T 193PS χαρίζεται 23190 ευρώ.Αλήθεια, Octavia 1.4TSI δε θα βγει;
Skoda Superb II