-
Φίλε Neten, προχώρα χωρίς φόβο!!! Για μένα κάνεις μια πολύ καλή αγορά. Είχα τις αμφιβολίες μου, αλλά μετά τα σχόλιά σου από το test drive, είμαι σίγουρος
-
Ο χρήστης neten έγραψε:
Λοιποοον,πριν λιγο γυρισα απο test drive της 116 με την κανονικη αναρτηση παντα(advantage).Εχουμε και λεμε1.Το αυτοκινητο μεχρι τις 2500 στρ ειναι ψοφιο ακομα και με το γκαζι στο πατωμα.(Γι'αυτο ισως δεινοπαθει στα 0-100)
2.Απο την αλλη ο κινητηρας ειναι πολυ ευστροφος και παρα το αρχικο lag γεμιζει παααρα πολυ γρηγορα.Εφτανα ειδικα 1-2 ταχυτητα στις 6000 χωρις να το καταλαβω.
3.Πολυ γραμμικο μοτερ μετα τις 2500-3000 και μεχρι κοφτη.Στην ουσια το αυτοκινητο χολαινει στα ξεκινηματα.Οχι οτι δηλαδη μετα βαζει φωτια αλλα με ικανοποιησε.
4.Η αναρτηση ηταν αρκετα σκληρη οποτε bye bye dynamic.Πολυ καλη αισθηση,τα 150kmh στον περιφερειακο της κατεχακη δεν προβληματισαν καθολου το αυτοκινητο.
5.Περι πισω κινησης.Η ωρα του παιδιου.Πηρα ενα φιλο μου και βρηκαμε μια άπλα οπου το dtc επρεπε απλα να απενεργοποιηθει.Το αυτοκινητο γυρναει πολυ ευκολα(ελπιζω στην αντιπροσωπεια να μη μυριζαν πολυ τα λαστιχα!) και κανεις απειρες σβουρες.Τωρα να πεταει κωλους με τριτη σε ευθειες και ανοιχτες στροφες μην περιμενετε.Με καμια δευτερα σε ωραια στροφουλα και αν εισαι μαστορης στα πισωκουνηματα ισως,εγω παντως δεν ειμαι.
6.Τρελη ηχομονωση.Το αυτοκινητο στις 6500 στρ ακουγεται σα να πηγαινει με 3000.Βεβαια καποιους γκαζηδες αυτο ισως τους απογοητευσει καθως το μοτερ δεν τρελλαινεται ψηλα αλλα εγω το συμπεριλαμβανω στα θετικα,δε φαινεται να ζοριζεται καθολου.
7.Σκληρα και αποτελεσματικα φενα σε συνδυασμο με αναρτηση.Ακομα και σε αποτομη χρηση η αναρτηση δε 'βουταει' εκατοστο.
8.Τωρα απο χωρους,τι να σας πω.Ο πατερας μου που μπηκε μεσα το βρηκε κλειστοφοβικο αλλα εμενα δε με πολυαπασχολει αυτο.
9.Η αισθηση του τιμονιου σχετικα σκληρη με καλη πληροφορια.
Αυτα μαλλον,σε 1 1/2 ωρα οδηγησης τα πρωτα συμπερασματαΠήγαινε να οδηγήσεις κ κανένα άλλο αμαξάκι 147, golf, Α3 κ μετά έλα να μου πεις σχόλια!!!
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Λοιποοον,πριν λιγο γυρισα απο test drive της 116 με την κανονικη αναρτηση παντα(advantage).Εχουμε και λεμε
1.Το αυτοκινητο μεχρι τις 2500 στρ ειναι ψοφιο ακομα και με το γκαζι στο πατωμα.(Γι'αυτο ισως δεινοπαθει στα 0-100)
2.Απο την αλλη ο κινητηρας ειναι πολυ ευστροφος και παρα το αρχικο lag γεμιζει παααρα πολυ γρηγορα.Εφτανα ειδικα 1-2 ταχυτητα στις 6000 χωρις να το καταλαβω.
3.Πολυ γραμμικο μοτερ μετα τις 2500-3000 και μεχρι κοφτη.Στην ουσια το αυτοκινητο χολαινει στα ξεκινηματα.Οχι οτι δηλαδη μετα βαζει φωτια αλλα με ικανοποιησε.
4.Η αναρτηση ηταν αρκετα σκληρη οποτε bye bye dynamic.Πολυ καλη αισθηση,τα 150kmh στον περιφερειακο της κατεχακη δεν προβληματισαν καθολου το αυτοκινητο.
5.Περι πισω κινησης.Η ωρα του παιδιου.Πηρα ενα φιλο μου και βρηκαμε μια άπλα οπου το dtc επρεπε απλα να απενεργοποιηθει.Το αυτοκινητο γυρναει πολυ ευκολα(ελπιζω στην αντιπροσωπεια να μη μυριζαν πολυ τα λαστιχα!) και κανεις απειρες σβουρες.Τωρα να πεταει κωλους με τριτη σε ευθειες και ανοιχτες στροφες μην περιμενετε.Με καμια δευτερα σε ωραια στροφουλα και αν εισαι μαστορης στα πισωκουνηματα ισως,εγω παντως δεν ειμαι.
6.Τρελη ηχομονωση.Το αυτοκινητο στις 6500 στρ ακουγεται σα να πηγαινει με 3000.Βεβαια καποιους γκαζηδες αυτο ισως τους απογοητευσει καθως το μοτερ δεν τρελλαινεται ψηλα αλλα εγω το συμπεριλαμβανω στα θετικα,δε φαινεται να ζοριζεται καθολου.
7.Σκληρα και αποτελεσματικα φενα σε συνδυασμο με αναρτηση.Ακομα και σε αποτομη χρηση η αναρτηση δε 'βουταει' εκατοστο.
8.Τωρα απο χωρους,τι να σας πω.Ο πατερας μου που μπηκε μεσα το βρηκε κλειστοφοβικο αλλα εμενα δε με πολυαπασχολει αυτο.
9.Η αισθηση του τιμονιου σχετικα σκληρη με καλη πληροφορια.
Αυτα μαλλον,σε 1 1/2 ωρα οδηγησης τα πρωτα συμπερασματαΠήγαινε να οδηγήσεις κ κανένα άλλο αμαξάκι 147, golf, Α3 κ μετά έλα να μου πεις σχόλια!!!
Έχεις αρχίσει να γίνεσαι γραφικός.......
Επαναλαμβάνεσαι!!!! -
φιλε neten, οπως σου ειχα πει απο τη σελιδα 3
με το καλο να το παρεις, και να το χαιρεσαι οπως πρεπει!!
πιστευω πως αφου δεν εχεις προβλημα με τους χωρους, δεν θα εχεις σε κανεναν αλλο τομεα.. ισα-ισαps..για το λινκ της diva μηπως ρωτησες?
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ps..για το λινκ της diva μηπως ρωτησες?Πράγματι, θυμήθηκες να τους αναφέρεις κατι σχετικά μ'αυτό το πρόβλημα που εμφανίζουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό οι 116, φίλε Neten? Στο link που ανέφερα πιο πάνω, οι κάτοχοι 116 (από Ελλάδα, Ολλανδία και Ελβετία κυρίως) αναφέρουν οτι με τα πολλά-πολλά προέκυψε ότι μάλλον πολλές από τις 116 κυκλοφορούν με ένα εξάρτημα ελαττωματικό, το οποίο αναφέρουν ως 'HOT-FILM AIR MASS METER'.
Βέβαια, υποθέσεις κάνουν και θα δείξει αν η αλλαγή αυτού του εξαρτήματος θα βοηθήσει στο να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που αναφέρουν. Η ίδια η BMW δεν μοιάζει να ξέρει 100% πού να το αποδώσει! -
Ο χρήστης yani έγραψε:
Επαναλαμβάνεσαι!!!!εσύ με το να κρίνεις τους αλλους συνέχεια γίνεσαι ακομα πιο γραφικός οποτε αστο my friend!
Σου αρέσει η 1.16 δλδ?? κ δεν σου αρέσει το GOLF περισσότερο?
αν θυμαμαι καλα η κοπέλα σου έχει γκολφ..ετσι δεν μας ειπες??κ εσυ εχεις το **XSARA **coupe -
αν θυμαμαι καλα η κοπέλα σου έχει γκολφ..ετσι δεν μας ειπες??κ εσυ εχεις το XSARA coupeΜε το ζόρι δηλαδή πρέπει να του αρέσει το GOLF πιο πολύ από την 1? Τί το ιδιάίτερο έχει? Τουλάχιστον η 1 είναι πιο ενδιαφέρουσα σχεδιαστικά από το GOLF.
-
Ο χρήστης paisios έγραψε:
αν θυμαμαι καλα η κοπέλα σου έχει γκολφ..ετσι δεν μας ειπες??κ εσυ εχεις το XSARA coupeΤουλάχιστον η 1 είναι πιο ενδιαφέρουσα σχεδιαστικά από το GOLF.
ενταξει φίλε αυτο δεν το πιστευεις!!!
-
εγω και ποσοστα επι των πωλησεων να επαιρνα παντως δε θα υποστηριζα τοοοοσο τυφλα καποιες εταιριες.
ελεος ρε παιδια -
Αμάν με αυτό το Golf!
Σε κάθε thread περισσότερο διαβάζει κανείς για AR και VW παρά γιά το αυτοκίνητο προς συζήτηση!
-
αν θυμαμαι καλα η κοπέλα σου έχει γκολφ..ετσι δεν μας ειπες??κ εσυ εχεις το XSARA coupeΤουλάχιστον η 1 είναι πιο ενδιαφέρουσα σχεδιαστικά από το GOLF.
Ε, τώρα τι να πούμε δηλαδή για τη σχεδίαση του Γκολφ που πρακτικά δεν έχει αλλάξει παρά στις λεπτομέρειες από τη Σειρά 1 που σχεδίασε ο Τζουτζάρο πριν κοντά 30 χρόνια; Τουλάχιστον η 116 έχει σχεδιαστεί από 'λευκό χαρτί'.
-
Γιατί να μην το πιστέψω. Γούστα είναι αυτά...
-
Τουλάχιστον η 1 είναι πιο ενδιαφέρουσα σχεδιαστικά από το GOLF.
Το πιστεύεις δεν το πιστεύεις, κι εγώ θεωρώ την 1 πολύ πιο ενδιαφέρουσα από το Golf. Δεν εννοώ ότι το Golf είναι άσχημο (το IV ήταν, το V είναι ωραίο), αλλά εμένα προσωπικά η 1 αυτή τη στιγμή μου αρέσει περισσότερο από όλα τα άλλα hatchback (σχεδιαστικά μιλάω, όχι overall). Καταλαβαίνω ότι δεν αρέσει στους περισσότερους, αλλά...γιατί εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις ότι αρέσει σε κάποιους;
Τόσο σοκ δηλαδή αποτελεί για σένα το να αρέσει η 1 σε κάποιον που του λες 'αυτό δεν το πιστεύεις'. Δεν καταλαβαίνω γιατί καθενός το γούστο και η γνώμη πρέπει να είναι η σωστή. Εγώ δε σου επιβάλλω να σου αρέσει η 1, εσύ γιατί σώνει και ντε πρέπει να μας πείσεις ότι μας αρέσει το Golf περισσότερο;
Φιλικά,
Θέμης
-
Ο χρήστης paisios έγραψε:
Με το ζόρι δηλαδή πρέπει να του αρέσει το GOLF πιο πολύ από την 1? Τί το ιδιάίτερο έχει? Τουλάχιστον η 1 είναι πιο ενδιαφέρουσα σχεδιαστικά από το GOLF.
Ακόμα κι αν το Γκολφ θεωρηθεί ωραίο απο κάποιους (υποκειμενικό αυτό) ειναι σιγουρο οτι κυκλοφορούν τόσα πολλά που μετά από λίγο παυεις να το κοιτάζεις, περνάει απαρατήρητο.
Αντίθετα η 1 είτε ωραια είτε άσχημη (προσωπικα μου αρέσει πάρα πολύ) το σίγουρο είναι ότι σου τραβάει το βλέμμα στο δρόμο. Αποκλείεται να περάσει και να μην την κοιτάξεις. Τουλάχιστον τώρα που είναι αρχή, αν και δεν νομίζω να γεμίσει και ο κόσμος αργότερα!!!Και κάτι τελευταίο γιατί όλα νομίζω είναι θέμα τιμής. Φανταστείται να στοίχιζε η 1 20.000. Ολοι αυτοι που την επικρίνουν θα προτιμούσαν το Γκολφ, το αστρα, το φοκους??? Θα έκαναν ουρές νομίζω έξω από τις αντιπροσωπίες της BMW!!!
-
γιατί; Η 1 ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ είναι καλύτερη από το Golf ΚΑΙ για μένα. Από κει και πέρα δεν έχει τίποτ' άλλο να ξεχωρίζει. Αυτό βέβαια, μαζί με το σήμα, είναι για πολλούς το σημαντικότερο κριτήριο επιλογής
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Ολοι αυτοι που την επικρίνουν θα προτιμούσαν το Γκολφ, το αστρα, το φοκους??? Θα έκαναν ουρές νομίζω έξω από τις αντιπροσωπίες της BMW!!!καλα το καινουργιο ASTRA GTC ειναι μπροστα σε σχεδιασμο κατα την γνωμη μου κ απο το γκολφ κ απο 1 κ απο 147,C4 κ απο πολλα αλλα. έτσι για να μην λετε οτι ειμαι κολλημένος. η 1 ειναι ασχημη κ μονο οι ανεγκεφαλοι για πουλ μουρ θα έκαναν ουρές έξω από τις αντιπροσωπίες της BMW ..¨ημαρτον επειδη εχει το σήμα θα παω να παρω BMW.κανενας χαζός ειμαι??αν δεν μου αρεσει κατι δεν το παιρνω.δεν παει να κανει κ 10000.ειναι ασχημη
-
Επαναλαμβάνεσαι!!!!εσύ με το να κρίνεις τους αλλους συνέχεια γίνεσαι ακομα πιο γραφικός οποτε αστο my friend!
αν θυμαμαι καλα η κοπέλα σου έχει γκολφ..ετσι δεν μας ειπες??κ εσυ εχεις το **XSARA **coupeΓια θύμησέ μου σε παρακαλώ πότε άλλωτε έχει σχολιάσει αρνητικά κάποιον από δω μέσα (εκτός από το thread 'θάψιμο'....)
Απλώς σχολιάζω τα 'κακώς κείμενα' και είμαι αντικειμενικός (άλλωστε η κοπέλα μου όπως είπες έχει το Golf V το οποίο και οδηγώ πολύ πολύ συχνά.
-
αν δεν μου αρεσει κατι δεν το παιρνω.δεν παει να κανει κ 10000.ειναι ασχημηναι καλα, απε΄ξω θα ησουν και εσυ για την παραγγελια, οπως ολοι μας αν εκανε 10000
-
Ο χρήστης yani έγραψε:
αν θυμαμαι καλα η κοπέλα σου έχει γκολφ..ετσι δεν μας ειπες??κ εσυ εχεις το **XSARA **coupeΓια θύμησέ μου σε παρακαλώ πότε άλλωτε έχει σχολιάσει αρνητικά κάποιον από δω μέσα (εκτός από το thread 'θάψιμο'....)
Απλώς σχολιάζω τα 'κακώς κείμενα' και είμαι αντικειμενικός (άλλωστε η κοπέλα μου όπως είπες έχει το Golf V το οποίο και οδηγώ πολύ πολύ συχνά.
δεν εχεις σχολιάσει αλλον επομένως εχεις κατι μαζι μου αφου η κοπελα σου οδηγαει γκολφ ενω εσυ το κοροιδευεις καθε μερα εδω..ή κανω κ τωρα λαθος???
για να εξηγουμαστε!!
-
Κανείς δεν κοροϊδεύει το αμάξι σου αλλά και εσύ μάθε να είσαι πιο ανοιχτόμυαλος. Επειδή εσένα δεν σου αρέσει ένα αυτοκίνητο δεν σημαίνει οτι είναι για πέταμα. Και ούτε είναι ανεγκέφαλοι και χαζοί όπως είπες όσοι δίνουν 23000 για να πάρουν την 1. Γούσταραν και την πήραν.
Ακόμα κι αν κάποιος θεωρεί την 1 άσχημη δεν μπορεί παρά να παραδεχτεί πως σαν σχήμα ξεχωρίζει. Το αν είναι όμορφη ή άσχημη είναι καθαρά υποκειμενικό. Αυτό τουλάχιστον πρέπει να μάθεις να το σέβεσαι και να μην γίνεσαι προκλητικός για κάτι που δεν αρέσει σε σένα.
BMW 116 Dynamic-Έχει νόημα??