-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Allo ena kalo episodeio Top Gear.Eixan to neo Pagani Zonda F....
To lap record tis Maserati MC12.......
ESPASE!!!!
Πόσο ;;
-
0.4 secs faster...diladi arketa...
Auto to Zonda einai KOLASI!!!
-
Aπίστευτο! Τελικά το zonda είναι το καλύτερο supercar αυτής της εποχής και φανταστείτε ότι είναι ταχύτερο από την MC12 που είναι αποδεδειγμένα πιο γρήγορη από την enzo!
-
H Veyron πότε θα στρίψει στην πίστα του Top Gear;
-
Tha tin exoun apo Monaco-London
Den nomizo oti h pista tou TG einai h kalyteri gia to baros megethos-dynami tis Veyron....
-
Δηλαδή την Veyron δεν θα την οδηγήσει ο Stig?? Πάντως αν εξαιρέσεις 2 κλειστές στροφές οι υπόλοιπες είναι πατημένες οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία για την Veyron. Ελπίζω να είναι πολύ πιο αργή από το Zonda.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ελπίζω να είναι πολύ πιο αργή από το Zonda.Γιατί,δε θα είναι;
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Tha tin exoun apo Monaco-LondonDen nomizo oti h pista tou TG einai h kalyteri gia to baros megethos-dynami tis Veyron....
Νικ, σε διαστάσεις η Veyron είναι αρκετά συνεπτυγμένη. Λίγο μακρύτερη από την gallardo (το μικρότερο supercar 'μαζικής' παραγωγής), και ελαφρώς κοντύτερη από την F430. Άρκετά κοντύτερη π.χ. από την Enzo (-23εκ.).
Εν πάση περιπτώσει διαφορές της τάξης των 10-20 εκατοστών δεν παίζουν ρόλο.
Το βάρος της όμως είναι ένα θέμα, πράγματι. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Tha tin exoun apo Monaco-London
Den nomizo oti h pista tou TG einai h kalyteri gia to baros megethos-dynami tis Veyron....
Νικ, σε διαστάσεις η Veyron είναι αρκετά συνεπτυγμένη. Λίγο μακρύτερη από την gallardo (το μικρότερο supercar 'μαζικής' παραγωγής), και ελαφρώς κοντύτερη από την F430. Άρκετά κοντύτερη π.χ. από την Enzo (-23εκ.).
Εν πάση περιπτώσει διαφορές της τάξης των 10-20 εκατοστών δεν παίζουν ρόλο.
Το βάρος της όμως είναι ένα θέμα, πράγματι.Οχι μονο το θεμα αλλα ΘΕΜΑΤΑΡΑ...
Ειναι παρα πολυ βαρια...
ΒΤW Pai Mei που χαθηκες εσυ??
-
Οδηγός επεισοδίων για τις 6 πρώτες σεζόν από το revival του 2002 κι έπειτα.
Πολύ χρήσιμο, αφού η εκπομπή πλέον έχει τεράστιο ιστορικό.
-
Ένα απλό pdf είναι...
-
Απορώ πώς δεν το έθιξε κανείς μέχρι τώρα (εγώ τώρα είδα το επεισόδιο)...
TO ZONDA F ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ MC12!!!!!!!
Μπράβο στην Pagani!!! Πραγματικά μπράβο!!! Το να αφήσει πίσω της τις δυο...Enzo στην ουσία είναι μεγάλο επίτευγμα!!!
Στο επόμενο επεισόδιο η Veyron...
-
Θέμη μία σελίδα πίσω το έθιξε ο Νίκος!
Εγώ δεν το έχω δει ακόμα το τελευταίο επεισόδιο Ελπίζω αύριο.ΥΓ:Έχω τεράστια περιέργια - αγωνία να δω τι χρόνο θα κάνει η Veyron στην πίστα!!
Επίσης άκουσα ότι ο Stig οδηγεί στο τελευταίο επεισόδιο ένα astra turbodiesel όμοιο με αυτό που είχα οδηγήσει στο nurburgring! Αληθεύει?
-
Το οδηγεί στην Castle Combes, αλλά το όλο σκηνικό είναι που έχει γαμώ τα γέλια!!! Ο γύρος με το Astra δεν είναι τόσο σημαντικός.
-
Επειδή είμαι λίγο άσχετος με την εκπομπή αλλά από τα 3-4 clips που έχω δει μου άρεσε πολύ, μπορείτε να μου πείτε κάθε πότε βγαίνει νέο επεισόδιο και πόση δειάρκεια έχει το καθ'ένα?
ΥΤ) Ποιός είναι αυτός ο Stig τέλοσπάντων?
-
O Stig στα βήματα του Μιχάλη (Msamaro)... Άντε Μιχάλη, να οδηγήσεις και Zonda...
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
ΥΤ) Ποιός είναι αυτός ο Stig τέλοσπάντων?Θα σου πω κάτι αλλά μην το πεις σε κανέναν!!!
I am the Stig!!
O γύρος με το astra όντως δεν έλεγε πολλά αλλά ο αθεόφοβος το σήκωσε στις δύο ρόδες! Όσο για τα supercars που αγόρασαν τρελή ταλαιπωρία αποδείχτηκαν!
Ευχαριστώ Δημήτρη για την ευχή προς τα παρόν πρέπει να οδηγήσω την Veyron για το επόμενο επεισόδιο! -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
O γύρος με το astra όντως δεν έλεγε πολλά αλλά ο αθεόφοβος το σήκωσε στις δύο ρόδες!I tought him everything he knows
-
Δεν με εντυπωσιασε πολυ το 4ο επεισοδιο...το 3ο ηταν 'all the money'...
Aς περιμενουμε το επομενο....που απ οτι ειδα πρεπει να ειναι πολυ καλο! -
Είδα μία εκπομπή του Clarksson που δεν είναι Top Gear. Οδηγάει διάφορα υπεραυτοκίνητα αυτός και ο Stig. Το περίεργο τις υπόθεσης είναι ότι εκτός από υπεραυτοκίνητα οδηγάει και μερικά μπρίκια τα οποία φυσικά και καταστρέφει! Μιλάμε ότι βγάζει μανία όταν τα διαλάει. Όλα τα λεφτά ήταν όταν αγόρασε ένα super mini αμαξάκι καινούργιο από μία αντιπροσωπεία και με το που βγήκε έξω άρχισε να το χτυπάει με μία βαριοπούλα μπροστά στα έντρομα μάτια των πωλητών της αντιπροσωπείας!! Πολύ γέλιο!!
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion