-
-
Ωραιες εκπομπες!!! ΤΗΝΧ για τα λινκ!
-
ήρθαν σήμερα μαζί το βιβλίο που πρότεινε η φογ και η σφαίρα
νταξ, τί να πω για τον κλάμπανο, με έκανε αλοιφη
πλέον το αγαπημένο μου marais θα είναι συνέχεια κοντά μου
-
ΟΚ από εδώ και στο εξής θα πηγαίνω τοίχο τοίχο
-
Καλοδιαβασμένα και να σε γεμίσουν έμπνευση
Μόλις ανέβηκα. Είχα κατέβει να δω μπας και ήρθε και το δικό μου... Τίποτα ακόμα.
Όσο για σένα ντριφτεράκο, πολύ χαίρομαι. Και Brassai ε;
-
κι εγώ σ αγαπάω
κλάμπανε, ένας τοίχος δεν μπορεί να μας χωρίσει
-
-
-
-
-
τι ανωμαλία έχει μαζευτεί εδω μέσα
-
δε σας πιάνω
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
-
-
Καλησπέρα!
Απευθύνομαι στις γνώσεις σας:
FUJIFILM FINEPIX S1600HD
Να την πάρω;Μεχρι τώρα είχα μόνο φιλμάτες: Fendt, Zenit TTL, Zenit 12XP και Minolta 500 Si.
Επαφή με ψηφιακές ελάχιστη πέραν του κινητού: Έχω παίξει λίγο με μια που είχα πάρει στην κόρη μου, μια Canon Powershot A470.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Καλησπέρα!Απευθύνομαι στις γνώσεις σας:
FUJIFILM FINEPIX S1600HD
Να την πάρω;Μεχρι τώρα είχα μόνο φιλμάτες: Fendt, Zenit TTL, Zenit 12XP και Minolta 500 Si.
Επαφή με ψηφιακές ελάχιστη πέραν του κινητού: Έχω παίξει λίγο με μια που είχα πάρει στην κόρη μου, μια Canon Powershot A470.
2 ερωτήσεις:
- Θες το superzoom; Αν συμβιβαστείς με μικρότερο εύρος φακού, πιθανότατα θα έχει και καλύτερη ποιότητα στις φωτογραφίες.
- Το μέγεθος και το βάρος της δεν την κάνουν ιδιαίτερα 'βολική' αν θες να την έχεις συνέχεια μαζί σου. Συμβιβάζεσαι με αυτό;
Πήγα να πω κάτι για μ4/3 αλλά βλέπω οτι οι τιμές τους είναι πολλαπλάσιες αυτής οπότε μάλλον δεν ενδιαφέρεσαι... Πάντως μετά τις φιλμάτες SLR μια ψηφιακή compact θα είναι ένα μικρό σοκ...
-
Ευχαριστώ για την απάντηση!
Θαααα το μελετήσω...
-
έχει σταματήσει να κυκλοφορεί ο 70-200 2.8L IS σκέτο ?
-
Χρειάστηκε να στήσω win μετά από πολύ καιρό και με την ευκαιρία, είπα να δω που έχουν φτάσει κάποια προγράμματα για τη φωτογραφία. Δοκιμάζοντας λοιπόν στο ps κάποια plugins, πέτυχα ένα που μου αρέσει πολύ.
Με την ψηφιακή φωτογραφία ασχολούμαι λιγότερο από 1.5 χρόνο, οπότε το μεγαλύτερο διάστημα είχα ασχοληθεί με το φιλμ. Και το φιλμ εξακολουθεί να μου αρέσει. Ο κόκκος, τα χρώματα, ακόμη και τα 'ατυχήματα'... αλλά να συνεχίσω να τραβάω φιλμ ή να ξεκινήσω ξανά, το βλέπω απίθανο. Το κόστος και οι ευκολίες της ψηφιακής δεν μπορούν να αντικατασταθούν, για μένα.
Βρήκα λοιπόν αυτό το plugin που δίνει κάμποσες δεκάδες διαφορετικές επιλογές είτε για έγχρωμες, είτε για ασπρόμαυρες φωτογραφίες, με πολύ ρεαλιστικό αποτέλεσμα.
Πρόκειται για το alien exposure και έχει εκδόσεις για win και mac.
Φωτογραφία. Ασχολείστε;