-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε είναι εντελώς ηλίθιοι. Πολύ γέλιο με την γιαγιά και τον σκύλο.Στον σκυλο εχουν δεσει το τιμονι με ταινια
-
εγω γέλασα πολυ και με τις νταλικες και τις στουκες στο τελος
μα τι βλακες
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
:ysterical:εγω γέλασα πολυ και με τις νταλικες και τις στουκες στο τελος
μα τι βλακες
Εγω γελαγα ολη την ωρα!
Απο τη στιγμη που εδειξαν τον Κλαρκσον να φωναζει μεσα στο Porsche και μεχρι το τελος, δεν σταματησα να γελαω!!! -
TG for EVER!
-
Ξερει κανενας σε ποιο επισοδιο του Fifth Gear τα εχωναν στη Mercedes για το καινουριο S-Class (W221) για καποια απο τα ηλεκτρονικα του που δεν δουλευαν σωστα;;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
:ysterical:
εγω γέλασα πολυ και με τις νταλικες και τις στουκες στο τελος
μα τι βλακες
Εγω γελαγα ολη την ωρα!
Απο τη στιγμη που εδειξαν τον Κλαρκσον να φωναζει μεσα στο Porsche και μεχρι το τελος, δεν σταματησα να γελαω!!!Kαλά, εννοείται ότι καθόλη τη διάρκεια έπεφτε το γέλιο της αρκούδας. Το είδα και ξημερώματα, λίγο ακόμα και θα μου καλούσαν την αστυνομία.
-
Ξερει κανενας σε ποιο επισοδιο του Fifth Gear τα εχωναν στη Mercedes για το καινουριο S-Class (W221) για καποια απο τα ηλεκτρονικα του που δεν δουλευαν σωστα;;;;Στο top gear ήταν, με το ενεργό cruise control νομίζω..
-
Και μάλιστα διαπίστωσαν πως αν το κλείσεις δεν δουλεύει
-
Δεν τα έχωναν στο Top Gear,κάθε άλλο
Έχει δίκιο ο Wagner,το είδα στο Fifth που έδειξε ο Σκάι το Σάββατο το πρωί.
Απο το Final Gear δεν βρήκα σε ποιο επεισόδιο είναι ακριβώς,αλλά μάλλον βρίσκεται
στην 8η ή στην 9 season. -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Δεν τα έχωναν στο Top Gear,κάθε άλλοΈχει δίκιο ο Wagner,το είδα στο Fifth που έδειξε ο Σκάι το Σάββατο το πρωί.
Απο το Final Gear δεν βρήκα σε ποιο επεισόδιο είναι ακριβώς,αλλά μάλλον βρίσκεται
στην 8η ή στην 9 season.Thanx
-
πολυ γελιο στο τοπ....και ερχονται γουργουριζουσες αμερικανιες....
-
Μου χαν λείψει τα παλιόπαιδα του TG!
-
Ξερει κανενας σε ποιο επισοδιο του Fifth Gear τα εχωναν στη Mercedes για το καινουριο S-Class (W221) για καποια απο τα ηλεκτρονικα του που δεν δουλευαν σωστα;;;;s08e04:
Jason drives what some people call the 'Greatest Car in the World', the Mercedes S Class. Tom visits the Goodwood Festival Of Speed and attempts to drive Maserati's MC12-based concept car, the 'Birdcage', in the hillclimb, stalls it on the start line and reverts to a Ferrari Superamerica. Jon Bentley crashes a truck into an anti-terrorist bollard. Tiff goes to Anglesea for a shootout between a Ford Fiesta ST and a Mitubishi Colt CZT. Vicki becomes the filling in a Ferrari sandwich in an economy challenge between her, Rubens Barrichello and Michael Schumacher at the Eco Marathon.
και φυσικα το πολύ τελευταίο s14e08:
Jason Plato takes the helm of a Lynx helicopter and Tim Shaw discovers whether it is possible for motorists to save money by servicing their cars themselves. Vicki Butler-Henderson reviews the new Honda Jazz, Tom Ford inspects a compact car made by Fiat, and actor Dirk Benedict joins Jonny Smith to look at the Mercedes S-Class, comparing a £100,000 model with an older £5,000 version.
Δεν βρήκα κάτι άλλο σχετικά με s-class.
-
Thanx!!!!!
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=iN_W1QEP ... p?id=12089
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=6MpNang9SUM' target='_blankΣυγνωμη, ο τυπος δεν φοραει ζωνη;;;
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=6MpNang9SUM' target='_blank
Συγνωμη, ο τυπος δεν φοραει ζωνη;;;
Φυσικά και φοράει ο Plato ζώνη. Δές την να γυαλίζει στον ήλιο στο 1:38. Είναι το ίδιο χρώμα με το πουλόβερ του.
-
πω ρε τι έκαναν τα άτομα....με τα νταλικοφορτηγά!!!
-
ωραιο το θριλερ του κλαρκσον...
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion