-
Οριστε 2 βιντεακια best motoring αφιερωμενα στον opterio και τους fans του ΜΧ5.
ΜΧ5 ΝC 195 ps vs lexus is200 220ps
http://www.youtube.com/watch?v=eI1o8HGB ... ed&search=και
ΜΧ5 ΝC vs MRS 220 ps
http://www.youtube.com/watch?v=3LoRg83J ... ed&search= -
Ευχαριστούμε
-
Ευχαριστω xtkz!!!
-
Φοβερο και αυτο το επεισοδιο!
Την επομενη εβδομαδα δεν θα μεταδωθει?
Δεν επιασα το γιατι...
Ποιος καταλαβε??? -
Ειναι τελειως τρελοι οι τυποι!!
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Φοβερο και αυτο το επεισοδιο!
Την επομενη εβδομαδα δεν θα μεταδωθει?
Δεν επιασα το γιατι...
Ποιος καταλαβε???Εχει Snooker την αλλη βδομαδα....
-
Τι ειν΄τουτο?
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Τι ειν΄τουτο?Μπιλιαρδο!
-
Το σκεφτηκα αλλα λεω μπααα..
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Τι ειν΄τουτο? -
Πράγματι εκπληκτικό το 2ο επεισόδιο της σαιζόν. Καλύτερο κι από το πρώτο. Αυτές οι porsche-pipes όλα τα λεφτά... Όπως και το φοβερό εγχείρημα της Μάγχης...
-
αντιθέτως εμένα δεν μάρεσε καθόλου το δεύτερο.
πολύ καλή η σύγκριση R8-911 αλλά ως εκεί. -
+1
Eλιωσα ομως κ με τον Clarkson κ την πιπα. -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
+1
Eλιωσα ομως κ με τον Clarkson κ την πιπα.+1.
Ιt's a Porsche 911 pipe so it's the other way...
Πάντως είναι βαρεμένοι οι άνθρωποι. Άκου με datsun να περάσουν τη θάλασσα.
Βαρετό επεισοδιάκι αν εξαιρέσουμε το R8.
Όπως το πάνε στο επόμενο κύκλο θα φέρουν τη Βέφα να τους φτιάχνει ντολμαδοκεφτεδάκια...EDIT: Χοντράδα αυτό για τον Plato. Να έχει τραυματιστεί ο άνθρωπος, να έχει καεί το αμάξι του και αυτοί να τον λένε Potato. Ε όχι και έτσι.
-
Έλιωσα!!!!
Ειδικά με την πίπα χτυπιόμουν κάτω!
ΥΓ Όντως, μαλακία τους αυτό για τον Plato...
-
Προσωπικά είδα τη διάσχιση της Μάγχης σα μια απόπειρα να γεμιίσει τηλεοπτικός χρόνος. Πραγματικά πιστεύω οτι ανάλογα θέματα αφήνουν παγερά αδιάφορο το κοινό του TopGear και τους μόνους που μπορεί να ενδιαφέρει ένα τέτοιο θέμα είναι το κοινό του Jackass.
Τόση ώρα αυτό το θέμα για να μας πούν τί δηλαδη??? -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
EDIT: Χοντράδα αυτό για τον Plato. Να έχει τραυματιστεί ο άνθρωπος, να έχει καεί το αμάξι του και αυτοί να τον λένε Potato. Ε όχι και έτσι.
Μα Potato τον φωνάζουν οι συμπαρουσιαστές του Plato στο Fifth Gear...!
Προσωπικά είδα τη διάσχιση της Μάγχης σα μια απόπειρα να γεμιίσει τηλεοπτικός χρόνος. Πραγματικά πιστεύω οτι ανάλογα θέματα αφήνουν παγερά αδιάφορο το κοινό του TopGear και τους μόνους που μπορεί να ενδιαφέρει ένα τέτοιο θέμα είναι το κοινό του Jackass.
Τόση ώρα αυτό το θέμα για να μας πούν τί δηλαδη???Είπαν πως με ό,τι καταπιάνεται το Top Gear αποδεικνύεται καταστροφή και μέγιστη αποτυχία. Είναι θεοί και εγώ πραγματικά τους απολαμβάνω, όσο ανούσια κι αν είναι τα εγχειρήματά τους. Ο αυτοκινητιστικός σουρεαλισμός σε όλο του το μεγαλείο. Είναι πολύ μπροστά τα άτομα
-
Δεν ξερω εγω πραγματικα ελιωσα με την διασχιση της Μαγχης.
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Προσωπικά είδα τη διάσχιση της Μάγχης σα μια απόπειρα να γεμιίσει τηλεοπτικός χρόνος. Πραγματικά πιστεύω οτι ανάλογα θέματα αφήνουν παγερά αδιάφορο το κοινό του TopGear και τους μόνους που μπορεί να ενδιαφέρει ένα τέτοιο θέμα είναι το κοινό του Jackass.Εχεις ξαναδει Top Gear ποτε?
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εχεις ξαναδει Top Gear ποτε?
Όλα, και ότι dvd έχει βγάλει clarkson/needell. Αμα σου λείπει καποιο επεισόδιο, πές μου να στο δώσω. Και αυτη την αισθηση έχω οχι μονο για το συγκεκριμένο θέμα αλλα και για άλλα σε προηγούμενα επεισόδια. Παλιότερα τέτοια θέματα σπάνιζαν.
Anyway δε θα τα χαλάσουμε, γούστα είναι αυτά, απλώς προτιμούσα να δώ οδήγηση αντι ενος transporter με bodykit βάρκας που προσπαθεί να επιπλεύσει! Thats all
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion