-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Ειναι αυτοι που εχουν το κοκκινο σηματακι p πχ στο mininova?
Αν ναι, τετοιοι χρειαζονται να εγγραφεις (log in) σε καποιο site σωστα?
Πολυ φασαρια..Ίσως, έχω να ψάξω σε ξένα κατεβαστήρια πολυυυυ καιρό. Έχω βρει την υγειά μου με το Blue-White GT.
Αρχικά ακούγεται φασαρία καθώς πρέπει να είσαι registered και σε κάθε περίπτωση σε στέλνεις ίσο όγκο δεδομένων με αυτόν που έχεις λάβει (ratio=1)
Στην πράξη είναι ασύγκριτα βολικό. Έχεις ό,τι θέλεις όποτε το θέλεις με αξιοπρεπέστατες ταχύτητες ενώ πάντα, ακόμα και για το πιο σπάνιο αρχείο κάποιος θα βρεθεί να seedαρει αν το ζητήσεις.@νδρέας
-
Στο τελευταίο επισόδιο πάντως για μένα το καλύτερο ήταν τα Estates....
-
Αισθητικά και τεχνικά ήταν υπέροχο, συμφωνώ, αλλά στην πράξη τίποτα. Η AMG ήταν πιο γρήγορη στην ευθεία, πιο άνετη με μεγαλύτερους χώρους και πιο πρακτική; Τρομερή έκπληξη!
@νδρέας
-
-
Απιστευτο το σημερινο επισοδειο! Πολυ γελιο, σιγουρα το καλυτερο του τωρινου series!
-
Δεν το ειδα γμτ
-
Ακόμα ένα φοβερό επισόδειο... γαμώτο δε το πρόλαβα από την αρχή όμως.
Θα το κατεβάσω να το δω ολόκληρο -
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
http://www.mininova.org/tor/1012427εισαι αρχοντας thx!
-
British Leyland.......
ή όπως έχει αναφερθεί ο Clarkson....
Gayland....
Κατά τα άλλα όχι κάτι το ιδιαίτερο.... ΙΜΗΟ ..... πολύ νοσταλγία
Εχθές κατέβασα και είδα το Good Bad & Ugly..... Εκεί είναι το γέλιο ακόμα μεγαλύτερο....
-
κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ο επεισόδειο.
τρελό γέλιο, πολύ καλό το πρότζεκτ με τα βρετανικά χρέπια.
-
Ενταξει... Ελιωσα!!! Ειδικα εκει που ανοιξε την πορτα κι εμενε η ταπετσαρια
-
Στο supercar showdown είδατε σε κάποια φάση την veyron που είχε αναμμένο το check engine;
-
ναι ρε το ειδα...
-
τα αδικειτε λιγο τα torrent μιας και απο αποψη προσφατων επεισοδιων top gear ειναι τελεια , αυτη τη στιγμη το απο πανω εχει 5000 seeders kai 6000 peers. νταξυ αμα θες κατι σπανιο πας σε private.
εχει βγει ενα μtorrent το οποιο κοροϊδευει τα private και νομιζουν οτι εχεις τεραστιο upload .μονο που πρεπει να το αφηνεις λιγο καθε μερα γιατι μπορει να υποψιαστουν αν εχεις 10Giga upload σε μια ωρα.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
εχει βγει ενα μtorrent το οποιο κοροϊδευει τα private και νομιζουν οτι εχεις τεραστιο upload .μονο που πρεπει να το αφηνεις λιγο καθε μερα γιατι μπορει να υποψιαστουν αν εχεις 10Giga upload σε μια ωρα.Αίσχος. Αυτό μόνο έχω να πω. Άσε που σε καλά οργανωμένο tracker δεν παίζει να μη τον πάρουν χαμπάρι τον μαλάκα που θα το δοκιμάσει.
@νδρέας
-
Youtube?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Youtube?Νομίζω ότι απαγορεύτηκε.
@νδρέας
ps. όχι το youtube, το TG στο youtube
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
εχει βγει ενα μtorrent το οποιο κοροϊδευει τα private και νομιζουν οτι εχεις τεραστιο upload .μονο που πρεπει να το αφηνεις λιγο καθε μερα γιατι μπορει να υποψιαστουν αν εχεις 10Giga upload σε μια ωρα.
Γυφτιά. Αν κάνουν έτσι όλοι, από ποιόν θα κατεβάζουμε;
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Youtube?
Νομίζω ότι απαγορεύτηκε.
@νδρέας
ps. όχι το youtube, το TG στο youtube
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion