εδω μεσα η αμαθεια και η ελειξη σοβαρων επιχειρηματων για κουβεντα,ειναι προνομιο αυτων που δεν ξερουν και δεν θελουν να μαθουν,και συγχρονως με προκαλουν να γραφω.[/quote]
Εχω οδηγησει και το οπελ με τα 90 αλογα και το Golf με τα 75.
Σε πληροφορω οτι το Golf σε ολες τις ρεπριζ ειναι ταχυτερο απ το οπελ .
Για του λογου το αληθες ψαξε στον ειδικο τυπο τα συγκριτικα.
Εξαλλου φαινετε αλλωστε,ο εκοτεκ μεχρι τις 3500~ στροφες ειναι ταφος.
Γι αυτο σου λεω δες και την πραξη εκτος απ τα χαρτια.
Ξερεις που κερδιζει ο εκοτεκ?
Στα ο-100 και την τελικη.
Αν αυτο σε ικανοποιει και ετσι θεωρεις ενα μοτερ καλυτερο......επιλογη σου[/quote]
το 1991 η opel παρουσιασε το 1,4 μοτερ με τα 90 αλογα φορεμενο στα corca,tigra και astra..
Η VW στα 1,4 ειχε τα μονου ψεκασμου με 60 αλογα.
δεμ μιλαω για τις θεομακρες σχεσεις των opel που καταρακωνουν τις ρεπριζ εως και σημερα.
η 4η μου στις 7000+ σαλ εχει κοντα 190 στο κοντερ...τι ρεπριζ να εχουν τα μαμα μοτερ?
δεν λεω οτι τα opel μοτερ ειναι καλυτερα,αλλα οτι σε αυτη την κατηγορια τα μοτερ ειναι ισοδυναμα,δεν ειμαι μονοπλευρος αλλα και αν ειχα VW δεν θα νομιζα οτι ειχα και porche...
**σε αυτα θα απαντησει κανεις?**τωρα ποιο 1,4 εχει 12kg ροπης φιλαρακο απο τις 3000σαλ εσυ που λες οτι σκοτωσα το αμαξι κατω απο τις 5000σαλ?????????????????????
για την ιστορια το αμαξι σε θεμα αλογων ειναι ελαφρα καλυτερο μεχρι τις 4500 μεχρι μαμα και απο εκει και πανω αντε γεια......
εσεις μαγκες coilover set με 650€ περαστικα και ευθυγραμιση αγοραζετε απο καπου?καρτουλα με το λαδακι που τσιμπατε βγαζετε στο ρελαντι?απο μπουζακια πως παμε, τα πληρωνετε 14€ τα 4 ή το ενα στην αντιπροσωπεια σας?ειναι λαδωμενα?
ikar παλι περαστικα μου? δεν βαρεθηκες ακομα να απαντας με πα....λογιες? εσυ ψαξε το φως οταν ξαναπας για service των 60000km.
πληρωσε κανα 800€ και οταν παρω την Μ3 εγω θα δινω 400€....
γιατι εγω απανταω με στοιχεια και τιμες ....