-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Ακούει κανείς από Αγγλία; Θα πάει στο live που θα κάνουν στο Mπιρμιγχαμ τέλη Οκτωβρίου; Αξίζει;Να πας, αξίζει και τον κόπο και τα λεφτά, είχα πάει πριν 2 χρόνια.
Το live show πολύ εντυπωσιακό ήταν και γενικότερα η όλη έκθεση, θα δεις πολύ πράμα αρκεί να έχεις άνεση χρόνου.
Για το φετινό δεν γνωρίζω αλλά τότε γινόταν και ''sound battle'' + το ότι σου δινόταν η ευκαιρία να μπεις σε αμάξια, π.χ. εγώ είχα μπει σ΄ενα R8 V10 spyder -
fifth gear, Plato κ Tiff
EΓΓΥΗΣΗ
Απίστευτο που αφήσαν το τιμόνι του κια στην οβαλ πιστα κ ο πλατο πήγε στο πισω κάθισμα -
Ο χρήστης MAGNITIS έγραψε:
Ακούει κανείς από Αγγλία; Θα πάει στο live που θα κάνουν στο Mπιρμιγχαμ τέλη Οκτωβρίου; Αξίζει;
Να πας, αξίζει και τον κόπο και τα λεφτά, είχα πάει πριν 2 χρόνια.
Το live show πολύ εντυπωσιακό ήταν και γενικότερα η όλη έκθεση, θα δεις πολύ πράμα αρκεί να έχεις άνεση χρόνου.
Για το φετινό δεν γνωρίζω αλλά τότε γινόταν και ''sound battle'' + το ότι σου δινόταν η ευκαιρία να μπεις σε αμάξια, π.χ. εγώ είχα μπει σ΄ενα R8 V10 spyderΈκλεισα για το μεσημερι του Σαββάτου, όποιος άλλος (Ντίνο;;;;;;) ας πει!
-
Tέλη Οκτωβρίου έχω reading week (= σχετικά άπλας) οπότε θα τσεκάρω ημερομηνίες και θα ενημερώξω.
-
Εχει κανείς το 1ο επεισόδιο της φετινής σεζόν του Wheeler Dealers με το AC Cobra? Ψάχνω αλλά τίποτα. Συνήθως έως και Πέμπτη είχε βγει.
-
http://www.topgear.com/uk/jeremy-clarks ... 2012-09-19
Για να μην λένε μερικοί οτι jezzaς κράζει μόνο τους Έλληνες
-
Εχουμε κανενα link για το Wheeler Dealers μιας και ανεφερθη?
-
τίποτα έχω φάει τον κόσμο....
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.topgear.com/uk/jeremy-clarkson/jeremy-on-mean-brits-2012-09-19Για να μην λένε μερικοί οτι jezzaς κράζει μόνο τους Έλληνες
που να του πεθάνει και κανα συγγενικό πρόσωπο ...
-
Wheeler dealers
Απαιτει εγγραφη στο warez-bb.org.Το link ειναι σε rapidshare, μορφη .mp4 και ανοιγει με vlc.http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t ... highlight=
-
Τίποτα άλλο θέλουν;
Κατεβαίνει...θενξ.
edit : τώρα κατέβηκε! Α ρε rapid ... ...350ΜΒ σε μόλις 3,5 ώρες !!! Παίζει κανονικά και με media player classic.
-
στο λινκ για το wheeler dealers εχει ελληνικους υποτιτλους?
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
στο λινκ για το wheeler dealers εχει ελληνικους υποτιτλους? -
έχει και κρητικά και ποντιακά
-
εχουν περιεργη προφορα οι αγγλοι και δεν καταλαβαινω τι λενε, οχι τιποτα αλλο!
ειναι καλη εκπομπη αλλα δεν την παρακολουθουνε πολλοι στην ελλαδα, να την ανεβασουνε
σε σαητ και τετοια. δε λεει να πληρωνω συνδρομη νοβα για μια εκπομπη οσο και να μου αρεσει. -
Οσο περιεργη προφορα εχουν οι Ελληνες στα ελληνικα αλλο τοσο εχουν οι Αγγλοι στα αγγλικα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
εχουν περιεργη προφορα οι αγγλοι και δεν καταλαβαινω τι λενε, οχι τιποτα αλλο!που να δεις τι λενε οι Αθηναιοι για την Καρδιτσιωτικη προφορα
φιλικα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τίποτα άλλο θέλουν;Κατεβαίνει...θενξ.
edit : τώρα κατέβηκε! Α ρε rapid ... ...350ΜΒ σε μόλις 3,5 ώρες !!! Παίζει κανονικά και με media player classic.
Και μένα τόσο έκανε.
-
@spiros ειμαι συνηθησμενος απο τις αμερικανικες ταινιες και τα αγγλικα του uk μου ακουγοντε
καπως. δεν ειπα οτι ειναι λογος να αυτοκτονησω. χεχε.οσο για την καρδιτσιωτικη προφορα, οι αθηναιοι δεν καταλαβενουν τι λεμε οταν μιλαμε
πολλοι καρδιτσιωτες μεταξυ μας. -
Μα ίσα ίσα που οι άγγλοι μιλάνε τα σωστά αγγλικά. Οι αμερικάνοι τα μασάνε.
Είναι φάση όπως ένας ξένος που μιλάει λίγο την ελληνική γλώσσα που θα πρέπει να καταλάβει ένα λαρισαίο και ένα αθηναίο.
-
Περι του Ιερεμια κ της γενικοτερης συμπεριφορας των Αγγλων.
Διαβαζοντας το κειμενο δεν μπορεσα να μην βρω αναλογιες μεταξυ του Αγγλου που αναφερει ο Ιερεμιας και καποιων Ελληνων που συμπεριφερονται με τον ιδιο ακριβως τροπο. Αρκει να δει κανεις το μισος και τη ζηλεια που τρεφει ο μεσος Ελληνας για το 'λαμογιο που οδηγει μια μεγαλη Μερκ ή Θεος φυλαξει μια Φερραρι' και θα καταλαβει. Στο φορουμ αρκει να διαβασει κανεις τα σχολια καποιων εδω οταν ειχαν μπει οι διαφοροι φοροι που σκοτωσαν την αγορα πολυτελων οχηματων στην Ελλαδα για να καταλαβει, οτι η ζηλεια κ ο φθονος που στηλητευει με το κειμενο του αυτη η πονηρη Αλεπου των media, ειναι υπερ Εθνικη ιδιοητα.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion