-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Τελικά πότε έρχεται το περιοδικό στην Ελλάδα... (5 gear)?Μάιο. Ακούστηκε ότι θα έχει και dvd από την ομώνυμη εκπομπή...
-
τσόντα? ουα ου
Εννοώ ξεντρόπιασμα γνωστών μοντέλων
Εμένα μου είπανε προχτές ότι πουλιέται κάποιο περιοδικό για να αγοράσουν αυτό -
Κατι βιντεακια που εχουν κυκλοφορησει και δειχνουν μια ferrari f430 να τσαγιαζει υπερβολικα μια gallardo SE στην εκκινηση τα εχετε δει ??
Το ειδα σε ενα αλλο τοπικ και απορησα. Εσεις που παρακολουθειτε τετοιες εκπομπες το πιστευετε ? ειναι δυνατον? -
κανενα καινουργιο βιντεο απο το best motoring δεν εχει βγει?
-
Όχι ακόμα Σπύρο.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Όχι ακόμα Σπύρο.Αδιάβαστο σε πιάνω Θέμη
Porsche Cayman vs 911 + παρουσίαση της 997 GT3 Cup στη Τσουκούμπα !!
-
E, τώρα τι να σου πω; Ότι μόλις ερχόμουν να ποστάρω το link;
-
edit: ΑΧ αυτή η GT3 (λευκή βεβαίως-βεβαίως !!)
-
Πάρτε και το τελευταίο Hot Version 79
-
Αυτά τα 2 τελευταία προφανώς δεν είναι μεταφρασμένα-μεταγλωτισμένα, έτσι;
@#$ τα γιαπωνέζικά μου!
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
όπως ίσως γνωρίζετε από σήμερα ξεκινάει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ στις 18:30. Αυτό που διάβασα και σκέφτικα πως θα σας ενδιαφέρει είναι πως από τον Σεπτεμβριο, που θα εκπέμπει full προγραμμα, στα πλαίσια ευρήτερης συμφωνίας του σταθμού με το BBC θα προβάλει ΚΑΙ ΤΟ TOP GEAR!!!!!!
Το διάβασα στην καθημερινή σήμερα.
Ο σταθμος εκπέμπει από υμητο στα 49Uhf, απο πάρνηθα δεν θυμάμαι ψάξτε ψάξτε!!!!!! -
Too good to be true...........και ειδικά σήμερα
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Too good to be true...........και ειδικά σήμεραΚαι όμως! Είναι αλήθεια!
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Too good to be true...........και ειδικά σήμερα
Και όμως! Είναι αλήθεια!
Ναι ειναι αληθεια!!!!......Εκπεμπει κανονικα!
-
ευτυχός είναι αλήθεια έδειξε τον Jeremy σε trailer εχθες στις ειδήσεις σε ένα clipακι για το νέο πρόγραμμα του σταθμού!!
-
Πολύ καλά νέα λοιπόν!!!
-
Τέλεια!
-
Το πρώτο επεισόδιο του Fifth Gear βγήκε αλλά σχόλιο κανένα... Το είδα σήμερα και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Δοκιμή της νέας jaguar XK, πολύ μικρή συγκριτική δοκιμή mx5 mk3 vs mx5 mk1, μερικά πλάνα από μία έκθεση αυτοκινήτων και ένας τρελάρας Άγγλος που κέρδισε το lotto και θέλει να χαλάσει όλα του τα λεφτά σε αυτοκίνητα ζήτησε την βοήθεια του Plato για τον ποιο supercar να επιλέξει. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι δώριζαν στο διαγωνισμό μία jaguar E-type που ήταν σαν καινούργια. Κρίμα αυτά τα αυτοκίνητα να πέφτουν σε τυχαία χέρια... Σε γενικές γραμμές μέτρια εκπομπή.
http://www.torrentportal.com/details/43 ... vi.torrent
-
Από πέρσυ έχει πέσει πολύ σε ποιότητα...Το κατέβασα χτες, αλλά ακόμα δεν το έχω δει...
-
Στο TopGear, ποσα seasons εχουν περασει?
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion