-
ωραίο επεισόδιο!!!
μου άρεσε το προτζεκτ στην Ιαπωνία, γαμάτη χώρα!
-
Πολλά credits και thanks στον Wagner
-
πολυ ομορφη η 8c αλλα οδηγικα το φαγε το θαψιμο της..
το gtr ειναι απο τα λιγα πραγματα που σου θυμιζουν οτι ζεις στον 21ο αιωνα...περιμενω το φουλ ευρωπαικο τεστ....
ολη η ιαπωνια ειναι μια απιστευτη μηχανη με φοβερους κωδικες...
χαιλαιτ το παιχνιδι κιθαρα που πεθανα στο γελιο...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πολυ ομορφη η 8c αλλα οδηγικα το φαγε το θαψιμο της..Όντως, και σίγουρα δεν μπορούν να κατηγορηθούν ως αντί-alfisti (αφού έφτασαν στο σημείο να τους αρέσει η χαζή 147GTA που θα μπορούσε να μάθει πολλά πράγματα από ένα Fiat Coupe 20VT για το πως φτιάχνουμε ένα καλό δυνατό προσθιοκίνητο)...
ολη η ιαπωνια ειναι μια απιστευτη μηχανη με φοβερους κωδικες...
χαιλαιτ το παιχνιδι κιθαρα που πεθανα στο γελιο...Πολύ εντυπωσιακή χώρα, θέλω σίγουρα να ταξιδέψω εκεί. Φαντάζομαι πάντως ότι ένας τυπικός έλληνας δεν θα έβγαζε 1 ολόκληρη μέρα εκεί χωρίς να πάει στη φυλακή Ο επαγγελματισμός και η προσήλωση στη λεπτομέρεια που έχουν όλοι εκεί είναι απλά ασύλληπτος για εμάς, ίσως ακόμα και για έναν γερμανό.
Φοβερή πλάκα είχε η υπάλληλος στο Idemitsu! Σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί περισσότεροι ινδοί, βιετναμέζοι κλπ βενζινάδες εκεί και την συγκεκριμένη τη διάλεξαν ειδικά για να 'γράφει' καλά, όμως έστω κι έτσι...
Το αστείο με το Dacia Santero ήταν καλό αλλά έχει αρχίσει να παλιώνει όταν το κάνουν σε κάθε επισόδειο.
Αξιοσημείωτος ήταν και ο τρόπος οδήγησης της 2ης παρουσιάστριας. Όχι τόσο ο ρυθμός της ή οι γραμμες κλπ που ακολουθησε στη πίστα όσο το ότι ήταν εχμμ, πολύ 'ενθουσιώδης' 'Οoooohhh! I'm enjoying this!'
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πολυ ομορφη η 8c αλλα οδηγικα το φαγε το θαψιμο της..εγώ ξενέρωσα όταν την έδωσαν στον stig να γράψει χρόνο σε very wet οδόστρωμα...δεν μπορούσαν να βρουν μια μέρα με στεγνό; Ο Κλαρκσον πως την δοκίμαζε σε στεγνό;
πάντως είναι έργο τέχνης και ο ήχος της είναι απλά απίστευτος.
αλήθεια γιατί μόνο 500 κομμάτια;
-
Τα reviews του Clarkson δεν έχουν απολύτως καμία αξία, ο μόνος τους λόγος είναι η ψυχαγωγία.
Πρίν καν δει (πόσο μάλλον οδηγήσει) την 8c ο Clarckson είμαι σίγουρος είχε βγάλει το συμπέρασμα, πως έχει ψυχή, πως είναι το ομορφότερο αυτοκίνητο στον κόσμο αλλά είναι βαθύτατα προβληματική. Αυτή είναι η ταμπέλα που κολάει στις Alfa οπότε τέλος.
Ούτε το πιο όμορφο αυτοκίνητο στο σύμπαν είναι η 8C και σύμφωνα με τεστ πιο εγκυρων περιοδικών κάθε άλλο παρά απαράδεκτη ειναι στο δρόμο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εγώ ξενέρωσα όταν την έδωσαν στον stig να γράψει χρόνο σε very wet οδόστρωμα...δεν μπορούσαν να βρουν μια μέρα με στεγνό; Ο Κλαρκσον πως την δοκίμαζε σε στεγνό;
+1
Οχι οτι θα χτυπουσε και κορυφη σε στεγνο αλλα και παλι ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εγώ ξενέρωσα όταν την έδωσαν στον stig να γράψει χρόνο σε very wet οδόστρωμα...δεν μπορούσαν να βρουν μια μέρα με στεγνό; Ο Κλαρκσον πως την δοκίμαζε σε στεγνό;
Έχει σχέση με το πότε είναι διαθέσιμα τα αυτοκίνητα (και οι οδηγοί) για γύρισμα. Το να είναι γυρισμένο το κομμάτι του Clarkson διαφορετική μέρα από του Stig έχει συμβεί πολλές φορές. Επίσης, μπορείτε να παρατηρήσετε ότι συχνά άλλο αυτοκίνητο είναι στο βίντεο και άλλου χρώματος στο στούντιο.
-
-
Αν δεν ήταν στη μέση η 'εξωτικότητα' της Ιαπωνίας, πολύ αμφιβάλλω αν ο αγώνας θα ταν κάτι το ιδιαίτερο
-
Ρε τι πιλότος ειναι ο Τσουτσίγια!!!!!
Το μπ@υρδ3λο η Μ3 σεντάν πως ντριφτάρει έτσι με 4 μέσα!! -
είναι κατηγορίας Takuma Sato
-
Δε νομίζω... και δεν θα το μάθουμε ποτέ γιατι δεν ειχε τα λεφτα προφανως να παει F1
http://en.wikipedia.org/wiki/Keiichi_Ts ... er_results
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Best Motoring - 2008-08 [Super Sedan Battle][M3E90 C63AMG IS-F][R35GT-R@Ring]Σε ευχαριστώ που μου φτιαξες τη μέρα
-
Και λέω τι μου θυμίζει η παρουσίαση της 8C...
Προσέξτε βέβαια στο τέλος ότι δεν ανακοινώνει το χρόνο στο βρεγμένο αλλά έναν άλλο που ...τελευταία στιγμή έκανε ο Stig σε στεγνό.
Παραμύθια τούμπανα που λέει και ο λαός αλλά who cares. It's good entertainment. -
Ψιλοάσχετο
αλλά αν θέλετε καλύτερη ποιότητα video στο youtube μπορείτε δίπλα από τη διεύθυνση πάνω να γράφετε &fmt=18 και να κάνετε refresh. Βελτιώνεται πολύ η εικόνα
-
Thanks Neo
Μεγαλη διαφορα -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ψιλοάσχετοαλλά αν θέλετε καλύτερη ποιότητα video στο youtube μπορείτε δίπλα από τη διεύθυνση πάνω να γράφετε &fmt=18 και να κάνετε refresh. Βελτιώνεται πολύ η εικόνα
Τι έγραψες τώρα! τι έγραψες τώρα!
Θεικό mod !!!!!
Παρακαλώ να γραφτεί και στο αντίστοιχο thread στον Αντίλογο....
επιτέλους καλή ανάλυση στο youtube
-
Μπορείς να το κάνεις και πιο...εύκολα!
Πατάς το 'watch in high quality ', κάτω ακριβώς από το 'Views'.
Βέβαια, πρέπει το βίντεο να έχει ανέβει σε high quality για να ισχύουν αυτά. -
Thanks Neos! Καλή μαγκιά!
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion