-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Το Ντάτσουν δεν έχει ψυχή.κανεις γ@μιας δεν εχει....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Το Ντάτσουν δεν έχει ψυχή.
κανεις γ@μιας δεν εχει....
-
O Gozilla δεν παίζεται σε τέτοιας μορφή πίστα που δεν έχει μεγάλες ευθείες όπου θεωρητικά το δικίνητο θα μπορούσε με τη τελική του να καλύψει τη διαφορά πρόσφυσης στις εξόδους.....
Το ότι πάντως δεν έγινε καμία φοβερή αλλαγή στο χρόνο σε σχέση με το παλαιό GT-R σημαίνει ότι ο νέος Stig δεν είναι και τόσο πιο γρήγορος από τον παλαιό. Οπότε ο χρόνος της MP4-12 αποκτά ιδιαίτερη σημασία με ότι αυτό σημαίνει πάντως για ένα όχημα που έχει εξελιχθεί εν μέρει στην ίδια πίστα.
-
Χωρίς να ξέρω τις άλλαγες στο Νισσαν, 2 sec δεν το λες και λίγο! Η πίστα είναι μικρή!
-
Με προλαβες ...
Επισης δεν μπορουμε να βγαζουμε ετσι συμπερασματα για τους οδηγους, οι χρονοι εγιναν σε διαφορετικες μερες/ωρες/θερμοκρασιες/υγρασιες/μπλα-μπλα-μπλα και τελος παντων δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που να ξερει πως να υπολογισει ποσο χρονο θα κατεβασει ενα αυτοκινητο αφου υποστει καποιες βελτιωσεις σε μια πιστα.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Το ότι πάντως δεν έγινε καμία φοβερή αλλαγή στο χρόνο σε σχέση με το παλαιό GT-R σημαίνει ότι ο νέος Stig δεν είναι και τόσο πιο γρήγορος από τον παλαιό. Οπότε ο χρόνος της MP4-12 αποκτά ιδιαίτερη σημασία με ότι αυτό σημαίνει πάντως για ένα όχημα που έχει εξελιχθεί εν μέρει στην ίδια πίστα.
με 2,1'' διαφορα, οχι απλα ειναι πιο γρηγορο, αλλα πολυ πιο γρηγορο απο το παλιο...
-
-
Το μελαχρινό πίσω δεξιά...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
βρειτε τις διαφορες -
ε όχι ρε μάν...
-
Τις τελευταίες σεζόν συνηθίζουν να βάζουν καλά γκομενάκια πίσω από τα καθίσματα όπου κάνουν 'δε νιουζζζζζζ' .
Προσέξτε το σε όλα τα τελευταία επεισόδια αν τα κρατάτε.
Αλλιώς μπορώ να κάνω εγώ το φωτορεπορτάζ. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τις τελευταίες σεζόν συνηθίζουν να βάζουν καλά γκομενάκια πίσω από τα καθίσματα όπου κάνουν 'δε νιουζζζζζζ' .
Αλλιώς μπορώ να κάνω εγώ το φωτορεπορτάζ.αγαπουλα προσεχεις και εσυ κατι ξανθα ομορφουλικα ε...;
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Αλλιώς μπορώ να κάνω εγώ το φωτορεπορτάζ.αγαπουλα προσεχεις και εσυ κατι ξανθα ομορφουλικα ε...;
To κατά δύναμιν κύριε Μάκη μου.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Αλλιώς μπορώ να κάνω εγώ το φωτορεπορτάζ.Πάντα το κάνουν αυτό. Μόλις στο προηγούμενο επισόδειο, ο Σκωτσέζος κωμικός (ο μηχανόβιος με το τανκ ) το παρατήρησε λέγοντας You got wranglers, poking all the pretty girls with a stick to move to the front of the crowd.
Ενίοτε όμως...
αγαπουλα προσεχεις και εσυ κατι ξανθα ομορφουλικα ε...;
Πίσω από τον Clarkson; Η δεξιά , η άλλη . Τυπικές αγγλόφατσες όμως.
-
ο Mr Bean τα σπασε! Φοβερο χιούμορ και χρόνος με τρελή άνεση.
βαρετό το τρενοπρότζεκτ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ο Mr Bean τα σπασε! Φοβερο χιούμορ και χρόνος με τρελή άνεση.βαρετό το τρενοπρότζεκτ.
ενα τρενο ειχε η εκπομπη....
στην αρχη...
ιαπωνικο... -
Πόσα χάπια θα πήραν οι τζαγκουαραίοι...
-
Έχω σπάσει το κεφάλι μου και δε μπορώ να το βρω.
Σε ποιό επεισόδιο του top gear είχε μια κάμερα στο ρεζερβουάρ?
-
Με το Α8 που πήγε Σκωτία και γύρισε;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Με το Α8 που πήγε Σκωτία και γύρισε;Αααα μπράβο!
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion