-
Έχουμε γίνει πραγματική database για Top Gear!! Εύγε, Tazz
-
Thx opterios, αλλά την πολλή δουλειά την έχουν κάνει τα παιδιά από το finalgear.com
-
thanks tazz!!!
ρωταω γιατι τωρα ειδα τα επεισοδια του ιουλιου και εχω πεθανει στο γελιο...
-
με χει βγαλει τη πιστη η εκπομπη του 2004 με το κλιο...δε κατεβαινει με τιποτα...
-
Seasons 8 & 9 του Fifth Gear πόσα επισόδεια είχαν έκαστη?
-
ωραιο το επεισοδιο με το διλιτρο προηγουμενο κλιο...
δοκιμασαν καθολου το tsi?
-
Kid απ' οτι βλέπω εδώ:
http://fifthgear.five.tv/jsp/5gmain.jsp?lnk=420μάλλον η 9η είχε 12 επεισόδια και η 8η 11.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
tsou
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
tsou
κριμα....
-
-
-
Το Best Motoring είναι απίστευτα ξενέρωτο!
Κατέβασα το BMI vol1 (type-r legend) και δεν άντεξα να το δω. Βαρεμάρα μέχρι αηδίας.
Η μεταγλώττιση είναι ελεϊνή και τρισάθλια!
Έχει μεν ενδιαφέροντα πράγματα, συγκρίσεις specs κλπ, αλλά είναι απίστευτα βαρετό...
Άντεξα να δω μόνο τον γύρο του Τσουτσίγια στο Ring (πολλά bumps ) με το πρωτότυπο, ακόμη, honda s2000!
Αλλά που πα ρε Τσουτσίγια με τζινάκι, μαύρο σκαρπίνι και άσπρη καλτσααααα;;;;;
Για άλλη μια φορά, Europe rulez!
-
Πρώτον, αυτός δεν ήταν ο Tsuchiya, και δεύτερον...λυπάμαι που κρίνεις μόνο από ένα επεισόδιο. Το Best Motoring είναι απλά σε δική του κλάση. Ευχαρίστως θα πέταγα στα σκουπίδια όλα τα Top Gear για να κρατήσω το Best Motoring στο σκληρό μου...
Κρίμα, δεν ξέρεις τι χάνεις...
-
Είχα κατεβάσει και ένα άλλο με Porsche , το οποίο παρομοίως δεν άντεξα να δω...
Προφανώς και είναι αξιολογότατο, δεν έχει βγάλει άδικα τέτοια φήμη! Απλά εγώ τους βαριέμαι...Και είναι και Ιάπωνες
Ίσως όταν αποκτήσω πισωκίνητο να μου φανεί πιο χρήσιμο!
-
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
:lipsealed:Το ξέρω, το ξέρω!
Εκφράσου ελεύθερα ρε!
-
To Best Motoring είναι για nerds και geeks, γι'άυτό μου αρέσει
-
Χάρη, δες και αυτό μισό λεπτό και πες μου αν βαριέσαι...
-
Θέμη, είναι πολύ καλύτερο απ' αυτό που κατέβασα, που είχε ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ μεταγλώτισση που μου έσπαγε τα νεύρα.
Και το έχουν κάνει κάπως πιο light ή μου φαίνεται;
Πάντως, γενικότερα αυτές οι 'γιαπωνεζιές' (η γκομενίτσα με το κύπελλο, τα τέρμα φτιαγμένα) δεν μου πολυαρέσουν...
Η ένστασή μου δεν βρίσκεται σε καμία περίπτωση σε θέματα οδηγικών ικανοτήτων (απίστευτοι οι τύποι) και θεμάτων, απλά σε επίπεδο αισθητικής.
Πάντως θα κατεβάσω και άλλα BMI!
Κάποια καλύτερη πηγή από το mininova υπάρχει;
-
Xerome idietera pou anakaliptw opadous tou TopGear!!!
Ilikrina diskoleuome poli na vrw atoma na katalavenoun to pleuma auton twn ekpompwn....
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion