-
ΤΟ fifth gear καταντάει βαρετό. Η Vicky πρεπει να πάρει πόδι!
edit: Οι plato/tiff ήταν ωραίοι στην κόντρα BMW-Nissan, ωραίο βίντεο -
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
ΤΟ fifth gear καταντάει βαρετό. Η Vicky πρεπει να πάρει πόδι!
edit: Οι plato/tiff ήταν ωραίοι στην κόντρα BMW-Nissan, ωραίο βίντεοΣιγα μη φυγει η Vicky
-
Πάντως , αυτό που κάνει τη διαφορά υπέρ του TOP GEAR είναι οι χαρακτήρες των παρουσιαστών και ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζουν το θέμα 'αυτοκίνητο' ως μέρος της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου και όχι τόσο προσκολλημένο στα τεχνικά χαρακτηριστικά και σε κλασσικές δοκιμές αυτοκινητιστικής εκπομής ...τώρα όσον αφορά τις κόντρες αυτοκινήτων με άλλα μέσα μεταφοράς .... διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ...
-
Όπως έχουμε πει πολλές φορές, και στημένες να είναι οι κόντρες, λίγο μας νοιάζει
-
Προσεξατε τι ειπε ο Jeremy στην αρχη;
'For the next TEN weeks'.
ΔΕΚΑ επεισοδεια!
Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
-
Πολυ καλο το επεισοδειο btw ξεχασα να γραψω εδω μεσα Κλασσικο Top Gear με οτι και αν αυτο συνεπαγετε
-
Φοβεροί και πάλι, αν και μου φάνηκε κάπως 'μικρή' η αναζήτηση των δρόμων στην Ευρώπη...
-
Αρκετά καλό. Το περίμενα πιο 'γεμάτο'.....
Μάλλον φταίει ότι είχα καιρό να πάρω τη δόση μου... -
Πολύ καλό μου φάνηκε. Γέλασα.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Φοβεροί και πάλι, αν και μου φάνηκε κάπως 'μικρή' η αναζήτηση των δρόμων στην Ευρώπη...Πόση ώρα έπρεπε να κρατήσει δηλαδή το επεισόδιο;
Γενικά δεν ενθουσιάστηκα πάντως, πολύ φτωχό μου φάνηκε σε θεματολογία αν και το τρέιλερ υπόσχεται πάρα πολλα!!!
@νδρέας
-
Μόλις χτες το είδα!! Το καταφχαριστήθηκα, καθότι είχα αρκετό καιρό να απολαύσω ολόκληρο επεισόδιο. Το προηγούμενο season το είδα σπαστά.
Top Gear is back for business. Αρκετά καλό επεισόδιο, πολύ γέλιο και το season trailer φαίνεται πολλά υποσχόμενο!!
Παράλληλα, κατέβασα και τα 3 τελευταία videos του Fifth Gear. Πέραν από την κόντρα Tiff - Jason με 350Ζ και Ζ4, τίποτα άλλο δεν είδα που να με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Άντε και λίγο η κόντρα Land Rover με τον πρωταθλητή Enduro. Βαρετό γενικώς...
Off topic: Ρε σεις, τα torrents έχουν ξεφύγει. Κατεβάζω επεισόδιο σε 20 λεπτά!!!! Τα βλέπω και τα σβήνω πλέον!!!
-
...τόσο καιρό αγνοούσα επιδεικτικά το 5th Gear...σήμερα όμως είδα τα 2 φρέσκα τελευταία επεισόδια και αναθεώρησα. Μου άρεσαν ...είναι το συμπλήρωμα του Top Gear. Χαβαλές, εφευρετικότητα, γέλιο και πολλά σουπερκαρς το ένα ...πολλά τεστς, γρήγορη ροή και γήινα αμάξια το άλλο.
well done.
εμείς εδώ Στεφανής και Traction...
-
Προσωπικά το Traction το θεωρώ απίστευτα φιλότιμη προσπάθεια. Και ειλικρινά δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα, όχι από θέμα ικανοτήτων ή διάθεσης αλλά από θέμα ζήτησης της αγοράς. Γιατί να δώσει μεγαλύτερο budget το Mega και το κάθε Mega? Για να το εκτιμήσει ποιός; Τα 50 άτομα που γράφουν τακτικά εδώ μέσα;
Η μόνη εκπομπή που θα μπορούσε να πιάσει στην Ελλάδα είναι το - ελεεινό IMHO - Pimp my ride... για το οποίο όλοι έχουν άποψη, το βλέπουν και θεωρούν δεδομένο μάλιστα ότι θα το παρακολουθώ και εγώ... Αντίθετα το Top Gear 'δεν τους αρέσει και πολύ, το βαριούνται...'
@νδρέας
-
Aντρέα εκεί πάει το σχόλιο μου...όχι στον Στεφανή προσωπικά.
Fifth & Top Gear να ναι καλά το ευρυζωνικό νετ!
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Aντρέα εκεί πάει το σχόλιο μου...όχι στον Στεφανή προσωπικά.Fifth & Top Gear να ναι καλά το ευρυζωνικό νετ!
Οτι μπορει κανει ο ανθρωπος.
Αλλα και η ζωνη που τον εχουν και τα λεφτα που εχει δεν τον βοηθουν.
Ισως, αν εκανε εκπομπη καθε 15 μερες.... κατι να γινοταν -
Το Στεφανή σε torrent μπορούμε να τον βρούμε?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Το Στεφανή σε torrent μπορούμε να τον βρούμε?σου λειψε το lifestyle?
ναι ηταν μπιχτη για το επιπεδο της εκπομπης...
-
Γιατί, τον πήρε κι αυτόν ο Λυμπέρης?
-
εμένα γιατί μου αρέσει περισσότερο το fifth gear??
το θεωρώ πιο αγωνιάρικο....ό,τι και να πάρουν στα χέρια τους το σκίζουν....και είναι και οδηγοί αγώνων...στο fifth gear θα δεις το απόλυτο πανάκριβο supercar να παίρνει καρφωτές τις ταχύτητες και να κάνει χρόνους και θέαμα....παίρνουν δύο αμάξια πχ στο τελευταίο 350Ζ και Ζ4 και τα συγκρίνουν στα πάντα...άσχετα αν διαφωνώ με την τελική κρίση τους..εγώ 350Ζ θα επέλεγα..παλιότερα αν θυμάστε το Μ3 vs RS4...πολλά αγωνιάρικα πράγματα που δεν τα βλέπω στο Τοp gear....ωραίο το συγκριτικό αλλά για τους προσεκτικούς δώστε βάση στο ήχο...έχει αρκετές ατέλειες στο συνδυασμό με την εικόνα...ας πούμε ένα που πρόσεξα πολλές φορές...κατηφορική αριστερή 180 και να ακούς την Lampo να φορτώνει ...φυσικά μου αρέσει το Top gear σαν ψυχαγωγία...αν θέλω όμως να καυλώσω βάζω Tiff που είναι στο τέρμα ανάποδο με την F430 και μιλάει ταυτόχρονα....
-
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
αν θέλω όμως να καυλώσω βάζω Tiff που είναι στο τέρμα ανάποδο με την F430 και μιλάει ταυτόχρονα....δοκίμασε να βάλεις λίγο Stig να έρθεις στα ίσα σου
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion