-
7743
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
http://www.mailonsunday.co.uk/pages/text/print.html?in_article_id=406386&in_page_id=1770
Παρόλο που απολαμβάνω ιδιαίτερα το TG, δεν το βρίσκω καθόλου παράλογο το άρθρο.
Η πολιτική ορθότητα μας έχει ρημάξει
Και να ήταν μόνο σε αυτό το thread έχει πλήξει γενικότερα αυτό το forum...
Τέσπα συγνώμη για το -
Μα όχι δεν αναφερόμουν στο thread μόνο, ή στον Χρήστο, προς Θεού. Αναφερόμουν γενικά, η 'πολιτική ορθότητα' είναι δυστυχώς πανταχού παρούσα...
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
To BBC den kanei programata mono gia tin Agglia alla kai gia na probalei tin xwra sto eksoteriko.
Ena apo auta einai to TG kai exoson exei thetiki proboli kalo einai na legete.
Twra an thes steile 120 lires gia to TV licence enos xronou kai meta steile kai gramma sto BBC an thesΔεν αμφιβαλλω, αλλα δε μου απαντησες γιατι αν δεν εχω license δεν μπορω να ζηταω να σταματησει, ενω οι αλλοι που υπογραφουν το petition μπορουν ακομη και χωρις license
Se pollous den aresei, alla olloi milate gia auto
Οπως και πολλα αλλα που δε μας αρεσουν και τα συζηταμε στο forum (περισσοτερο ισως απο αυτα που μας αρεσουν), δε λεει τιποτε αυτο...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μα όχι δεν αναφερόμουν στο thread μόνο, ή στον Χρήστο, προς Θεού. Αναφερόμουν γενικά, η 'πολιτική ορθότητα' είναι δυστυχώς πανταχού παρούσα...Και εγώ δεν αναφερόμουν προσωπικά στον Xρήστο γενικότερα μιλούσα
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Με άλλα λόγια, καλά θα κάνει το BBC να τραβήξει λίγο τα λουριά... Η εκπομπή μπορεί να είναι πολύ καλή με πολύ λιγότερα ρίσκα.Το άρθρο του Clarkson που έβαλε ο lotusnick (σελ.92) το διάβασες;
-
Nαι το έχω διαβάσει.
Το συγκεκριμένο εγχείρημα ήταν απλά θέμα σόου χωρίς κάποια ουσία (όχι κάτι κακό αυτό). Δεδομένης της επικινδυνότητάς του όμως μάλλον απλά δε θα έπρεπε να γίνει.
Το Top Gear μπορεί να συνεχίσει να είναι διασκεδαστικό και Κλάρκσον να πετάει τις ατάκες του και να χ...νει με την Carrera GT.
Aπλά το BBC θα φροντίσει στο εξής να μην πέρνουν χαζά ρίσκα όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση...
Όχι δεν είναι ωραίο αυτό, η ζωή όμως είναι ομορφότερη. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μα συγνωμη αλλα ο ΣΚΑΙ δεν νομιζω οτι εχει και κανενα μη Ελληνοφωνο προγραμμα (αν δεν κανω λαθος), αρα ειναι πολυ πανω απο το 75%, αρα κατι θα μπορουσε να γινει με τη συγκεκριμενη εκπομπη.Διάβασα σε μια κυριακάτικη εφημερίδα/ένθετο ότι σκοπός τους Σκάι είναι να έχει ελληνόφωνο πρόγραμμα και γι' αυτό μεταγλωτίζει τις εκπομπές προβάλει. Παρ' όλο που έχουν πολύ υψηλότερο κόστος. Άρα είναι θέμα αρχών του καναλιού, οπότε μη περιμένετε προκοπή...
-
Γιατί ήτανε χαζό το ρίσκο αυτό?
Δηλαδή αν έσκαγε ένα λάστιχο και έφερναν 10 τούμπες με ενα ματίζ στην πίστα (χωρίς κράνος) θα ήτανε μικρότερη η καταπόνηση?
Αν είχε σκοτωθεί οποιοσδήποτε άλλος άγνωστος οδηγός, κανένας δεν θα είχε 'σοκαριστεί'. Εδώ σκανδαλίστηκε το κοινό επειδή πρόκειται για τηλεοπτική εκπομπή.
-
Ε καλά άλλο τούμπες με 400 κ άλλο με καμιά 100στή του Matiz
-
Σωστά το Matiz δεν έχει roll-cage ειδικά μελετημένο ούτε ζώνες 6 σημείων ούτε θα ήταν πρακτικά ακινητοποιημένος στην θέση του
-
Εντάξει τώρα να συγκρίνουμε σε επικινδυνότητα την οδήγηση ενός matiz(η και οποιουδήποτε αυτοκινήτου)σε πίστα,που ίσως να τουμπάρει αν είσαι πολύ απρόσεχτος,με την προσπάθεια να σπάσει κανείς ένα ρεκόρ με ένα drag car(μεγάλες πιθανότητες να πάει κτ στραβά ακόμα και με έμπειρο οδηγό)δεν νομίζω πως είναι τόσο λογικό.
Κ ας έχει κ roll cage και ζώνες 20σημείων το αγωνιστικό
-
Α και προς θεού δε λέω ούτε να σταματήσει η εκπομπή,ούτε να γίνει πιο politically correct(δεν ξέρω αν το έγραψα κ σωστά ).
Αλλά μην τα κάνουμε κ όλα ίσα -
Θα ήθελα πολύ να ξέρω εάν ο Hammond φορούσε HANS.
Έχω σοβαρή απορία για τα 900 -
[quote='Pironi']Θα ήθελα πολύ να ξέρω εάν ο Hammond φορούσε HANS.
Ο χρήστης Pironi έγραψε:
Πάντως τα κράνη που φοράνε γενικά στην εκπομπή είναι μέτρια για το Budget του BBC.Εχεις κάποια πηγή γι'αυτό ή μπορείς να το τεκμηριώσεις αλλιώς;
-
[quote='Pironi']Θα ήθελα πολύ να ξέρω εάν ο Hammond φορούσε HANS.
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Aπλά το BBC θα φροντίσει στο εξής να μην πέρνουν χαζά ρίσκα όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση...Όχι δεν είναι ωραίο αυτό, η ζωή όμως είναι ομορφότερη.Σωστό αυτό που λες. Απλώς πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τα ρίσκα αυτά δεν είναι γραμμή του BBC, αλλά επιλογή των ίδιων των παρουσιαστών. Εκείνοι γράφουν εξάλλου το script, εκείνοι αποφασίζουν το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου της εκπομπής. Ο Irwin ζούσε με τους κροκόδειλους παρέα. Δε σημαίνει ότι τον έσπρωχνε το Discovery να το κάνει
-
Ειχα δει ενα ντοκυμαντερ για την ιστορια της ασφαλειας των αγωνων και ειχε εοπισης λεπτομερειες για το HANS (οπως καθε αλλη συσκευη ασφαλειας εφευρεθηκε αφου πρωτα εγιναν δυστυχηματα λογω αυτης τηε ελλειψης) και μου φανηκε πολυ χρησιμη σαν προστασια αν και τα λεφτα ακομα ειναι πολλα.
Επισης ο hummond σε μια απο τις τελυατιες εκπομπες του καλοκαιρια ειχε τουμπαρει στην πιστα ενα μικρο γιαπωνεζικο φορτηγακι (suzuki νομιζω) -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Απλώς πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τα ρίσκα αυτά δεν είναι γραμμή του BBC, αλλά επιλογή των ίδιων των παρουσιαστών.Στην προκειμενη ειπωθηκε οτι η παραγωγη προτεινε αλλη μια βολτα γιατι δεν ειχαν αρκετο υλικο (βεβαια μαλλον γουσταρε απ'οτι ειπαν και ο ιδιος).
Γενικα εχω την εντυπωση οτι οι παρουσιαστες κανουν την ηθοποιια αλλα απο πισω υπαρχει τιμ που προετοιμαζει τα παντα...μεχρι και την καθε εξυπναδα που διαβαζουν απο τα autocues...
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion