-
Aν αρχίσεις τώρα να κατεβάζεις, μπορεί και να 'παίρνεις' bits κι από μένα...
-
'τωρα φιλαράκι με την ταχύτητα που πιάνω σου κάνω τζάμπα lifting, τι τον θέλεις τον φουστάνο;' 11.4 kb/s downloading
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
ρε παιδιά το torrent που έχει δωθεί ειναι νεκρό, το είχα αφήσει μία μέρα και δεν κατέβασε τίποτα! τι συμβαίνει?Ο tracker είναι private, γιαυτό.
Εγώ κατέβασα το 700αρι ριπ...
-
Είχα κάνει κι εγώ seed στο 700άρι του μινινόβα κατά πολύ, αλλά για τέτοιες δουλειές ο τράκερ με σήμα το πιράνχας είναι αξεπέραστος. Κατεβάζεις ο,τιδήποτε 'τρέχον', με 4Mbps και βάλε...
-
Ποιός είναι αυτός ο τρακερ; Τον ντεμονόιντ λες;
-
μαρεσε το καινουριο...
επιασαν και το θεμα μπρερα απο τη σωστη οπτικη...
-
Άραγε μετά από 25 χρόνια ποιό αυτοκίνητο θα είναι σε μουσείο, η brera ή το RX8?
-
Θα έπαιρνα RX8 αλλά η brera μου αρέσει πιο πολύ...και πιστεύω θα έμενε στο μουσείο.
Στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου,αλλά όταν την είδα να κυκλοφορεί στο δρόμο έπαθα πλάκα. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Άραγε μετά από 25 χρόνια ποιό αυτοκίνητο θα είναι σε μουσείο, η brera ή το RX8?η αλφα σιγουρα..για το αλλο δε ξερω..παντως ειναι ωραιο
-
Κάνω seed to 700άρι rip με 80 Kbps. Πάρε κόσμε.
Καλή η Alfa ρε παιδιά. Ίσως από τα ομορφότερα αυτοκίνητα που θα βγούν ποτέ αλλά το προτιμώ το Audi. Αν μπορούσα να αγοράσω ένα από τα 3 το Audi θα έπαιρνα δηλαδή. Προτιμώ να επενδύσω 40 χιλιάρικα σε ποιότητα κατασκευής παρά σε φινέτσα.
Guilty as charged!!! -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Άραγε μετά από 25 χρόνια ποιό αυτοκίνητο θα είναι σε μουσείο, η brera ή το RX8?To RX-8 φυσικά λόγω κινητήρα οδικής συμπεριφοράς.
Τη brera γιατί να τη δούμε σε μουσείο? Επειδή είναι όμορφη, ή επειδή είναι το πιο αδιάφορο οδηγικά κουπέ που έχει κατασκευάσει πότε η AR? -
Kαλό το επεισόδιο!
Η Veyron
Μ' αρεσει που πιάσαν το θέμα των coupe απ' την 'σωστή' προοπτική. Να υποχρεωθεί ο lkar να δει το επεισόδιο 3 φορές στη σειρά.Κάθε φορά θαυμάζω την σκηνοθεσία...τα πλάνα με τη Veyron ήταν απίστευτα!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Kαλό το επεισόδιο!
Η Veyron
Μ' αρεσει που πιάσαν το θέμα των coupe απ' την 'σωστή' προοπτική. Να υποχρεωθεί ο lkar να δει το επεισόδιο 3 φορές στη σειρά.Κάθε φορά θαυμάζω την σκηνοθεσία...τα πλάνα με τη Veyron ήταν απίστευτα!
+1
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ρε παιδιά το torrent που έχει δωθεί ειναι νεκρό, το είχα αφήσει μία μέρα και δεν κατέβασε τίποτα! τι συμβαίνει?
Ο tracker είναι private, γιαυτό.
Εγώ κατέβασα το 700αρι ριπ...
κι εγώ...
όσοι θέλετε από εδώ
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Top Gear vs Celebrity Big Brother Final: Σημειωσατε 1.http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/6309411.stm
Top Gear won the battle of the ratings on Sunday, with more watching dramatic footage of Richard Hammond's car crash than the Celebrity Big Brother final.
Mα το δήλωσαν ξεκάθαρα πως σε αυτό στόχευαν
Εμένα πάντως ο τρόπος που παρουσιάστηκε το ατύχημα δεν μου άρεσε. Η υποδοχή όμως ήταν όλα τα λεφτα!@νδρέας
-
Η σειρά έχει και φοβερή μουσική κάλυψη, πχ στο επεισόδιο αυτό 2 κομμάτια απο FSOL
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ρε παιδιά να βάλουμε και ένα spoiler alert στον τίτλο του θέματος. Δώστε λίγο χρόνο ( την Δευτέρα τουλάχιστον ) να το δούμε το TG και μετά αρχίστε τα σχόλια στις ατάκες και στο τι είδατεΜπορούμε και να μην μπαίνουμε, πριν δούμε τα επισόδεια...
Πάω να δω το 2ο.
@νδρέας
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η σειρά έχει και φοβερή μουσική κάλυψη, πχ στο επεισόδιο αυτό 2 κομμάτια απο FSOLWhat is FSOL;
Η μουσική στα πλάνα της Veyron ξέρουμε τι είναι; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
What is FSOL;
Η μουσική στα πλάνα της Veyron ξέρουμε τι είναι;για FSOL:
http://www.futuresoundoflondon.com/
http://www.offtopic.gr/showthread.php?t=1842Για την μουσική της Veyron μεταξύ άλλων ακούγονται:
- score απο Batman 1
- Future Sound Of London - My kingdom
- John Williams - Duel of the fates (απο το soundtrack του Star Wars I)
-
Θενξ ε λοτ ικε!
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion