-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
But there was no sense of urgency. Yes, on his previous run he’d reached a speed of 315mph and there was every chance he’d been doing a similar speed when the accident began. And yes, he’d rolled over several times before coming to rest upside down with his helmet full of soil and his head buried in the earth. What’s more, he had been unconscious when the paramedics arrived.
I was therefore not even slightly worried.
Η γνωστη εκνευριστικη αυτοπεποιθηση και αλαζονεια...
THE good news is that as last week wore on, and the messages of goodwill to Richard and his family have poured in, The Guardian has been a bit humbled. Until now, they’ve had it all their own way. Egged on by environmentalists and goaded by muddle-headed road safety experts, they’ve been able to dominate the agenda, keeping the pressure on us and the BBC to tone it down.
Now, though, I’m starting to feel the boot is on the other foot. For the first time, we all know that large numbers of people really love Richard and really love Top Gear.
Οι φωνες σωπασαν κυριε Clarkson γιατι οι Αγγλοι στα @@ τους η γη να τους καταπιει. Μετρηστε ποσες διαδηλωσεις κανουν το χρονο και θα καταλαβετε. Και τα χιλιαδες μηνυματα δε σημαινουν οτι η αντιθετη γνωμη εχει αδικο. Απλα οτι γουσταρουν το δικο σας κακο χιουμορ και τα καραγκιοζιλικια της εκπομπης.
But despite all the care, and all the attention to detail, Hammond still crashed. It seems likely that the front right tyre blew out, and there is no way that this could have been foreseen. It was something that in our risk-averse society, we can’t understand any more. It was “an accident”.
Who was to blame? Nobody.
In the last series, while attempting to build an entire car from scratch in one day, the nearly completed project fell from its stands onto the floor.
“Who’s fault was that?” I barked.
“Oh for God’s sake, how’s that going to help?” said Hammond.
He’s right.
Λαθος και παλι κυριε Clarkson. Αν το προβλημα ηταν μηχανικο, πχ αστοχια ελαστικου, τοτε ευθυνεται ο κατασκευαστης ή και ο παραγωγος που τον επελεξε. Αν οχι, τοτε ειναι οδηγικο λαθος και ευθυνεται ο οδηγος. Σημειωτεον οτι και οι τρεις της εκπομπης δεν ειστε επαγγελματιες οδηγοι αγωνων για να κανετε με ασφαλεια μερος αυτων που κανετε. Συνεπως αν τη βρισκετε (γιατι οπως λετε γουσταρετε κιολας και δεν το κανετε μονο για να βγαζετε το ψωμι σας) με το να χτυπατε αμαξια σε τοιχους, να βαζετε φωτια σε τροχοσπιτα, να πυροβολατε αμαξια στον αερα και δεν ξερω κι εγω τι χωρις λογο και σε στυλ κακογουστης υπερπαραγωγης Ιαπωνικης προελευσης, δε θα ελεγα οτι το ατυχημα ηταν η κακια η ωρα. Αλλα οτι πηγαινατε γυρευοντας.
HEIL !!!
-
Γενικά δε μπορώ να καταλάβω τί ζόρι μπορεί να τραβάμε εμείς σαν τηλεθεατές με τις επιλογές των παρουσιαστών. Ό,τι τους κατέβει ας το κάνουν, εμείς είμαστε για να τους βλέπουμε, ή να μην τους βλέπουμε αν δε μας αρέσουν.
Συνολικά συμφωνώ με τα άρθρα του Clarkson επί του θέματος. -
Συνεπως αν τη βρισκετε (γιατι οπως λετε γουσταρετε κιολας και δεν το κανετε μονο για να βγαζετε το ψωμι σας) με το να χτυπατε αμαξια σε τοιχους, να βαζετε φωτια σε τροχοσπιτα, να πυροβολατε αμαξια στον αερα και δεν ξερω κι εγω τι χωρις λογο και σε στυλ κακογουστης υπερπαραγωγης Ιαπωνικης προελευσης, δε θα ελεγα οτι το ατυχημα ηταν η κακια η ωρα. Αλλα οτι πηγαινατε γυρευοντας.Fair enough. Από τη στιγμή όμως που μόνο το δικό τους κεφάλι κινδυνεύει, εσύ τι πρόβλημα έχεις;
-
pininfarina ειναι σιγουρος οτι ο clarkson θα διαβασει το ποστ σου
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Συνεπως αν τη βρισκετε (γιατι οπως λετε γουσταρετε κιολας και δεν το κανετε μονο για να βγαζετε το ψωμι σας) με το να χτυπατε αμαξια σε τοιχους, να βαζετε φωτια σε τροχοσπιτα, να πυροβολατε αμαξια στον αερα και δεν ξερω κι εγω τι χωρις λογο και σε στυλ κακογουστης υπερπαραγωγης Ιαπωνικης προελευσης, δε θα ελεγα οτι το ατυχημα ηταν η κακια η ωρα. Αλλα οτι πηγαινατε γυρευοντας.
Fair enough. Από τη στιγμή όμως που μόνο το δικό τους κεφάλι κινδυνεύει, εσύ τι πρόβλημα έχεις;
Ότι πρόβλημα έχει και ο πουριτανός όταν ο δίπλα του περνάει καλά ...
Δεν γουστάρει ρε παιδί μου !!!! Πως το λένε !!!!(Στη πραγματικότητα βέβαια θα γούσταρε και εκείνος να περνάει καλά
απλά επειδή δεν μπορεί, κατηγορεί τον άλλο)pininfarina: χωρίς παρεξήγηση η τηλεόραση έχει κουμπάκια επιλογής
καναλιών, αν δεν γουστάρεις κάτι δεν το βλέπεις ..... -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Γενικά δε μπορώ να καταλάβω τί ζόρι μπορεί να τραβάμε εμείς σαν τηλεθεατές με τις επιλογές των παρουσιαστών. Ό,τι τους κατέβει ας το κάνουν, εμείς είμαστε για να τους βλέπουμε, ή να μην τους βλέπουμε αν δε μας αρέσουν.
Συνολικά συμφωνώ με τα άρθρα του Clarkson επί του θέματος.Επίσης συμφωνώ...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Fair enough. Από τη στιγμή όμως που μόνο το δικό τους κεφάλι κινδυνεύει, εσύ τι πρόβλημα έχεις;Δεν εχω προβλημα με αυτα που κανουν, εχω προβλημα με την αποψη που ακουγεται οτι γινονται αυτα, ατυχηματα μπορουν να συμβουν στον καθενα καθε μερα, οποιος δε θελει να παιρνει ρισκα ας καθεται να πινει τσαι, δεν εφταιγε κανενας κτλ, που δεν ισχυει. Δε νομιζω να ειπα κατι που ειναι λαθος...
χωρίς παρεξήγηση η τηλεόραση έχει κουμπάκια επιλογής καναλιών, αν δεν γουστάρεις κάτι δεν το βλέπεις .....
Το ξερω και το κανω ηδη, απλως επειδη σε αυτο το topic συχνα αποθεωνεται ο Clarkson και το tg, και δε γουσταρω ουτε το ενα ουτε το αλλο, βρηκα την ευκαιρια να του τα χωσω λιγο... Ετσι για να ακουστει η αλλη πλευρα και να εκτονωθω κι εγω
pininfarina ειναι σιγουρος οτι ο clarkson θα διαβασει το ποστ σου
Φιλε μου τι να κανουμε αυτο το φτωχικο forum εχω να λεω τη γνωμη μου...
-
... εχω προβλημα με την αποψη που ακουγεται οτι γινονται αυτα, ατυχηματα μπορουν να συμβουν στον καθενα καθε μερα, οποιος δε θελει να παιρνει ρισκα ας καθεται να πινει τσαι, δεν εφταιγε κανενας κτλ, που δεν ισχυει.Μπορείς να επεκταθείς λιγάκι αν θές στο δεν ισχύει?!?
Τι από όλα αυτά είναι ψέμα δηλαδή ?Ότι ατυχηματα μπορουν να συμβουν στον καθενα καθε μερα είναι δεδομένο.
Έστω και αν αυτό το ατύχημα λέγεται 'καρδιακή προσβολή'. Από εκεί και
πέρα κάποιοι περιμένουν το ατύχημα άπρακτοι ('ασφαλείς'), κάποιοι άλλοι
το περιμένουν με 315 μίλια την ώρα ....Ότι οποιος δε θελει να παιρνει ρισκα ας καθεται να πινει τσαι
Και πίνοντας τσάι πέρνεις ρίσκα (να σου κάτσει το μπισκοτάκι στο λαιμό)
απλά είναι μικρότερο. Δεν νομίζω όμως ότι είναι και το ίδιο συναρπαστικό,
έτσι δεν είναι ? Ότι πληρώνεις πέρνεις (και δεν ισχύει μόνο για χρήματα
και προιόντα)Ότι δεν εφταιγε κανενας
Γιατί το αποκλείεις ? Ποιός φταίει δηλαδή για ένα λάστιχο που σκάει ?
Ποίος μπορεί να φταίει για μια αστοχία υλικού ?!?Στην τελική αν δεν υπήρχαν οι άνθρωποι που πέρνουν ρίσκα, θα ζούσαμε
ακόμα στις σπηλιές και θα ζούσαμε στην καλυτερη μέχρι τα 30. No thanks ... -
Την γνωμη σου να την λες αλλα μην αναφερεσαι απευθειας στον clarkson. Θα σε περασουν και για τρελο
-
χωρίς παρεξήγηση η τηλεόραση έχει κουμπάκια επιλογής καναλιών, αν δεν γουστάρεις κάτι δεν το βλέπεις .....
Το ξερω και το κανω ηδη, απλως επειδη σε αυτο το topic συχνα αποθεωνεται ο Clarkson και το tg, και δε γουσταρω ουτε το ενα ουτε το αλλο, βρηκα την ευκαιρια να του τα χωσω λιγο... Ετσι για να ακουστει η αλλη πλευρα και να εκτονωθω κι εγω
Αυτό μου κάνει λίγο μισαλλόδοξο...! Φυσικά και είναι δικαίωμά σου να μη σ' αρέσει καθόλου ο JC ή το Top Gear, αλλά το να έρχεσαι σε ένα thread που γράφουν κυρίως άνθρωποι που τους αρέσει πολύ και να γράφεις με αυτόν τον τρόπο, είναι λίγο προκλητικό ίσως...
-
Εμείς όλους τους αγαπάμε
-
*Top Gear host Richard Hammond has reportedly begged the BBC to air footage of the 280 mph dragster car crash that nearly killed him. Hammond worries the accident may be used as an excuse to cancel the show, which the BBC has put on hold indefinitely. 'Richard could not stand to feel he was to blame for the demise of the show he loves,' a friend said.
'He's fuming they've postponed the next series because he fears that's the first step towards the BBC pulling the plug permanently. He's terrified they're going to axe it while he's stuck in hospital.'
The new season of Top Gear was slated to begin on October 8th. Hammond says he wants the BBC to air the crash footage, and even allow him to share his commentary on the accident. 'He'll do anything to keep Top Gear going, even if it means broadcasting from his hospital bed.'*
http://www.leftlanenews.com/2006/09/26/ ... ar-hiatus/
Εγω προσωπικά πιστευω πως ειναι πολύ δύσκολο να κοπεί μια τόσο δημοφιλής εκπομπή. Ακόμα και στην περίπτωση που κοπεί απο το BBC πιστεύω σίγουρα κάποιο άλλο κανάλι θα αγοράσει τα δικαιώματα ή τους 3 καμπαλέρος πακέτο.
-
δε πιστευω να τη κοψουν...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγω προσωπικά πιστευω πως ειναι πολύ δύσκολο να κοπεί μια τόσο δημοφιλής εκπομπή. Ακόμα και στην περίπτωση που κοπεί απο το BBC πιστεύω σίγουρα κάποιο άλλο κανάλι θα αγοράσει τα δικαιώματα ή τους 3 καμπαλέρος πακέτο.
Συμφωνώ. Όμως, έχω την υποψία ότι ο τίτλος Top Gear είναι ιδιοκτησία του BBC, και όχι του Clarkson, επομένως αν συμβεί μια τέτοια μεταγραφή, λογικά θα έχουμε και αλλαγή τίτλου
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγω προσωπικά πιστευω πως ειναι πολύ δύσκολο να κοπεί μια τόσο δημοφιλής εκπομπή. Ακόμα και στην περίπτωση που κοπεί απο το BBC πιστεύω σίγουρα κάποιο άλλο κανάλι θα αγοράσει τα δικαιώματα ή τους 3 καμπαλέρος πακέτο.Συμφωνω!
Λες να ειναι ο ΣΚΑΙ;;;;
Δημιουργουνται ομως με την αποψη σου τα παρακατω ερωτηματα:
-
Στα Μεγαρα θα κανουν τις δοκιμες τους η στις Σερρες;;;
-
Αν παρουμε ομως μονο τους τρεις, τοτε ο Stig θα μεινει χωρις δουλεια, ετσι;;; Λετε να βαλουν τον Πατσουρεα αντ'αυτου;;;
-
Ποιο θα ειναι το ελληνικο reasonable car?
-
Και ποια αυτοχθονα celebrities θα δεχθουν να πανε στις εκπομπη τους και να οδηγησουν μ'αυτο;
-
Λετε να το βαλουν στην μεσημεριανη ζωνη για να ανταγωνιστει την Τατιανα;;;;
-
κλπ κλπ
-
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Συμφωνώ. Όμως, έχω την υποψία ότι ο τίτλος Top Gear είναι ιδιοκτησία του BBC, και όχι του Clarkson, επομένως αν συμβεί μια τέτοια μεταγραφή, λογικά θα έχουμε και αλλαγή τίτλου
Ναι! Αν την παρει ο ΣΚΑΙ θα την πουν: ΤΑΠΑ η ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ (απο το 'παω ταπα'/'τελειωμενος')
-
total respek @ theoM5 , ειδικά με το ΠΑΤΣΟΥΡΕΑ
-
Θα 'δεχτούν' να πάνε celebrities? Εννοείς αν τους δεχθούν οι παρουσιαστές... γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι θα σκοτωθούν να πάνε οι δικοί μας και θα βάλουν κάθε μέσο για να κάνουν το κομμάτι τους!
All in all, αυτή η εκπομπή είναι ακατάλληλη για τους έλληνες celebritάδες! -
Μόλις διάβασα το άρθρο του JC.
Ένα έχω να πω… -
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion