-
Τέλειο το επεισόδιο!
Σέλω και γω αγώναααα
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τέλοιο το επεισόδιο!Σέλω και γω αγώναααα
+10000000
-
Φτιάξε και τη ορθογραφία στο τέλειο, γιατί κάτι άλλο είχα στο μυαλό μου όταν το γραφα (ντροπήηηηηηηη).
-
Πολυ ωραιο και γεματο επεισοδειο.
Ξανα σε 2 βδομαδες ομως... -
Μόλις το είδα. Πολύ καλό
-
Με διαφορά το καλύτερο φετεινό, για μένα. Πραγματικά ζούσα την κάθε στιγμή και το χάρηκα πολύ. Πολλά μπράβο τους!
-
Εμένα μου άρεσε πολύ στον τερματισμό του αγώνα που ο jeremy δάκρυσε, πολύ συγκινητικό, το νέο επεισόδιο δε... πολύ TOP GEAR
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
Εμένα μου άρεσε πολύ στον τερματισμό του αγώνα που ο jeremy δάκρυσε, πολύ συγκινητικό, το νέο επεισόδιο δε... πολύ TOP GEAR+330
YΓ: Ωραίοι οι ...χορηγοί!
-
Ο χρήστης kostas christ έγραψε:
Το κατεβασα απο το finalgear αλλα δεν παιζειΡε παιδια καμια βοηθεια? Με τι Media Player το παιζετε?
-
τι αρχειο κατεβασες?
-
Παιδες.... Οταν λετε οτι το επωμενο ειναι το τελευταιο της σεζον....
Απο Ιανουαριο...δεν θα χουμε νεα σεζον;;;;;; -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τι αρχειο κατεβασες?το τορρεντ που δινει στο site
-
Ο χρήστης kostas christ έγραψε:
τι αρχειο κατεβασες?
το τορρεντ που δινει στο site
πρεπει το torrent να το ανοίξεις με κάποιον torrent client πχ azureus για να κατεβασεις το αρχείο με το βιντεο
-
νταξει το επαιξα, ειχα προβλημα με το media player. Κατεβασα το vlc και το επαιξε
-
Πολύ ωραίο το συγκριτικό Daihatsu vs Askari
-
Κατα τη γνωμη μου το καλυτερο επεισοδιο ολων των εποχων. Φοβερο το θεμα με τον αγωνα, αφου ετσι το θεμα με το Ascari περασε σε δευτερη μοιρα παροτι ειναι ενα ιδιαιτερα ενδιαφερον αυτοκινητο
-
Τελειο επεισόδιο απλά.... Εντυπωσιάστηκα απο τα θέματα. Ξενέρωσα με το Φιατ 500 αλλα νταξει κάπως πρέπει να γεμίσει χρόνος
Λεπτομέρεια: δεν ξερω ποσοι το προσέξατε, αλλα τα αυτοκόλλητα στις πόρτες του αγωνιστικού BMW δεν ηταν τυχαία. Ηταν τετοια ωστε οταν ειναι ανοιχτές οι πόρτες να φαίνονται οι ακόλουθες λέξεις:
respect
-
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Λεπτομέρεια: δεν ξερω ποσοι το προσέξατε, αλλα τα αυτοκόλλητα στις πόρτες του αγωνιστικού BMW δεν ηταν τυχαία. Ηταν τετοια ωστε οταν ειναι ανοιχτές οι πόρτες να φαίνονται οι ακόλουθες λέξεις:Εγω δεν το προσεξα, και πραγματικα, μετα απ'αυτο, υποκλινομαι στη μεγαλειοτητα τους!!!
-
τρομερό επεισόδιο
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion