-
περίμενα πάντως να μας δείξουν ποιο πολύ ώρα το δρόμο στη ρουμανία
-
Δεν έχει αξία ο προορισμός αλλά το ταξίδι.
Δεν ήταν κάτι που με εντυπωσίασε εχθές. Οι πλάκες των άλλων ετών λάμπουν δια της απουσίας τους. Η επιλογή του May για την παρουσίαση των 760 και S63 ήταν ατυχής (μου έλειψαν τα non-pc σχόλια του Ιερεμία).
Αν το πιο αστείο στην όλη ιστορία είναι η στρατοπέδευση στη βάση του φράγματος τότε τι να πω....
Μάλλον πρέπει να μπήκε πολύ πάγος μετά τις διαφημίσες του Scirocco.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
τι εννοείς ;
-
Λοιπόν το είδα σε HD. Μου άρεσε πολύ το ρουμάνικο πρότζεκτ. Δεν μου άρεσε καθόλου το τεστ των 760 κ Σ63.
Παρατηρήσατε την ρουμάνικη ΕΟ...; Ευρωπαικός δρόμος! Οχι σαν εδώ με 70 διόδια για 500 χλμ.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.mininova.org/com/3153814torrent
Μην το κατεβάσετε αυτό. Κάνει jumps και λείπει κάμποσο από το τέλος.
Μόνο River και ότι βγάζει το finalgear. -
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
http://www.mininova.org/com/3153814
torrent
Μην το κατεβάσετε αυτό. Κάνει jumps και λείπει κάμποσο από το τέλος.
Μόνο River και ότι βγάζει το finalgear.βασικα μονο ο,τι ειναι απο finalgear και eztv ειτε απο τα site τους ειτε αν βλεπετε τα ως uploader στο mininova..
ειδικα σε σειρες αν δε θελετε να ψαχνεστε με υποτιτλους μονο http://eztv.it/
(και φυσικα καθολου ιοι και trojans που φοβοταν ενας φιλος) -
Θέλει ratio ? Γιατί αν θέλει βράσε με τα 25 kb που έχω για upload και αυτά είναι για άλλα ...την Ελλάδα μου μέσα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θέλει ratio ? Γιατί αν θέλει βράσε με τα 25 kb που έχω για upload και αυτά είναι για άλλα ...την Ελλάδα μου μέσα.Ελευθερο ειναι απο οτι βλεπω.Για ιδιωτικο τρακερ = http://xtremespeeds.net/ στις ταχυτητες
-
Οντως ...ωραίο το eztv και νοικυρεμένο για tv σειρές.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θέλει ratio ? Γιατί αν θέλει βράσε με τα 25 kb που έχω για upload και αυτά είναι για άλλα ...την Ελλάδα μου μέσα.οχι ρε συ το eztv ειναι τελειως free (ουτε καν εγγραφη) , κατεβαζει με ταχυτητες που κατεβαζει και το mininova (αναλογα τους χρηστες) , απλα ασχολειται μονο με ο,τι δειχνει η τηλεοραση οχι με ταινιες..
και αυτα ειναι τα πιο 'επισημα' torrents και σε αυτα σιγουρα θα βγαλουν ελληνικους υποτιτλους
το xsubs http://www.xsubs.tv/ που ειναι οι συνεχιστες του greektvsubs τις εκδοσεις των eztv μεταφραζουν.. απλα προτεινα το site , γιατι τα εχει ολα μαζεμενα και μαλιστα ανα μερες, σου λεει τι θα βγει τις επομενες μερες , ωστε να μην ψαχνεσαι
παντως ειναι μονο για τηλεοραση.. ενω για παραδειγμα εχει παντα τα top gear (και το αυστραλιανο ακομα) δεν ειχε το clarkson duel..
ειναι μονο tv rips -
sorry για το torrent που έβαλα
δεν ήταν απο το final gear αλλα το πρώτο που βγήκε στο mininova
και γι' αυτό έγινε και το σχόλιο για το πόσο μας δείξανε το δρόμο
-
το ειδα και εγω επιτελους....
το trip στην ρουμανια ηταν .... ειδικα εκει που μπηκαν στα υπογεια τουνελ
η συγκριση s63 amg και 760li ηταν ψιλοβλακεια.....
παντως αρκετα καλο για season opening.....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τι εννοείς ;
Εννοώ ότι και μόνον η παρουσία του Ιερεμία σε ένα test μεταξύ των κατ' εξοχήν μαστόδοντων (μακριές εκδόσεις) θα ήταν αρκετό για τουλάχιστον 2 ή 3 αναφορές στα γεγονότα του Β ΠΠ με απρόβλεπτες συνέπειες
Καθώς όμως δεν έχει κοπάσει ακόμα ο θόρυβος από το Berlin to Warsaw in one tank, την αυτοκτονία και άλλα αντίστοιχης ποιότητας σκετσάκια μάλλον το είδαν πολύ σοβαρά για να διακινδυνεύσουν ακόμα μία ιστορία μίσους και πάθους.
ΥΓ. Αν ταξίδευε στην Ελλάδα και έλεγε όσα είπε ο Ιερεμίας για την Ρουμανία σήμερα θα είχαν κάποιοι κάψει την Βρεταννική Πρεσβεία. Απλά η Ρουμανία είναι πολύ μακριά.....
-
τι εννοείς ;
Εννοώ ότι και μόνον η παρουσία του Ιερεμία σε ένα test μεταξύ των κατ' εξοχήν μαστόδοντων (μακριές εκδόσεις) θα ήταν αρκετό για τουλάχιστον 2 ή 3 αναφορές στα γεγονότα του Β ΠΠ με απρόβλεπτες συνέπειες
Καθώς όμως δεν έχει κοπάσει ακόμα ο θόρυβος από το Berlin to Warsaw in one tank, την αυτοκτονία και άλλα αντίστοιχης ποιότητας σκετσάκια μάλλον το είδαν πολύ σοβαρά για να διακινδυνεύσουν ακόμα μία ιστορία μίσους και πάθους.
ΥΓ. Αν ταξίδευε στην Ελλάδα και έλεγε όσα είπε ο Ιερεμίας για την Ρουμανία σήμερα θα είχαν κάποιοι κάψει την Βρεταννική Πρεσβεία. Απλά η Ρουμανία είναι πολύ μακριά.....
Νταξ... Δεν ειπε και πολλα... Μπορουσε και χειροτερα...
Για μας εχει πει κατι κορυφαια σε ασχετα αρθρα και εκπομπες! -
τι εννοείς ;
τοσο θεμα ειχε γινει με το βερολινο - βαρσοβια in one tank?
εγω παντως το βρηκα παρα πολυ αστειο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τι εννοείς ;
τοσο θεμα ειχε γινει με το βερολινο - βαρσοβια in one tank?
εγω παντως το βρηκα παρα πολυ αστειο
Το βρήκες και πολλοί άλλοι άλλωστε, αλλά οι Βρετανοί εχουν παραμπεί στο τριπάκι της πολιτικής ορθότητας. Πράγμα που κάθε τρείς και λίγο σατιριζαν και στο TG άλλωστε...
Το θέμα είναι οτι κατα κει πάμε κι εμείς (αν και ξεκινάμε απο πολύ πίσω)....
-
Απιστευτα κακο. Δεν μου αρεσε το ταξιδι στην Ρομανια (απορω γιατι καποιοι συνεχως μας λενε για Βουλγαριες/Ρουμανιες και τα φοβερα αυτοκινητα που βλεπουν εκει). Δεν μπορω να φανταστω την ζωη σε αυτες τις συνθηκες. Φοβερα βαρετη η συγκριση Μερσεντες και Μπιμερ (τουλαχιστον εφτασαν στο σωστο συμπερασμα).
-
οτι και τα 2 αυτοκινητα ειναι τρομερα ανουσια? συμφωνω
-
Ρε ποτε θα ερθουν στην Ελλαδα να παθουν πλακα? Τι Ρουμανια και βλακειες? Καμια χωρα στον κοσμο δεν εχει τα στροφιλικια ,αλλα και τα αξιοθεατα της Ελλαδος
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Απιστευτα κακο. Δεν μου αρεσε το ταξιδι στην Ρομανια (απορω γιατι καποιοι συνεχως μας λενε για Βουλγαριες/Ρουμανιες και τα φοβερα αυτοκινητα που βλεπουν εκει). Δεν μπορω να φανταστω την ζωη σε αυτες τις συνθηκες. Φοβερα βαρετη η συγκριση Μερσεντες και Μπιμερ (τουλαχιστον εφτασαν στο σωστο συμπερασμα).fast forward το ειδες???
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion