-
(οι μπάτσοι στο τελος μηπως ήτνα κάπως στημένο?)
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
(οι μπάτσοι στο τελος μηπως ήτνα κάπως στημένο?)Εννοείται, όπως και το 90% όσων γίνονται σε αυτές τις 'κόντρες'. Αλλά τι μας νοιάζει; Οι άνθρωποι είναι κορυφαίοι διασκεδαστές και ξέρουν να κάνουν Τηλεόραση με Τ κεφαλαίο.
(Ο δε Jeremy δεν την έστριβε άσχημα τη Lambo, ε;)
Και μια λεπτομέρεια: όσοι είδατε το fifth gear της 10ης Ιουλίου, προσέξατε ότι ο δρόμος που ο Jason Plato δοκίμασε το Brook Double R είναι ο ίδιος ακριβώς με αυτόν που ο May και ο Hamster δοκίμασαν τα MPV;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
(οι μπάτσοι στο τελος μηπως ήτνα κάπως στημένο?)
**Εννοείται, όπως και το 90% όσων γίνονται σε αυτές τις 'κόντρες'. Αλλά τι μας νοιάζει; Οι άνθρωποι είναι κορυφαίοι διασκεδαστές και ξέρουν να κάνουν Τηλεόραση με Τ κεφαλαίο.
**
(Ο δε Jeremy δεν την έστριβε άσχημα τη Lambo, ε;)Και μια λεπτομέρεια: όσοι είδατε το fifth gear της 10ης Ιουλίου, προσέξατε ότι ο δρόμος που ο Jason Plato δοκίμασε το Brook Double R είναι ο ίδιος ακριβώς με αυτόν που ο May και ο Hamster δοκίμασαν τα MPV;
Σωστός!
-
Koρυφαίο το τελευταίο 5th Gear!! Όλα τα λεφτά η συγκριτική δοκιμή του Tiff, η 320si, η δοκιμή της 599 αλλά και τα πλάνα με τα αεροπλάνα με τον Plato να προσπαθεί να κάνει μανούβρες.
-
Μού κάνει εντύπωση που σάς αρέσει το 5th Gear.
Πρόκειται για ένα πολύ κακό καχέκτυπο του Top Gear. Ομως χωρίς χιούμορ, οι παρουσιαστές είναι υποδυέστεροι και ενίοτε εκνευριστικοί, το 'μείνετε μαζί μας' και τα ίδια πλάνα συνέχεια επαναλαμβάνονται για να γεμίσει το 40λεπτο, τα περισσότερα θέματα αδιάφορα, .... Και εντάξει, για τα 'τεστ' τους δεν είμαι αρμόδιος για να μιλήσω μάλλον, αλλά δε μού φαίνονται πολύ επαγγελματικά και δε βγάζουν κάποιο σπουδαίο συμπέρασμα πολλές φορές.
Α, και ειδικά για την Vicky, κρατιέμαι να μην πω κάτι... λίγο χυδαίο....
-
avel
δες το τελευταίο επεισόδιο, ίσως αλλάξεις γνώμη! -
Η προηγούμενη σεζόν ήταν χάλια, η τρέχουσα τρώγεται.
Γενικώς δεν τα συγκρίνω μεταξύ τους. Το Fifth Gear είναι διαφορετικό, αλλά όσο για τα 'μείνετε μαζί μας' κλπ, μην ξεχνάς ότι δεν είναι επιλογή τους, Αλέξανδρε, αλλά επιλογή του καναλιού, το οποίο είναι ιδιωτικό και δεν έχει τα τεράστια funds του BBC. Τα έχουμε ξαναπει αυτά, μην τα ξαναλέμε
Χωρίς να μπορώ να πω με το χέρι στην καρδιά ότι μ' αρέσει ιδιαίτερα το 5th Gear, το βλέπω περισσότερο για ενημέρωση, αφού ούτως ή άλλως δε διαβάζω περιοδικά. Respect στους Tiff και Plato βέβαια. Ανεξάρτητα από τη γραμμή του καναλιού, οι άνθρωποι είναι αλλού οδηγικά, κάτι απόλυτα αναμενόμενο αν εξετάσει κανείς την αγωνιστική καριέρα του καθενός...
-
Έχουμε ξανασυζητήσει αυτό το θέμα. Αυτό που κάνει τόσο εντυπωσιακό το Τοp Gear εκτός από το χιούμορ των παρουσιαστών και ειδικά του Jeremy, είναι το τεράστιο budget που διαθέτουν. Παρόλα αυτά προτιμώ τον Tiff Needell από κάθε άλλο παρουσιαστή εκπομπής αυτοκινήτου. Εκτός από οδηγάρα και συμπαθητικός, έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο να περνάει τα συναισθήματα του στο κοινό. Δες πως περιγράφει τις στιγμές πίσω από το τιμόνι της Enzo και της Mclaren F1 στο τελευταίο επεισόδιο και θα καταλάβεις. Μπορεί να μην είναι αστείος σαν το Jeremy και να μην κάνει γκριμάτζες και μορφασμούς αλλά έχει ένα μοναδικό τρόπο να εκφράζει αυτό που αισθάνεται πίσω από το τιμόνι κάθε αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Έχουμε ξανασυζητήσει αυτό το θέμα. Αυτό που κάνει τόσο εντυπωσιακό το Τοp Gear εκτός από το χιούμορ των παρουσιαστών και ειδικά του Jeremy, είναι το τεράστιο budget που διαθέτουν. Παρόλα αυτά προτιμώ τον Tiff Needell από κάθε άλλο παρουσιαστή εκπομπής αυτοκινήτου. Εκτός από οδηγάρα και συμπαθητικός, έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο να περνάει τα συναισθήματα του στο κοινό. Δες πως περιγράφει τις στιγμές πίσω από το τιμόνι της Enzo και της Mclaren F1 στο τελευταίο επεισόδιο και θα καταλάβεις. Μπορεί να μην είναι αστείος σαν το Jeremy και να μην κάνει γκριμάτζες και μορφασμούς αλλά έχει ένα μοναδικό τρόπο να εκφράζει αυτό που αισθάνεται πίσω από το τιμόνι κάθε αυτοκινήτου.+1
Σαφώς και βρίσκω πολύ πιο διασκεδαστικό το Top Gear, αλλά αν προσέξεις στο 5th Gear τα συμπεράσματα είναι πάντα λιγότερο 'εν θερμώ', πιο ζυγισμένα, και 9 στις 10 φορές αφορούν καθαρά σε οδηγικά κριτήρια, σε αντίθεση με το Top Gear. Για να μη μιλήσουμε για το οδηγικό επίπεδο Plato και Needell, που οι άνθρωποι είναι αγωνιζόμενοι με σοβαρές διακρίσεις που συνεχίζουν ακόμα. Η αντιγραφή βέβαια πάει σύννεφο, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι ευθύνη των παρουσιαστών ή της παραγωγής.
-
Αν θέλεις να δείς ένα αμάξι να κρίνεται με αντικειμενικά -καλά ίσως αντικειμενικά για τους 'αλήτες κοντράκηδες' σαν εμάς- κριτήρια τότε το 5th Gear είναι η εκπομπή για χαβαλέ καλό είναι το TG αλλά σχεδόν ποτέ το τελικό συμπέρασμα δεν είναι αντικειμενικό, χαρακτηριστικό παράδειγμα το 207 που Mr Slow χαρακτήρισε rubbish γιατί α) μεγάλωσε πολύ, μα όλα μεγάλωσαν-πλην Yaris- στην κατηγορία β) βαρύ κάτι που ισχύει για όλα και γ) δεν του άρεσε το αποσμητικό στην καμπίνα. Παλιότερα να αναφέρω τα κολληματα του JC με τις Aston κλπ κλπ.
-
To 5th Gear μπορεί να μην είναι διακεδαστικό όσο το Top Gear αλλά για πραγματική ενημέρωση (Tiff) είναι όλα τα λεφτά. Όπως λέει και ο Μιχάλης έχει αυτή την εκφραστικότητα και την μεταδοτικότητα που αλλού δεν την έχω δεί.
-
Είδα το 5th Gear της 17/7. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που ο Plato παρήγγειλε την Turbo και δεν περίμενε την GT3...!
Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως δε θα έπρεπε να μου κάνει εντύπωση. Λογικό ένας οδηγός αγώνων να μη θέλει το πιο hardcore αυτοκίνητο για προσωπική του επιλογή, αφού ούτως ή άλλως, τα hardcore τα οδηγεί συνέχεια στις πίστες!!
Οπότε η Turbo αποτελεί την ιδανική λύση, αφού συνδυάζει όλα τα κομφόρ με απόλυτες επιδόσεις εντός και εκτός πίστας
Σας ευχαριστώ, απάντησα μόνος μου
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Είδα το 5th Gear της 17/7. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που ο Plato παρήγγειλε την Turbo και δεν περίμενε την GT3...!Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως δε θα έπρεπε να μου κάνει εντύπωση. Λογικό ένας οδηγός αγώνων να μη θέλει το πιο hardcore αυτοκίνητο για προσωπική του επιλογή, αφού ούτως ή άλλως, τα hardcore τα οδηγεί συνέχεια στις πίστες!!
Οπότε η Turbo αποτελεί την ιδανική λύση, αφού συνδυάζει όλα τα κομφόρ με απόλυτες επιδόσεις εντός και εκτός πίστας
Σας ευχαριστώ, απάντησα μόνος μου
Για να συμπληρώσω την απάντηση σου, η Βίκυ ανέφερε κάποια στιγμή στην δοκιμή της 320si ότι ο Plato με το Toledo που τρέχει στο btcc αγγίζει μέχρι και 1,7 πλευρικά g!!
-
Βρήκα σε torrent όλα τα επεισόδια του top gear! ειναι γύρω στα 28GB! όποιος ενδιαφέρεται ορίστε!
46523DB4965405DC0072C9FA74CDDF15B7373766
-
Ta exw katebasei,trlo gelio.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Έχουμε ξανασυζητήσει αυτό το θέμα. Αυτό που κάνει τόσο εντυπωσιακό το Τοp Gear εκτός από το χιούμορ των παρουσιαστών και ειδικά του Jeremy, είναι το τεράστιο budget που διαθέτουν. Παρόλα αυτά προτιμώ τον Tiff Needell από κάθε άλλο παρουσιαστή εκπομπής αυτοκινήτου. Εκτός από οδηγάρα και συμπαθητικός, έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο να περνάει τα συναισθήματα του στο κοινό. Δες πως περιγράφει τις στιγμές πίσω από το τιμόνι της Enzo και της Mclaren F1 στο τελευταίο επεισόδιο και θα καταλάβεις. Μπορεί να μην είναι αστείος σαν το Jeremy και να μην κάνει γκριμάτζες και μορφασμούς αλλά έχει ένα μοναδικό τρόπο να εκφράζει αυτό που αισθάνεται πίσω από το τιμόνι κάθε αυτοκινήτου.+100
-
Πιστεύω να είδατε το συγκριτικό Vectra OPC - Mondeo ST - Mazda 6 MPS...
Ένα μόνο θα πώ:
Να ακούσω τι θα βρείτε να πείτε οι Πελάκηδες κιας πεθάνω μετά!!!!!!!
-
Όχι, δεν το είδα. Αλλά τί θα γινόταν αν το έβλεπα; Μήπως δεν θα αγόραζα το Vectra OPC και θα έπαιρνα το Mondeo ST; Σιγά.
Αααα, το βρήκα. Επειδή ο κ. Κλάρκσον δεν είπε καλά λόγια για το Vectra (όπως υποψιάζομαι) θα μου κοπεί η όρεξη.
-
Simera o Stig odigaei to Nomble M15 mathenontas....
ELLHNIKA!!!!
-
Eδω και δυο - τρια επεισοδια Ελληνικα μαθαινει!
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion