-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Θα συμφωνήσω με τον Tazz. Ο stig ξέρει την πίστα και με κλειστά μάτια πρώτον και δεύτερον έχει κάνει εκατοντάδες γύρους με το Liana. Ο Mansell απ'την άλλη το οδήγησε λογικά μόνο για 5 γύρους όπως κάνουν όλοι οι καλεσμένοι. Άρα πιστεύω ότι ο χρόνος του Mansell είναι πιο αντιπωσιακός συν ότι έχει και κάποια χρονάκια πλέον...Σίγουρα ο χρόνος του Mansell είναι εξαιρετικός. Ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι τα αυτοκίνητα δεν έκαναν το χρόνο υπό τις ίδιες συνθήκες, κάτι που στα επίπεδα αυτών των οδηγών που βγάζουν κάθε εκατοστό του δευτερολέπτου από γνώση και όχι από τύχη, μετρά!
Αυτό που μας δείχνει ο χρόνος του Stig είναι ότι τουλάχιστον μιλάμε για έναν οδηγό κορυφαίας κλάσης, κάτι που είναι φυσικό βέβαια από τη στιγμή που ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας οδηγός αγώνων! Δε νομίζω ότι περίμενε κανείς να δει το χρόνο του στο Liana για να το συμπεράνει αυτό
-
Εμενα μου αρεσε και το τελευταιο επεισοδιο !Μιλαμε για τρελλο γελιο!Ανυπομονω για το επομενο!Αραγε να ειναι αληθεια αυτο που ελεγε ο JC για το ελαφρωμα στο μπροστινο μερος της cabrio XK??Λιγο τrαβηγμενο μου φαινεται να οφειλεται στο τριτο φως Stop!!
-
Και εμένα μου ακούστηκε πολύ τραβηγμένο. Πως είναι δυνατόν να μην διόρθωσαν η μηχανικοί της Jaguar ένα τέτοιο πρόβλημα όταν ο JC βρήκε την την αιτία με μία απλή παρατήρηση του σχήματος της XK.
-
Πολύ καλό και το τελευταίο επεισόδιο... Το σκηνικό με τη ραδιοφωνική εκπομπή ηταν all the money!
-
Αυτές οι girls aloud, πολύ γκρουπάρα τελικά...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Αυτές οι girls aloud, πολύ γκρουπάρα τελικά...NΑΙ ... είναι γκρουπάρες !!
-
Μόλις είδα το τελευταίο 5th Gear!
Χαρά στο κουράγιο του Plato!
Μόνο που έβλεπα τους γύρους με τις γκρουπάρες, κόντεψα να πάθω έμφραγμα!Για τις έλικες δεν λέω τίποτα!
-
Εν αντιθεσει με το fifth gear της προηγουμενης εβδομαδας που κακως κατεβασα και δεν ευχαριστηθηκα καθολου, το top gear αυτης της εβδομαδας (08x03) ειναι εκπληκτικο!
Σιγουρα ψυχαγωγικο για ολη την οικογενεια!
Σπευστε στα γνωστα μερη (http://www.finalgear.com)!
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Σπευστε στα γνωστα μερη (http://www.finalgear.com)!Αν σάς καθυστερεί το torrent, πάρτε και ένα HTTP download της 700KB έκδοσης από δω, μια που το κατέβασα ήδη:
(edit - link deleted. το πήραν όσοι το ήθελαν. σωστά;;; )
-
Πάντως, με εξαίρεση τα 2 πρώτα επεισόδια, διακρίνω μια σαφή βελτίωση στη θεματολογία του 5th Gear αυτή τη σεζόν!!
-
Καλα τρελλο γελιο στο Top gear!!!Ειδικα με τα αμφιβια!!!Αντιθετα το 5th gear απλα δε μπορω να το παρακολουθησω.
-
Αυτός ο περίφημος σκύλος ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ???
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Αυτός ο περίφημος σκύλος ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ???Αφού έχει όνομα γιατί τον αποκαλείς σκύλο??
Top Gear dog!!
Όντως είχε πολύ γέλιο το τελευταίο επεισόδιο του Τop Gear αλλά με εξαίρεση την Exige S δεν είχε καθόλου δράση.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
ρε παδιά τις εκπομπές του Clarckson ΤοP GEAR ποιό κανάλι τις δείχνει?
Ρε παιδί, το 'mininova TV', το BBC World (μισές), το BBC Two και πλέον πολύ σύντομα ο ΣΚΑΪ.
thanx mate
-
Το γελιο ειναι οταν πηδανε πανω απο τον Top gear dog για να μην τον πατησουν ενω κοιμαται...
-
Το τελευταίο επεισόδιο του TG προσπαθώ να το κατεβάσω από χθες (άρχισα μερικά λεπτά αφού ανέβηκε) και είναι ακόμα στο 80κάτι%...
Και με το προηγούμενο, τα ίδια χάλια! Κανονικά με πολλούς χρήστες να ανεβοκατεβάζουν, δεν θα έπρεπε να είναι πιο γρήγορο;
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και με το προηγούμενο, τα ίδια χάλια! Κανονικά με πολλούς χρήστες να ανεβοκατεβάζουν, δεν θα έπρεπε να είναι πιο γρήγορο;Παίζει ρόλο και ο torrent client που χρησιμοποιείς. Εγώ με το Azureus έχω βρει την υγειά μου!!
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Ισως ξενερωσω μερικους αλλα ειδου τι εχει αποκαλυφθει για την ταυτοτητα του Stig.In January 2006, the Daily Express confirmed that the identity of The Stig is former Formula 1 driver Julian Bailey.
-
Και γιατί να ξενερώσουμε; Δε νομίζω κανείς να περίμενε ο Stig να είναι κάποιο τρανταχτό όνομα!
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion