-
-
προς Golf III δε μοιάζει ο κάγκουρας;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Η έκπληξη δεν με άφησε να πιάσω το κινητό, και η κούραση μαζί με την κίνηση δεν μου επέτρεψαν να γυρίσω πίσω...Επιφυλάσσομαι: Περιπολικό Octavia στο Α.Τ. Καματερού επί της Λεωφ. Φυλής με μια φτερούγα-απλώστρα να! (με το συμπάθιο... )
βγαλε φωτο, και ρωτα κιολας
μηπως και ειναι αυτο το octavia που τα τσακαει ολα στο δρομο οσα κανουνε μαγκιες...?!! (230hp?) -
Όντως ΙΙΙ είναι, αλλά χάνω την ικανότητα μου να τα ξεχωρίζω όταν είναι τόσο καγκουρεμένα!
Ερχεται βόμβα....
Το πιο καγκουρεμένο Ραλλάκι της Κρήτης, ετοιμάστε τα στομάχια σας! -
-
Απο το πλάι δείχνει σαν ένα απλά καγκουρεμένο Ίμπιζα, όπως τόσα άλλα. Από μπρος όμως... μιλάμε για ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟ καγκουρό, καθαρόαιμο, χωρίς προσμίξεις!
Κυρίες και κύριοι, ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Φυσικά, ο τύπος έχει κλείσει και πάρκιν με το παρκάρισμά του
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Απο το πλάι δείχνει σαν ένα απλά καγκουρεμένο Ίμπιζα, όπως τόσα άλλα. Από μπρος όμως... μιλάμε για ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟ καγκουρό, καθαρόαιμο, χωρίς προσμίξεις!Κυρίες και κύριοι, ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ!
ΟΛΕ!!!! Μήπως σημείωσες τον αριθμό μιας και πωλείται;
-
Ο χρήστης fiestapower έγραψε:
Ερχεται βόμβα....
Το πιο καγκουρεμένο Ραλλάκι της Κρήτης, ετοιμάστε τα στομάχια σας!Γιώργο μια φορά ήταν αρκετή. Δε θα αντέξω να το ξαναδώ...
-
ρε &*&#^@ σπυρο, πλανταξα απο το γελιο ρε φιλε!! παραλιγω να πνιγω με την παρουσιαση
-
Ο χρήστης fiestapower έγραψε:
Όντως ΙΙΙ είναι, αλλά χάνω την ικανότητα μου να τα ξεχωρίζω όταν είναι τόσο καγκουρεμένα!Ερχεται βόμβα....
Το πιο καγκουρεμένο Ραλλάκι της Κρήτης, ετοιμάστε τα στομάχια σας!Άντε ρε Γιώργο, πού είναι;
-
Το καλό καγκουρώ αργεί να φτάσει! (Μέχρι να διανύσει την απόσταση Χανιά - Ρεθυμνο ΠΗΔΩΝΤΑΣ ) Υπομονή!
Uploading....
-
Κυρίες και κύριοι, ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ!Τα καθρεπτάκια Μ3 είναι όλα τα λεφτά. +16 άλογα το καθένα...
-
Λοιπόν πάμε...
Στην πασαρέλα του Ρεθύμνου κυριακή μεσημέρι, ακριβώς πάνω από τις ψαρόβαρκες σκάει μύτη τουμπανιασμένο ραλάκι με ηλιοπροστασία ψαράκι.
Μπορείτε να φανταστείτε πόσο καγκούρικο ήταν? 10/10, αφού έμοιαζε πιο πολύ με blowfish ή κάβουρα ή θαλάσσιο καγκουρώ! (πως λέμε θαλάσσιο αλογάκι! )
Πάρτε ένα fullsize link για να το χορτάσετε όλοι:
Πάρτε μια γεύση θαλασσινού από τα φανάρια: Custom φρυδάκια.
Συνταγή: Κολλάμε αυτοκόλλητο και μετά με κοπίδι ΚΟΒΟΥΜΕ τρία 'στρογγυλά' κομμάτια για να μοιάσει τριπλοφάναρο morette!
To αποτέλεσμα? Στομαχική δηλητηρίαση από ληγμένο θαλασσινο.
Γαρνιτούρα ΒΟΔΥ κιτ από ΑΣΤΑΚΟ, που έχει σκάσει (βλ. πολυεστέρας) από το ψήσιμο στο φούρνο.Mετά από εμετό ακολουθεί το.... Κυρίως πιάτο...
-
αρκετα καλο.
το μεταλικο σκουληκακι τι ακριβως κανει? -
-
-
Βεβαίως ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αβυσσαλέου μπλέ κήτους έχει κακές σχέσεις με την μάνα του.
Αυτό διότι έκλεψε το σωλήνα από τον απορροφητήρα του σπιτιου του και τον πέρασε περίτεχνα στον αφτερμάρτσετ αεραγωγό του καπώ.Η δικαιολογία είναι μία: Πρέπει να τραβάει την ψαρίλα, αλλιώς η μυρουδιά τηγανόψαρου θα μεταφερθεί στην καμπίνα, και ο ιδιοκτήτης μας θα χαλάσει τα ποσοστά επιτυχίας του με τις Κρητικοπούλες.[/img]
-
Παρατηρήστε πώς το καπώ κρύβει το μισό φανάρι!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Παρατηρήστε πώς το καπώ κρύβει το μισό φανάρι!
Φίλε μου σκύλε80 ( ), αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς αυτά τα οχήματα κυκλοφορούν συνήθως με ΣΒΗΣΤΑ τα κανονικά φώτα, και αναμμένα ΜΟΝΟ τα προβολάκια ομίχλης
edit: Fiestapower, αν μπορείς μίκρυνε λίγο τις φωτό ή βάλε thumbs, να μην ξεχειλώνουμε.
-
Στο αυστραλέζικο ραλλάκι, μου αρέσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οι βίδες του αεραγωγού... Τις πήρε ελαφρώς καμμένες/σκουριασμένες από καμιά ξυλόσομπα μου φαίνεται.
Australia Uber Alles!!!!!