-
Σήμερα στο Μαραθώνα: Αγροτικό με καρπούζια, με τετράπαχα λάστιχα, χρωμιωμένες ζάντες (classic!) και αυτοκόλητα με τους 'σπόνσορες' στις πόρτες (Brembo, Recaro, κλπ)...
-
Σκεφτειτε ποσα καλωδια εχει τουλαχιστον 2 * 550 που τα εβαλε ολα
ο ηλεκρολογος θα τον βλεπει και θα φοβαται -
ΤΣΟΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
Λοιπόν προς τους κάγκουρες:
Άποψή μου ότι είστε στην κατηγορία προσβολής δημοσίας αιδούς (αν γράφεται έτσι).Για ποιο λόγο να παίρνω το αυτοκινητάκι μου στην κίνηση και να είμαι εγκλωβισμένος ανάμεσα σε 4τροχους κλόουν; Αν ήθελα κλόουν θα πήγαινα σε τσίρκο. Α, τώρα που το σκέφτηκα, ωραία ιδέα να πάρετε τα καγουράμαξά σας και να φτιάξετε ένα νέο είδος τσίρκου. Με την ηχορρύπανσή του, τη μουσική σπάσιμο νεύρων από σκυλάδικα μέχρι τις, απλά, καγκουριές.
Έξω από τους δρόμους.
Για να γίνω κατανοητός, οι κάγκουρες
*ηχορρυπαίνουν
*προσβάλουν κάθε αίσθηση γούστου και κουλτούρας αυτής της χώρας
*είναι επικίνδυνο όπως οδηγούν -
-
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εσυ σε δεξιοτιμονο αμαξι , τι εκανες???? -
-
κάποιος πήγαινε λιμανάκια για κόντρες
-
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είναι classic πλέον. Κακάσχημο αυτοκίνητο, τροφή για κάγκουρες:Κάπου στη Βουλιαγμένη. Ο οδηγός καμάρωνε σα γύφτικο σκερπάνι
Classic μπορεί να είναι, τροφή για κάγκουρες μπορεί να είναι επίσης μπορεί να μην έχει άνετους χώρους *αλλα κακασχημο **δεν *είναι.
Αυτη είναι η προσωπική σου γνώμη ή τη συμμερίζετε και όλο το 'σόι' σου? -
Η προσωπική μου γνώμη.
Το σόι μου άστο στην ησυχία του σε παρακαλώ. -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Είναι classic πλέον. Κακάσχημο αυτοκίνητο, τροφή για κάγκουρες:
Κάπου στη Βουλιαγμένη. Ο οδηγός καμάρωνε σα γύφτικο σκερπάνι
Classic μπορεί να είναι, τροφή για κάγκουρες μπορεί να είναι επίσης μπορεί να μην έχει άνετους χώρους *αλλα κακασχημο **δεν *είναι.
Αυτη είναι η προσωπική σου γνώμη ή τη συμμερίζετε και όλο το 'σόι' σου?ως ξαδερφος δηλωνω οτι ειναι κακασχημο.....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Είναι classic πλέον. Κακάσχημο αυτοκίνητο, τροφή για κάγκουρες:
Κάπου στη Βουλιαγμένη. Ο οδηγός καμάρωνε σα γύφτικο σκερπάνι
Αυτη είναι η προσωπική σου γνώμη ή τη συμμερίζετε και όλο το 'σόι' σου?ως ξαδερφος δηλωνω οτι ειναι κακασχημο.....
ως ανηψιος δηλωνω επισης οτι ειναι κακασχημο...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ως ανηψιος δηλωνω επισης οτι ειναι κακασχημο...
ανηψούλα
-
Τόσο σας κόφτει!!!
-
http://cgi.ebay.co.uk/Blow-Off-Turbo-So ... dZViewItem
Τέλειο -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
http://cgi.ebay.co.uk/Blow-Off-Turbo-Sound-Citroen-2CV-AX-BX-ZX-C1-C2-Xsara_W0QQitemZ280020097939QQihZ018QQcategoryZ43120QQrdZ1QQcmdZViewItem
ΤέλειοΑνετα αγοραζα ενα τοσο φτηνο που ειναι, για να κανω πλακα σε φιλους...
(κ καλα οτι εβαλα τουρμπο στο τουτου...)
-
Australia Uber Alles!!!!!