-
μην ξεχνιόμαστε
νέο επεισόδιο σήμερα
μόλις βγει το t0rr3nt ξέρετε που να το ποστάρετε -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Επισης εχω μερικα που λενε οτι ειναι top gear στο ονομα αλλα ειναι με τη γυναικα! Δεν ηξερα οτι ηταν και αυτη στο top gear νομιζ μονο στο 5th.
Πολλα επεισοδια '5th gear' εμφανιζοντε σαν 'top gear'...δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο.....
Ουδέν παράξενο παιδιά. Παλιά όλοι ήταν στο Top Gear μαζί. Και ο Tiff και η Vicky.
Εννοω οτι καινουργια επεισοδια 5th gear μου εμφανιζοντε ως 'top gear'.
-
o magas sto topgear dokimase sti pista ena rx-8 kai mia m3 kai kanane akrivws ton idio xrono! 1:31:8....auta einai
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
μην ξεχνιόμαστε
νέο επεισόδιο σήμερα
μόλις βγει το t0rr3nt ξέρετε που να το ποστάρετεhttp://www.mininova.org/tor/158603
ή
http://www.mininova.org/tor/158592Διαλλλέεεχτεεε! (700ΜΒ, επομένως υπομονή...)
-
Μιλάμε για το...χτεσινό επεισόδιο
-
Και τα δύο είναι τα ίδια, κατέβασε μόνο το ένα.
Όσο για την ποιότητα, εγώ τα προτιμώ έτσι όπως είναι τώρα, γιατί τα βλέπεις άνετα fullscreen μασουλώντας λίγα τσιπς το βραδάκι, αντί ταινίας
Edit: τώρα είδα τα νουμερα!! Νόμιζα ότι μιλούσες για τα 350ΜΒ ότι είναι πολλά!!! Συμφωνώ, τα 700ΜΒ είναι πολλά, γι' αυτό περιμένω πάντα να βγουν τα rips του Vuk, που δε χάνουν πολύ σε ποιότητα, αλλά είναι τα μισά σε μέγεθος.
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Ας βρεθούμε με κάποιον από εσάς και να φορτώσει τα 'βίντεα' σ'έναν φορητό σκληρό και μετά τα κάνετε ό,τι θέλετε...;)ΥΓ
[off-topic]Θα έρθεις Πετράν αύριο στα Μέγαρα;;;[/off-topic]οχι, δυστυχως!! ειχα 'δουλειες', εγραψα στο αντιστοιχο topic.
..ομως εχω 20gb ελευθερα στο laptop μου που περιμενουνε να κανουνε κονέ με το δισκο σου
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Ας βρεθούμε με κάποιον από εσάς και να φορτώσει τα 'βίντεα' σ'έναν φορητό σκληρό και μετά τα κάνετε ό,τι θέλετε...;)
ΥΓ
[off-topic]Θα έρθεις Πετράν αύριο στα Μέγαρα;;;[/off-topic]οχι, δυστυχως!! ειχα 'δουλειες', εγραψα στο αντιστοιχο topic.
..ομως εχω 20gb ελευθερα στο laptop μου που περιμενουνε να κανουνε κονέ με το δισκο σου
Φτάνουν δε φτάνουν...αν δεν έχεις μάλιστα και ξεχωριστό partition για τα Windows, δε σου το συντιστώ....Πάντως αν είναι ξεκινάς και ξανάρχεσαι το πολύ πολύ...
-
Εννοείτε την σύγκριση 911-Αston Martin baby model-ΒΜW 6-series? Απολαυστικό!
Αρχίζω οικτρές οικονομίες για την αγορά 911. Μέχρι το 2015 θα καταφέρω να αγοράσω...το φετινό μοντέλο
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εννοείτε την σύγκριση 911-Αston Martin baby model-ΒΜW 6-series? Απολαυστικό!Αρχίζω οικτρές οικονομίες για την αγορά 911. Μέχρι το 2015 θα καταφέρω να αγοράσω...το φετινό μοντέλο
Max μια 996 μτχ δεν νομίζω ότι είναι πολύ πάνω από το 350Ζ, ~30Κ παραπάνω το υπολογίζω..
-
O Clarksson eixe trelo malli paliotera...tora to kourepse
O tiff apo palia mexri tora den exei alaksei ke tromera. Ego pu eixa dei prosfata to episodio pu parousiazane to NSX, eida ton Tiff ke mu fanike o idios..liges ritidoules exei kanei more siga ta ayga....
-
Με τοσες σελιδες,θα πρεπει να μετονομαστει το τοπικ σε Fifth Year Discussion!
-
Θα θελα να μου πειτε αν γινεται απο που μπορω να κατεβασω το 1ο επεισοδιο top gear....ψαχνω στο topic αλλα δεν τo βρισκω.
-
Επισης μπορειτε να δειτε και αυτο εαν δεν το εχετε δει ηδη...
το απλο μοντελο 999 της Ducati (παραγονται επιπλεον το 999S και το εκπληκτικο αλλα και πανακριβο 999R)...LAMBORGHINI GALLARDO vs DUCATI 999
-
ooυπς... κατι γινεται και δεν εχει download απο το site της ducati...
το κυριως εδω, αλλα θελει κατι ψιλα....
http://www.7digital.com/stores/productD ... sid=217340
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
πότε είχαν δοκιμάσει ρε παιδιά F1 RENAULT και δεν το λέει κανείς??Πολλά αξιοθαύμαστα έχουν κάνει κατά καιρούς, αλλά μερικές φορές, δεν προλαβαίνουμε αν τα μεταφέρουμε. Η εκπομπή έχει πλέον τόσο μακρυά ιστορία που είναι δύσκολο να μη σου ξεφύγει κάτι.
Πάντως, αφού σου αρέσει η F1 το Fifth Gear είχε πριν από 3-4 επεισόδια κόντρα του Tiff μέσα σε μια Williams F1 με τη Vicky μέσα σε μια M5, στο Rockingham. Αυτό ήταν καλό πραγματικά!!
-
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
πότε είχαν δοκιμάσει ρε παιδιά F1 RENAULT και δεν το λέει κανείς??
Πολλά αξιοθαύμαστα έχουν κάνει κατά καιρούς, αλλά μερικές φορές, δεν προλαβαίνουμε αν τα μεταφέρουμε. Η εκπομπή έχει πλέον τόσο μακρυά ιστορία που είναι δύσκολο να μη σου ξεφύγει κάτι.
Πάντως, αφού σου αρέσει η F1 το Fifth Gear είχε πριν από 3-4 επεισόδια κόντρα του Tiff μέσα σε μια Williams F1 με τη Vicky μέσα σε μια M5, στο Rockingham. Αυτό ήταν καλό πραγματικά!!
Η F1 Renault ήταν το δώρακι για τα γενέθλια του Stig αν δεν με απατά η μνήμη μου
-
Σήμερα είδα εκείνο το επισόδιο του Top Gear που οδηγούν τηλεκατευθυνόμενα αμάξια 1:1!! Τι πόρωση ήταν αυτή!! Έπρεπε να είχαν πάρει εμένα αντί για εκείνη την πιτσιρίκα να οδηγήσει μαζί τους! Μου φαίνεται θα αλλάξω κατηγορία και από 1:5 θα τρέχω 1:1!!
Εdit: Απίστευτο εκείνο το μπαλόνι που είχε την μορφή Vauxhall Astra!! Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πραγματικό και ότι στηριζόταν από κάπου!!
-
Allo ena kalo episodeio Top Gear.
Eixan to neo Pagani Zonda F....
To lap record tis Maserati MC12.......
ESPASE!!!!
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion