-
Ευχαριστο επεισοδιο, και πολυ ενδιαφερον το αφιερωμα στην Saab.
P.S Το μεταγενεστερο του '99' , Saab 900 Aero, με αεροδυναμικες κυριως βελτιωσεις, που εβγαινε μεχρι το 93'-94',
ειναι και το σημα κατατεθεν, στα δικα μου ματια, αλλα και ενα απο τα πιο χαρακτηριστικα σχηματα αυτοκινητου της δεκαετιας γενικοτερα.
Με εξαιρετικη σχεδιαση εσωτερκου επισης, σε ταμπλω, αλλα και στα καθισματα, με τις παχιες (εξτρα) δερματινς επενδυσεις, αποτελουσε μια ψαγμενη επιλογη, για την εποχη εκεινη γενικοτερα... -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
μηπως εισαι ο βλασης ο γυφτος απο τον σεφερλη?ναι φιλε μου το πετυχες μαλλον θα ειμαστε απο τον ιδιο καταυλισμο
κατι τελειως ασχετο μηπως ξερει κανενας πως μπορω να δρω τα καινουργια επεισοδια του top-gear εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα τιποτα και κατι ακομα τελικα ο stig ειναι ο σουμαχερ ? νομιζω πως οχι και οτι ειναι διαφημιστικο κολπο -
Ο χρήστης vlasis-b έγραψε:
κατι τελειως ασχετο μηπως ξερει κανενας πως μπορω να δρω τα καινουργια επεισοδια του top-gear εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα τιποτα και κατι ακομα τελικα ο stig ειναι ο σουμαχερ ? νομιζω πως οχι και οτι ειναι διαφημιστικο κολποΔεν είναι τελείως άσχετο. Αυτό είναι το θέμα του topic.
-
νομιζα οτι το θεμα ηταν πια εκπομπη ειναι καλυτερη,αλλα οκ περιμενω τις γνωμες σας γιατι εγω βλεπω μονο τις επαναληψεις
-
Το τελευταίο επεισόδιο της αμερικάνικης σειράς ήταν από τα πιο απολαυστικά ever
-
Ωραίο το επεισόδιο των Βρετανών.
Φυσικά για μια ακόμη φορά πέρασα στο γρήγορα τον SIARPC, γιατί πολύ απλά....δε με ενδιαφέρει το θέμα
Το θέμα με τη Σααμπ ήταν πολύ καλό και μου αρέσει που βγάζουν κάποια θέματα όπως σε παλαιότερες σεζόν, όπου δεν προσπαθεί να φανεί ο καθένας πιο ηλίθιος του άλλου (που έβγαινε και αρκετά στημένο).
Ο May έχει υποστεί σαφέστατη αναβάθμιση στις τελευταίες σεζόν και μ αρέσει αυτό. -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Φυσικά για μια ακόμη φορά πέρασα στο γρήγορα τον SIARPC, γιατί πολύ απλά....δε με ενδιαφέρει το θέμαΈχασες το τσουτσούνι του Dr Who και την Eva Green.
Ενδιαφέρον επεισόδιο. Μου άρεσε πολύ το αφιέρωμα στη SAAB (και στους τύπους αγοραστών ανά μάρκα! ), μακάρι να του έδιναν παραπάνω χρόνο. Το πρώτο segment με τη κόντρα θα μπορούσε να λείπει, έχουν ξανακάνει ακριβώς το ίδιο (Rally car vs jetman) στη Κύπρο.
-
o Kimi Raikkonen θα ειναι στο τελευταιο επεισοδιο για την χειμερινη σεζον του Top Gear. Κυριακη 11/3.
Θα τρεξει με το LIANA και θα του παρει συνετευξη ο Clarkson. -
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
o Kimi Raikkonen θα ειναι στο τελευταιο επεισοδιο για την χειμερινη σεζον του Top GearΔεν νομίζω ότι θα κρατήσει πολλή ώρα αυτή η συνέντευξη, πιο πολύ θα μιλούσε ο Stig...
Περιμένοντας να εμφανιστεί το αποψινό επεισόδιο στα γνωστά στέκια, θα μοιραστώ μαζί σας κάτι που ανακάλυψα κατά τύχη:
-
Τελικα ξερουμε ποιος ειναι ο stig;
-
Γαμάτο το επεισόδιο!
Τέλειος ο γύρος του stig με το Morgan!!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
o Kimi Raikkonen θα ειναι στο τελευταιο επεισοδιο για την χειμερινη σεζον του Top Gear
Περιμένοντας να εμφανιστεί το αποψινό επεισόδιο στα γνωστά στέκια, θα μοιραστώ μαζί σας κάτι που ανακάλυψα κατά τύχη:
Σοκαριστικό εύρημα, δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις.
http://jamesmayboard.proboards.com/index.cgi?board=generalchat&action=display&thread=3172
http://jamesmayboard.proboards.com/index.cgi?board=generalchat&action=display&thread=3302
http://jamesmayboard.proboards.com/index.cgi?board=generalchat&action=display&thread=86 -
James May for Prime Minister!
-
Ο May έχει κάνει φοβερές εκπομπές μόνος του. Μερικές που θυμάμαι είναι οι James May On The Moon, James May's 20th Century, James Mays Man Lab, James May Toy Stories, James Mays Big Ideas. Δείτε τες
-
κλείσαν το κατέβασμα με το rapidshare? τί γίνεται?
εσείς πως κατεβαζετε ρε παιδιά? αν μπορείτε στείλτε κανα Pm με λινκς! -
Βάζεις στο google
top gear s18e06
και θα βρεις τρόπο να δεις. Απλά μπορεί να μην είναι σε HD. Είναι αλήθεια πάντως πως πλέον σπανίζει και στα torrentαδικα ή τέλος πάντων αργεί να εμφανιστεί.
-
ευχαριστώ.
δε μου δούλευε το rapidshare, αλλά με ένα ρισταρτ στο ρουτερ μπήκε. αρχίσαν άραγε τα κόλπα οι εταιρίες? -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Βάζεις στο googletop gear s18e06
και θα βρεις τρόπο να δεις. Απλά μπορεί να μην είναι σε HD. Είναι αλήθεια πάντως πως πλέον σπανίζει και στα torrentαδικα ή τέλος πάντων αργεί να εμφανιστεί.
τι κάνει λέει; από τις 8 το πρωί το είχα σε 720p. με τορρεντ βεβαίως.
τσεκάρετε την 'τελική ταχύτητα'
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ευχαριστώ.
δε μου δούλευε το rapidshare, αλλά με ένα ρισταρτ στο ρουτερ μπήκε. αρχίσαν άραγε τα κόλπα οι εταιρίες?εισαι free user? νομιζω οτι το περιορισαν στα 30κμπ και με πολλα κολπα στον ρυθμο κατεβασματος για τους τζαμπε
τορρεντ βαλε αν και για top gear ουτε mb πλεον
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βάζεις στο google
top gear s18e06
τι κάνει λέει; από τις 8 το πρωί το είχα σε 720p. με τορρεντ βεβαίως.
τσεκάρετε την 'τελική ταχύτητα'
isohunt που έχω εμπιστοσύνη δεν υπάρχει τίποτα μέχρι και πριν 2-3 ώρες που το έψαξα.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion