-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Τάκη σε ποιό camping θα είσαι στη Λευκάδα;
Μάλλον στη Βασιλική, αλλά φτάνοτας εκεί Σάββατο 6/8 θα κατηφορίσουμε την ανατολική πλευρά του νησιού για να τα δούμε όλα και να διαλέξουμε (αν έχουν και χώρο). Οργανωμένα και ελληνικά δηλαδή...
Θα είσαι εκεί; Εμείς θα είμαστε με το 307 και ένα λαδί τρίπορτο Astra G.Aπο πλατεια Αγ.Μηνα θα περασεις?(κεντρο δηλαδη)
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Aπο πλατεια Αγ.Μηνα θα περασεις?(κεντρο δηλαδη)Δεν ξέρω... Πρώτη φορά πάω Λευκάδα. Υποθέτω όμως πως θα έρθω για βόλτα!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Aπο πλατεια Αγ.Μηνα θα περασεις?(κεντρο δηλαδη)
Δεν ξέρω... Πρώτη φορά πάω Λευκάδα. Υποθέτω όμως πως θα έρθω για βόλτα!
Ειναι χαρακτηριστικο,οπως βεβαια το Καθισμα(παραλια),Εγκρεμνοι κλπ.Πρεπει να πας..
-
.......... Τι μου θυμισατε τωρα!!!!Το καλυτερο camping ηταν στη Χιλη με το International Jumboring....Αν θυμάμαι καλα το 1998
-
Απαντησεις καθυστερημενες για 2ο ποδι Χαλκιδικης (ελπιζω οχι κατοπιν εορτης).
Κορυφαια επιλογη ειναι η Λακαρα. Δροσερο, ησυχο, οργανωμενο, προσεγμενο, με καλα μπαρακια και εστιατοριο.
Ο Αρμενιστης ειναι εκτος συναγωνισμου σε επιπεδα οργανωσης και προσφορων, αλλα το ιδιο και στις τιμες, σε σημειο να εχει γινει ξενοδοχειο με τεντες. Ειναι και μονιμως φουλ.
Το Πλατανιτσι ειναι με μια λεξη: ΑΧΟΥΡΙ. 1000 φορες διπλα στις Καβουροτρυπες ελευθερος.
Παρα πολυ καλο το Καλαμιτσι επισης στα επιπεδα της Λακαρας με καλυτερη παραλια αλλα χειροτερη σκια και δροσια.
Κοντα σε ολα αυτα υπαρχουν και καμμια 20αρια ακομα διαφορων επιπεδων και χαμηλοτερης τιμης.tsardaklis μαλλον ενοεις την Κουμιτσα που δεν ειναι αναμεσα στο 2ο και 3ο ποδι, αλλα στο 3ο απο τη μερια που βλεπει Θασο. Και εγω εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα οποτε βρισκομαι εκει ολο Αμουλιανη παω
-
Σημείωστε και το καμπινγκ στον Κριό στην Πάρο. Εχω να πάω πολλά χρόνια αλλά η παραλία είναι άπαιχτη και πηγαίνουν συνήθως μόνο τουρίστες. Πρωϊνό έφτιαχνε δε ένας Αγγλος στην πλάκα. 'Εχω φαει τις απίστευτες ομελέτες εκεί!
Τον Ιούλιο είναι η καλύτερη εποχή. Τον Αύγουστο, ειδικά όσο περνάει ο καιρός, έχει πολύ κόσμο και συνήθως πλακώνουν πολλοί Ιταλοί!
-
Τελικα πηγα στην Κομιτσα (νεα Ροδα 3ο ποδι) και οι εντυπωσεις μου ειναι παρα πολυ καλες.
Ειδικη μνεια στις πολυ καλες τιμες ειδικα για τις καλυβες.
Ησυχια, οργανωση, αρκετα καλη παραλια (εχω δει και καλυτερες) και πισινα για βραδυνο ποτο. -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ξέχασα!
Πολύ σημαντικό, να περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό:
Καλύμματα μιας χρήσης για την λεκάνη της τουαλέτας!Περιττό. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το χσμ στην ύπαιθρο. αρκεί να είσαι ολίγον (εώς πολύ) διακριτικός.
-
Γειά σας,
Προγραμματίζω για το καλοκαίρι (τέλη Ιουλίου - μέσα Αυγούστου) ταξίδι στην Βαρκελώνη με τροχόσπιτο (ρυμουλκούμενο).
Θα ήθελα προτάσεις και υποδείξεις για campings σε περιοχές του οδικού άξονα από Γένοβα μέχρι και (ιδιαίτερα) Βαρκελώνη.
Θα προτιμούσα προσωπικές εμπειρίες για τα campings αλλά είναι ευπρόσδεκτες κάθε είδους προτάσεις, σημεία προσοχής, αξιοθέατα κλπ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μάξιμος
Υ.Γ. Δεν βρήκα στα περιεχόμενα άλλο σχετικό topic και άνοιξα καινούργιο, με την ελπίδα ότι είμαι στην σωστή ενότητα.
-
Είχα μείνει σε ένα camping πριν τη Γένοβα, 'Campnig Genova Est' νομίζω το έλεγαν, καθαρό, αλλά λόγω του ότι ήταν σε απόκρημνη πλαγιά είχε δύσκολη πρόσβαση με ρυμουλκούμενο, και αρκετά ζόρικη διαμόρφωση που πρέπει να δυσκόλευε τις μανούβρες (εγώ ήμουν με σκηνή). Επίσης υπάρχει κι ένα camping στο Levanto, πριν τη Γένοβα, ίσως λίγο πιο άνετο. Για μετά τη Γένοβα δεν ξέρω. Γενικά η ακτογραμμή από τη La Spezia ως τη Γένοβα (Riviera di Levante) έχει απίστευτα εντυπωσιακά τοπία και χωριά, αλλά δύσκολη πρόσβαση με ρυμουλκούμενο.
Για τέτοιο ταξίδι πάντως θα προτιμούσα να νοικιάσω αυτοκινούμενο από την Ιταλία. Δες π.χ.αυτό το link:
-
Συνέχεια εδώ αγαπητέ maximos.
[moderator]
-
Γειά σας,
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Είχα μείνει σε ένα camping πριν τη Γένοβα, 'Campnig Genova Est' νομίζω το έλεγαν, καθαρό, αλλά λόγω του ότι ήταν σε απόκρημνη πλαγιά είχε δύσκολη πρόσβαση με ρυμουλκούμενο, και αρκετά ζόρικη διαμόρφωση που πρέπει να δυσκόλευε τις μανούβρες (εγώ ήμουν με σκηνή). Επίσης υπάρχει κι ένα camping στο Levanto, πριν τη Γένοβα, ίσως λίγο πιο άνετο. Για μετά τη Γένοβα δεν ξέρω. Γενικά η ακτογραμμή από τη La Spezia ως τη Γένοβα (Riviera di Levante) έχει απίστευτα εντυπωσιακά τοπία και χωριά, αλλά δύσκολη πρόσβαση με ρυμουλκούμενο.Για τέτοιο ταξίδι πάντως θα προτιμούσα να νοικιάσω αυτοκινούμενο από την Ιταλία. Δες π.χ.αυτό το link:
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Η διαδρομή που σκέφτομαι να ακολουθήσω με το τροχόσπιτο είναι από Alessandria , Savona κλπ.
Για την περιοχή από Genova μέχρι La Spezia, έχω ακούσει καλά λόγια και θα την επισκεφθώ μόνο με το αυτοκίνητο με βάση την Genova.
Θα κοιτάξω πάντως και την εκδοχή του νοικιασμένου αυτοκινούμενου, ...που πολύ θα το ήθελα ιδιόκτητο !!Φιλικά
Μάξιμος
-
Mαξιμε εχω ηδη νοικιασει αυτοκινουμενο για το Πασχα, απο τη Hymer.
Αν δε βαριεσαι σου λεω εντυπωσεις αμα τη επιστροφη.BTW ειχα ανοιξει και ενα τοπικ στο Περι αυτοκινησης για το επικειμενο ταξιδι μου, εκει εχω και αλλα λινξ για αυτοκινουμενα.
-
Και μεσα σε ολα ειδα σημερα (και πηρα) ενα νεο (2ο τευχος) περιοδικο για Καμπερ.
-
Έχω μείνει σε camping σε διάφορα σημεία προς εκίνη τη μερία, αν θές ρίξε μια ματιά στο http://freewind.tripod.com/tr_spain.htm, αμα έχεις υπομονή θα βρείς πληροφορίες
(είναι μια περίεργη ιστορία αυτό το site, έχω χάσει εδώ και 4 χρόνια τους κωδικούς πρόσβασης FTP και δεν μπορώ να το κάτεβάσω , αλλά παρόλαυτα δεν το έχουν σβήσει ακόμα!!!) -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Mαξιμε εχω ηδη νοικιασει αυτοκινουμενο για το Πασχα, απο τη Hymer.
Αν δε βαριεσαι σου λεω εντυπωσεις αμα τη επιστροφη.BTW ειχα ανοιξει και ενα τοπικ στο Περι αυτοκινησης για το επικειμενο ταξιδι μου, εκει εχω και αλλα λινξ για αυτοκινουμενα.
Φίλε 'greo' σε ... παρακολουθώ(!!) και στο topic της αυτοκίνησης και περιμένω τις εντυπώσεις σου, ...χωρίς να βαριέμαι.
Φιλικά
Μάξιμος
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Έχω μείνει σε camping σε διάφορα σημεία προς εκίνη τη μερία, αν θές ρίξε μια ματιά στο http://freewind.tripod.com/tr_spain.htm, αμα έχεις υπομονή θα βρείς πληροφορίες
(είναι μια περίεργη ιστορία αυτό το site, έχω χάσει εδώ και 4 χρόνια τους κωδικούς πρόσβασης FTP και δεν μπορώ να το κάτεβάσω , αλλά παρόλαυτα δεν το έχουν σβήσει ακόμα!!!)Θα το προσπαθήσω. Πάντως σ' ευχαριστώ.
Φιλικά
Μάξιμος
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Και μεσα σε ολα ειδα σημερα (και πηρα) ενα νεο (2ο τευχος) περιοδικο για Καμπερ.Δύο ή τρείς μοίρες αρνητική,καί είσαι εντάξει!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Και μεσα σε ολα ειδα σημερα (και πηρα) ενα νεο (2ο τευχος) περιοδικο για Καμπερ.
Δύο ή τρείς μοίρες αρνητική,καί είσαι εντάξει!!!
-
Εχει υπ'οψιν κανεις καποιο καλο καμπινγκ στη Λευκαδα.Βρηκα 4-5 στο ιντερνετ και θα θελα να ξεχωρισω καποιο...
Όλα για το Camping