-
-
Μέτριο σε σχέση με Bolivia και Middle East special.
-
Εγω το θεωρώ ισάξιο με το επεισόδιο 11 της 24ης σαιζόν του Bold and the Beautiful.
-
φάτσα ο μπόμπιρας!
-
Εμενα μου αρεσε πολυ!
Πως ειναι ετσι το οδικο δικτυο της Ινδιας?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
φάτσα ο μπόμπιρας!Ναι, το πρόσεξα κι εγώ αυτό. Εντελώς easy rider!
-
Γενικά πάντως μετριότατο και βαρετό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γενικά πάντως μετριότατο και βαρετό.+1000
Μαλακία. Ζοριζόντουσαν να 'παιξουν' οι ανθρωποι, ακριβώς τα ίδια κλισε κ 'συμβάντα', ενώ από τοπία, μαλακίστηκαν με το τρένο κ στις βρωμιάρηκες πόλεις κ έφυγε όλος ο χρόνοςχωρίς να θέλω να είμαι ρατσιστής
πολύ βρωμιάρηδες αυτοί οι Ινδοί ρε παιδί μου κ όλοι με βλέμμα αγουροξυπνημένης αγελάδας (γιαυτό τις έχουν κ ιερες?). Αφού κοιμουνται όρθιοι αυτοί ρε σεις, γιαυτό κ ο Γκάντι το είχε ρίξει στην παθητική αντίσταση
Κ νόμιζα πως οι Πακιστανοί είναι άψυχοι -
Μόλις το είδα και γω, μόνο προς το τέλος μου άρεσε, το υπόλοιπο ήταν βαρετό.
-
Ίσως από τα πιο βαρετά top gear
-
Πράγματι, είχε μια περίεργη αίσθηση ότι δεν τσούλαγε. Κάτι δεν κολλούσε και δεν ήταν μόνο το παίξιμο της τριάδας. Μήπως έχουν αλλάξει τίποτα συντελεστές σε σενάριο/σκηνοθεσία/μοντάζ?
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Πράγματι, είχε μια περίεργη αίσθηση ότι δεν τσούλαγε. Κάτι δεν κολλούσε και δεν ήταν μόνο το παίξιμο της τριάδας. Μήπως έχουν αλλάξει τίποτα συντελεστές σε σενάριο/σκηνοθεσία/μοντάζ?Ίσως τους έχουν τελειώσει οι ιδέες...ή οι προηγούμενες ιδέες ήταν καλύτερα εκτελεσμένες και πιο ενδιαφέρουσες.
Με άλλα λόγια...τα έχουμε δει όλα.
Από πλευράς παραγωγών δε ξέρω τι παίζει, αλλά στο BBC κάνουν περικοπές.
-
Νομίζω πως το πρόβλημα δεν είναι ιδεών ή χρηματικό (κάθε άλλο παρά φθηνό ήταν αυτό το επεισόδιο). Το πρόβλημα πιστεύω είναι πως οι μπούρδες αυτές και τα σεναριογραφημένα επεισόδια έχουν τεράστια απήχηση, αυτά θέλει να βλέπει ο κόσμος, αυτά δείχνουν.
-
Ναι αλλά το India δεν είχε καμία σχέση με το Vietnam ή το καλύτερο όλων Bolivia.
Σεναριογραφημένα κ αυτά αλλά και γέλιο έβγαλαν και καταστάσεις και τόπια και όλα.
Το India ήταν ασύνδετο, βαρετό, υπερβολικό όσο δεν πάει και όσο σχέση είχε το Vietnam με αυτοκίνητα άλλη τόση είχε κ αυτό.
-
Εκτός αν τους ζητήθηκε να κάνουν ένα επεισόδιο για την Ινδία και αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν.
Ήταν ένα επεισόδιο που δε μου κράτησε τη προσοχή. Το έχασα από τη μέση και μετά και για να είμαι ειλικρινής, ήθελα να τελειώσει.
-
Kαι στους έξω δεν άρεσε, ενδεικτικά ένα σχόλιο που αντικατοπτρίζει το κλίμα:
It was bloody dreadful.
The scripted bits were cringe-worthy, vast amounts of the how were just plain boring, or so silly they over-shot being funny and were just sad.
The cars weren't even interesting, it wasn't like the Botswana or Vietnam specials where you were willing them on, they were just 3 normal cars, bought for a decent sum of money. 7k would get you a MINT Mini and XJS, and a tidy Roller in a undesirable colour, not exactly surprising they didn't break down when you bought such nice condition examples...
Easily the worst special they've done, I'm going to re-watch some of the old ones to make me feel better.
-
Ετσι είναι ,
Μετριότητα . Πολύ μπλα μπλα , ανούσιο , μόνο λίγο στο τέλος άξιζε.
Ισως μας κούρασε η επανάληψη , ίσως φταίει το budget , δεν ξέρω αλλά το αποτέλεσμα δεν ήρθε ( για εμάς ) -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kαι στους έξω δεν άρεσε...Η διαφορά του TG από τις άλλες (όλες) εκπομπές αυτοκινήτου είναι πως το κοινό της πλέον είναι κατά μειοψηφία άτομα που ασχολούνται με αυτοκίνητα. Σημασία δεν έχει αν άρεσε σε εμάς αλλά αν άρεσε σε όσους δεν θα μπουν καν στον κόπο να γράψουν την άποψή τους σε αυτοκινητιστικό φόρουμ, blog κλπ.
-
Κακό επεισόδιο. Κατά τη γνώμη μου το χειρότερο σπέσιαλ μακράν. Ο Κλαρκσον τα ιδια και τα ίδια, ο Χάμοντ εξακολουθεί μετά από ~150 επεισόδια να αδυνατεί να ναι φυσικός, μόνο ο May σώζει την κατάσταση.
Το σκηνικό με το πάρτυ ήταν πιο προβλέψιμο και απο 200στη επανάληψη των Δύο Ξένων και η 'δοκιμασία' με τις τροφές πάρα πολύ βαρετή και προκλητική/προσβλητική απέναντι στους Ινδούς. Το μόνο που μου τράβηξε την προσοχή ήταν οι εικόνες από την Ινδία, σαν ντοκιμαντέρ.
-
Στον ΣΚΑΙ σε λίγο έχει το Bolivia Special.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion