-
Οχι ρε! Ήταν διαγωνισμός βραδυπορίας. Πρώτο ήρθε!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το tiida πάτωσε δλδ;ειλικρινά το σκεφτομουν τις προαλλες αυτό (κ μετά απο τα αμέτρητα βιντεο που ειδα):
το οξύμωρο ειναι οτι μια εταιρεία που βγαζει το GTR βγάζει κ χαρχάλια σαν το tiida ή το γεγονός οτι μια εταιρεία βγάζει αμάξια σαν το tiida ειναι σε θέση να βγάζει ενα βροντόσαυρο σαν το GTR που καταπίνει τα πάντα?
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
.Η ανταγωνιστικότητα της 147 που ενώ στη στεγνή πίστα έτρωγε 1,5'
από το GT, στη βρεγμένη γύριζε ταχύτερα απ'όλα εκτός από το Mini !καταλαβες απο τα λιγα γιαπωνεζικα που ξερεις γιατι συνεβαινε αυτο? λαστιχα?
-
στο βρεγμενο θελει περισσοτερη ψυχη.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
.
Η ανταγωνιστικότητα της 147 που ενώ στη στεγνή πίστα έτρωγε 1,5'
από το GT, στη βρεγμένη γύριζε ταχύτερα απ'όλα εκτός από το Mini !καταλαβες απο τα λιγα γιαπωνεζικα που ξερεις γιατι συνεβαινε αυτο? λαστιχα?
Το Golf είχε Conti SC2 225/45/17 και η 147 RE050 215/45/17.
Δεν πιστεύω ότι ήταν τα λάστιχα, μάλλον τα ηλεκτρονικά και το ABS της 147 έκαναν καλύτερη δουλειά στη βροχή. Φρέναρε πιο αργά και είχε μεγαλύτερη ταχύτητα μέσα στη στροφή, όμως μόλις έβγαιναν στην ευθεία το έχανε ... και το ξαναμάζευε στην επόμενη στροφή.Χρόνοι¨
Time attack (στεγνό)
Cooper S .................. 1:15.406
Golf GT DSG .............. 1:16.311
120i auto .................. 1:16.758
Tiida 1.8 auto ............. 1:17.775
147 2.0 selespeed ......... 1:17.859Aγώνας σε βροχή .......... (κατάταξη / best lap)
- Cooper S .................. 1:19.798
- Golf GT DSG .............. 1:22.143
- 147 2.0 selespeed ......... 1:21.648
- 120i auto .................. 1:23.144
- Tiida 1.8 auto ............. 1:24.885
-
Στο 400αρι όμως το θηρίο και ίνδαλμα μου έριξε αρκετούτσικο ντόπιο μαύρο τσάι στην εισαγόμενη καλλονή.
-
έχει σήμερα το Original TG??
όχι δυστυχώς..... 2 Νοεμβρίου.... ποιός περιμένει μέχρι τότε....
-
Χάρχαλο το tiida που με 126 άλογα, 4τάχυτο αυτόματο και κέντρο βάρους λίγο χαμηλότερο από τον Όλυμπο έφτασε μόλις 1,5 δευτερόλεπτο πίσω από το GT με το πολυδιαφημισμένο DSG με 225/45/17;
Συνέλθετε...είναι φανερό από πού έλκει τα σπορ γονίδια το GT-R.
-
Ρε γμτ, ποιό αυτόματο φοράει;
-
O Clarkson τραυματιστηκε σε μετωπικη κατα τη διαρκεια δοκιμων ... http://www.autoblog.com/2008/10/13/clar ... g-filming/ ...περαστικα
-
Ε τον κουλομαρία;
-
Ο Jeremy πήρε δίπλωμα για 125cc και περιγράφει την τραυματική του εμπειρία. Ενα rant, όχι για φανατικούς μοτοσυκλετιστές. Πραγματικά νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να είναι τόσο κολλημένος στο θέμα 'δίτροχο' όσο αυτός!
http://www.timesonline.co.uk/tol/drivin ... 963194.ece
-
Το προϊόν που παράγει και εμπορεύεται ο Jeremy είναι κολλήματα και στερεότυπα προς ψυχαγωγική κατανάλωση.
-
Μια χαρά πάνε οι δουλειές όμως.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το προϊόν που παράγει και εμπορεύεται ο Jeremy είναι κολλήματα και στερεότυπα προς ψυχαγωγική κατανάλωση.Και αυτός ειναι ο λόγος που είναι τόσο διασκεδαστικό να τον βλέπεις.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το προϊόν που παράγει και εμπορεύεται ο Jeremy είναι κολλήματα και στερεότυπα προς ψυχαγωγική κατανάλωση.Σωστό είναι αυτό! Το καλό είναι όμως ότι ποτέ δεν το έκρυψε, οπότε δε νομίζω ότι προσβάλλει και κανενός τη νοημοσύνη. Και ο τρόπος που περιγράφει τις απόψεις του και συνθέτει τις ατέκες του είναι πολύ απολαυστικός, ακόμα κι αν θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι η ίδια συνταγή εδώ και πολλά χρόνια. Αντί όμως να τον βαριέται ο κόσμος, τον 'αγοράζει'
-
Εδω και καιρο αγορασα απο Αγγλια δυο βιβλια του Clarkson.
Tελειωσα το πρωτο (Ι know you got soul) οπου προσπαθει να αποδειξει με τον δικο του τροπο, γιατι καποια μηχανικα κατασκευασματα του ανθρωπου εχουν ψυχη.
Πολλες ατακες, καλες ατακες, αρκετο γελιο και ευκολοδιαβαστο.Αρχισα το δευτερο (Born to be riled) οπου ειναι μια συλλογη απο αρθρα του (500+ σελιδες).
Προβλεπεται πολυ πιο διασκεδαστικο.
Οποιου του αρεσει ο τροπος σκεψης του, τα προτινω. -
+1 για τα βιβλία. Εχω διαβάσει το Motorworld, που περιγράφει διάφορες αυτοκινητιστικές 'κουλτούρες' ανά τον κόσμο και προσφέρει αρκετή απόλαυση.
-
Ειδατε το trailer του TopGear Series 12?Πως σας φανηκε?
προσωπικα το βρηκα πολυ ενδιαφέρον
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
+1 για τα βιβλία. Εχω διαβάσει το Motorworld, που περιγράφει διάφορες αυτοκινητιστικές 'κουλτούρες' ανά τον κόσμο και προσφέρει αρκετή απόλαυση.Το Motorworld το έχω δει. Αποτελείται από 10 επεισόδια και θα το βρείτε εύκολα σε torrent. Είναι λίγο παλαιό [του 1996], αλλά πραγματικά αξίζει!!
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion