-
απο τη ακουσα εχει παρει φωτια στη ραφηνα και η φωτια δεν ειναι υποελενχο εχει φτασει μεχρι και τη πεντελη
-
απο τη ακουσα εχει παρει φωτια στη ραφηνα και η φωτια δεν ειναι υποελενχο εχει φτασει μεχρι και τη πεντελη
-
-
na kaoun ta panta gia na valoume myalo
-
-
αν καουν τα σπιτια των ανθρωπον θα βαλουμε μυαλο ????
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
na kaoun ta panta gia na valoume myalo -
Παίδες,τόσο το φετινό όσο καί τό περσυνό καλοκαίρι,ήταν από τα καλύτερα τών τελευταίων δεκαετιών.
Τόσες λίγες πυρκαϊές,αλλά λογικό δέν είναι καί τό να μήν συμβεί καμμία. -
na kaoun ta panta gia na valoume myaloΈχουν καεί ήδη 3 σπίτια, απειλούνται άλλα 1200... Τι φταίνε οι άνθρωποι??? Γιατί καταστρέφουμε έτσι ρε π..... μου???
-
Λοιπόν, μόλις μου εξήγησε ένας συνάδερφος πώς ξεκινάς μια φωτιά 5-6 μέρες μετά την φυσική παρουσία σου στο επίκεντρο. Το πιο πιθανό είναι να έγινε κάτι τέτοιο με σκοπό την οικοπεδοποίηση δασικών εκτάσεων και προφανώς όχι την καταστροφή σπιτιών αλλά ο καιρός (άνεμοι 7 μποφόρ) έβγαλε την πυρκαϊά εκτός ελέγχου.
-
8α καουν και τα αυθαιρετα..οριστε, ουδεν κακο αμιγες καλου.
Αλλα επρεπε στις καμμενες εκτασεις να γινεται κατευθειαν αναδασωση και να μην επιτρεπεται η δομηση , και οποιος το εκανε (η η βοσκηση) οχι μονο να του το γκρεμιζαν, αλλα να τον τρεχαν και με χρηματικα προστιμα και με φυλακες
-
καηκε η μονιμη κατοικια μιας κυριας που ειναι καθαριστρια στο γραφείο μας.... η γυναίκα μολις της το είπαν επαθε αμοκ και εφυγε σουμπιτη.....
Μαζι με τα ξερά καίγονται και το χλωρά....
-
8α καουν και τα αυθαιρετα..οριστε, ουδεν κακο αμιγες καλου.Αλλα επρεπε στις καμμενες εκτασεις να γινεται κατευθειαν αναδασωση και να μην επιτρεπεται η δομηση , και οποιος το εκανε (η η βοσκηση) οχι μονο να του το γκρεμιζαν, αλλα να τον τρεχαν και με χρηματικα προστιμα και με φυλακες
Σε αυτό έχεις βέβαια δίκιο.
Αλλά με τα ξερά (αυθαίρετα) καίγονται και τα χλωρά (νόμιμα). Χώρια η φυσική καταστροφή.
Όσον αφορά στην απαγόρευση δόμησης, τα πρόστιμα και τις φυλακές... -
Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι όταν το οκόπεδο έχει ξερόχορτα τα κόβουμε (Ξυπνάτε ρε....)
επίσης όταν χτίζουμε όπου μας αρέσει αυθέρετα και άναρχα αυτά είναι τα αποτελέσματα..... όλο αδιέξοδα είναι εκει πέρα οι δρόμοι... που να πάνε και οι έρμοι οι πυροσβέστες... ξέρετε πόσες φορές μπαίνουν σε μέρη που δεν υπάρχουν στο χάρτη και ψάχνονται?????
Τώρα να σου πω την αλήθεια για όσους έχουν αυθέρετα όσο και να φάινεται ωμό δεν με πολυνοιάζει
-
Να σας πω κατι ρε παιδια γιατι εχω αγανακτησει; Το βουνο ποιος το κοβει σε οικοπεδα και το πουλάει; Γιατι δε βγαίνει νόμος που να λέει οτι σε εκτάσεις που έχουν καεί απαγορεύεται για 5-6 χρόνια να χτισθεί οτιδήποτε;;;
Η πολιτεία που είναι; Πάλι θα γίνει ότι έγινε και με την ιστορία στο Ντράφι. Κάηκε και μέσα σε 8-9 μήνες μετράγαμε νεόκτιστα σπίτια...
-
Κλασσικοτατη περιπτωση οικοπεδοποιησης με την ευνοια του κρατους (σας θυμιζει τιποτα η τοποθετηση ταμπελας στο Διονυσο 2 βδομαδες μετα την φωτια που εγραφε 'Πωλουνται οικοπεδα κτηματικης εταιριας του δημοσιου' ..)
Παντα βρισκουν δικαιολογιες τυπου 'βαλανε φωτια σε χωραφι κ ξεφυγε' και τα καλυπτουν ολα... Αν καποιοι ενδιαφεροντουσαν θα ειχε βγει νομος που οτι καει δεν χαρακτηριζεται οικοπεδο ουτε μετα απο παροδο 20τιας και οποιος πιαστει για εμπρησμο ισοβια (κ θανατικη ποινη μου κανει).
Αλλα οικοπεδα = $$$ (βαλε κατω τι κερδιζουν ολοι απο μια οικοδομη κ τι απο 10 δεντρα) αρα ποτε δεν θα σταματησουν αυτου του ειδους οι 'φωτιες'...Οταν θα χουν καει ολα κ ή θα λιωσουμε απο την ζεστη ή θα μας φανε οι πλυμμηρες τοτε θα καταλαβουν.. Τοτε θα ναι αργα ομως..
-
Μην ανησυχείτε παίδες, θα την σβήσουνε γρήγορα τη φωτιά γιατί είναι το σπίτι του Κωστάκη στη Ραφήνα...!!!
-
[quote='Madman77']Κλασσικοτατη περιπτωση οικοπεδοποιησης με την ευνοια του κρατους (σας θυμιζει τιποτα η τοποθετηση ταμπελας στο Διονυσο 2 βδομαδες μετα την φωτια που εγραφε 'Πωλουνται οικοπεδα κτηματικης εταιριας του δημοσιου' ..)
Καλα τωρα εγραψες!!!
-
Οχι μόνο το κράτος πούλαγε οικόπεδα στα καμμένα στο Διόνυσο αλλα αν θυμάστε ειδικά και κατ'εξαίρεση για την αγορά των συγκεκριμένων οικοπέδων ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ.
εγω μένω σταμάτα και έχω αηδιάσει απο την κτηνωδία αυτή, η πλευρά της πεντέλης που είχε καεί πριν λίγα χρόνια είναι πλέον σε μεγάλο ποσοστό χτισμένη απο καινούρια σπίτια.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΔΕΙΑ?
-
Τι άδεια ΙΚΕ??? Δεν χρειάζεται άδεια... Περιμένεις να έρθουν οι εκλογές και η κυβέρνηση σου βάζει ρεύμα και νέρό στο αυθαίρετό σου......
φωτια στη ραφηνα