-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Nεα σηζον σημερα για το Τοπ και ξεκινησε με πολυ καλο τουρ στην Ιταλια με το Αβενταντορ να βγαζει φωτιες και να επισκιαζει τα αλλα δυο.To είδα χτες στο su bar αλλά δεν κατάλαβα ότι ήταν o καινούριος κύκλος. fail drdino
Στο τέλος η aventador τι έβγαζε από την εξάτμιση; Φλογίδια, άκαυστη ή λάδια;
-
Πολύ ωραίο το χθεσινό επεισόδιο! Και ας ήταν μία ώρα για 3 αυτοκίνητα... Είχε γέλιο, και απολαυστικές στιγμές, όπως πχ στο τούνελ της autostrada ή στον δακτύλιο που ήθελαν να πιάσουν την υψηλότερη τελική!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο τέλος η aventador τι έβγαζε από την εξάτμιση; Φλογίδια, άκαυστη ή λάδια;Μετάκαυση...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Στο τέλος η aventador τι έβγαζε από την εξάτμιση; Φλογίδια, άκαυστη ή λάδια;
Μετάκαυση...
1000ρακια Polo
-
Πολύ ωραίο καμία σχέση με την βαρετή προηγούμενη σεζόν
-
Ο Ιταλός ξάδερφος του Stig ήταν όλα τα λεφτά
-
Eπιτελους, ενα αξιολογο επεισοδιο , μετα την πατατα που ειδαμε στην Ινδια...
-
Στη μεση εκανε καποια κοιλια κ τα νεα δεν ηταν αυτο που περιμενα. Η βολτα στη Ρωμη δεν μου ειπε τιποτα. Αλλα οι γυροι στην Ιμολα κ ο Ιταλος ξαδελφος ηταν ενα τελος ανταξιο. Τα επομενα επισοδεια θα εχουν καποια πτωση αλλα περιμενω με αγωνια το NASCAR
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Στη μεση εκανε καποια κοιλια κ τα νεα δεν ηταν αυτο που περιμενα. Η βολτα στη Ρωμη δεν μου ειπε τιποτα.Έχασες επικό μάθημα φλέρτ από τον May! Μετά το Hello, ώρα για bongiorno!
-
Επιτέλους ένα ΓΑΜΑΤΟ επεισόδιο!!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Στη μεση εκανε καποια κοιλια κ τα νεα δεν ηταν αυτο που περιμενα. Η βολτα στη Ρωμη δεν μου ειπε τιποτα.
Έχασες επικό μάθημα φλέρτ από τον May! Μετά το Hello, ώρα για bongiorno!
η γκριμάτσα του όλα τα λεφτά!
άλλο γέλιο ο πρώτος τυπάκος (sic) της οδικής βοήθειας που αγνοούσε τον Χάμοντ.
-
πολύ λαδίλα η λάμπο ούτε το δικό μου ίμπιζα δεν βγάζει ντουμανι με κατανάλωση 400ml/1000 χλμ
πως φαίνονται τα vag
περα από την πλάκα, τον έκανε να υποφέρει τον κλαρκσον στις αλλαγές ταχυτήτων σε ευθεία ή σε καμπή. ΜΠΡΟΥΤΑΛ power το κιβώτιο στο race και grip. Το ίδιο είχε παθει κ είχε πει κ ο άλλος στο top gear usa -
στο στούντιο ο τυπακος πισω απο τον Κλαρξον φορούσε επικο σκουφάκι
με εξαίρεση την Ιμολα, σε οποιον άλλο δρομο πάτησαν στο επεισόδιο τον έχω ανεβοκατέβει αρκετές φορες
-
Επιτέλους ,
Μετά από πολύ καιρό , ένα επεισόδιο που αξίζει τον χρόνο του.
Ελπίζω να επέστρεψαν
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Επιτέλους ,Μετά από πολύ καιρό , ένα επεισόδιο που αξίζει τον χρόνο του.
Ελπίζω να επέστρεψαν
Οι περιορισμοί στο κόστος θα φανούν στα επόμενα επεισόδια. Πέραν της μείωσης του πλήθους των επεισοδίων είναι βέβαιο ότι θα έχουμε και κάποια εντελώς αδιάφορα ώστε με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν να γυριστεί κάτι καλύτερο.
Υπό το πρίσμα αυτό θεωρώ ότι ποτέ δεν είχαν φύγει. Απλά ότι μπορείς να πληρώσεις παίρνεις.
-
βαρετό επεισόδιο μέσα στη ψευτιά! laguna station περιπολικό και αναγκαστική παύση εργασίας το Σάββατο= Ισραήλ, ο χοντρός ήταν χαλαρά της ΕΛΠΑ, το vw λαμπο έβγαζε κάτι καγκουρικες φλόγες λες και ήρθε απο το need for speed, οι δε μονόλογοι μπροστά στα αμάξια ήταν επιπέδου ΣΧ και ίσως θίγω και τον ΣΧ με αυτό!
στο τέλος ίσως χρειαστεί να δούμε traction σε επαναλήψεις! -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Eπιτελους, ενα αξιολογο επεισοδιο , μετα την πατατα που ειδαμε στην Ινδια...για την Ινδία είπες, για την Ιταλία με τη παράνομη στάθμευση και τη παρακώλυση συγκοινωνιών δεν έκανες ένα σχόλιο!
-
πολυ βαρετο επεισοδιο...
δεν ειχε ΤΙΠΟΤΑ απο εκεινο πχ το επεισοδιο με τις λαμπο αστον πορσε στο Στελβιο Πασσ
δεν μου εμεινε τιποτα...λες και πλεον κανουν τις εκπομπες απο υποχρεωση.
δεν μιλαω για τις ατακες του υπανθρωπου Κλαρκσον.
εμετικες οπως και αυτος.γενικα μια βλακεια και μιση.
-
Το ειδα ευχαριστα...
Κατι ασχετο αλλα on topic,απο οταν ειδα τα evo diaries του metcalfe,οι τρεις του top gear μου φαινονται επικα λιγοι..Οκ καμια σχεση το υφος των δυο εκπομπων(το evo diaries,δεν ειναι καν εκπομπη ),αλλα ειναι απολαυστικο το πως ο metcalfe παρουσιαζει μερικα πρακτικα μειονεκτηματα ή πλεονεκτηματα απο αυτοκινητα οπως το zonda ή η enzo και σου μεταφερει,ολη την εμπειρια-μαγεια της οδηγησης ενος τετοιου αυτοκινητου.Ειναι ενθουσιωδης με τα αυτοκινητα του,δειχνει πως τα εκτιμαει πολυ και μενει στην ουσια,μιλωντας σαν καθημερινος ανθρωπος χωρις δειγμα αυθεντειας or something.Απλα οτι καλυτερο -
Τον παρακολουθείς κ εσύ;
Ειδικά η Ζonda του αν και 2002 είναι πραγματικά αριστούργημα. Χτύπησε και μία Maserati Gran Turismo μεταχείρο πρόσφατα, άσχετο!
Iδού:
και η Maserati του:
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion