-
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διέθεσες Οπτέριε για τις πληροφορίες!
Δυστυχώς στο isoHunt ( http://www.isohunt.com/torrents.php?ihq ... 1=6&iho1=a ) δεν υπάρχει το BMI παρά μόνο τα Ιαπωνικά (αν κρίνω από το γεγονός ότι δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη 'International').
Στο mininova ( http://www.mininova.org/search/?search=best+motoring ) υπάρχει μόνο το vol.1!
Μήπως μπορείς να μου υποδείξεις κάποιο τορεντάδικο όπου να υπάρχει το International;
ThankQ again!
-
τώρα βλεπω το επισόδειο!
Ειλικρινά θα πλήρωνα άνετα να το εβλεπα στον κινηματογράφο
-
Για τους φανατικούς του Top Gear...
Ανακάλυψα τελείως τυχαία ποιοι παίζουν το τραγούδι που παίζει στο εισαγωγικό κλιπάκι της εκπομπής.Allman Brothers - Jessica
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Για τους φανατικούς του Top Gear...
Ανακάλυψα τελείως τυχαία ποιοι παίζουν το τραγούδι που παίζει στο εισαγωγικό κλιπάκι της εκπομπής.Allman Brothers - Jessica
Σωστά, αλλά δεν είναι η original εκτέλεση αυτή. Η original εκτέλεση ακουγόταν μόνο στον πρώτο κύκλο, και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από αυτή τη διασκευή, φαντάζομαι για λόγους copyright.
-
Kαλα εχω παθει εξαρτηση με το Τop gear...Χθες ειδα 4 επεισοδεια στη σειρα...εχω καμια 30αρια ακομα...
-
Είναι θεοί!! The best show on the planet
-
Tετοι πραγμα ειχα να παθω απο τη πρωτη σεζον του 24!
-
Πριν απο 3:30 ώρες περίπου τελείωσε το τελευταίο επεισόδιο TG! Εν αναμονή του VUK rip...
@opterios: Σίγουρα το καλύτερο non-fiction show αυτή τη στιγμή...
-
Ακόμα?
-
gentlemen, start your downloads!
-
Αυτοί τα ανεβάζουν:
-
Μόλις είδα το χθεσινό επισόδειο απλά απίστευτο. Οι τύποι είναι ΘΕΟΙΙΙΙ
-
Kαι εγώ το είδα, αρκετά καλό όπως και το τελευταίο fifth gear. Εντύπωση μου έκανε το συμπέρασμα του Top Gear για το peugeot 207!
-
Μόλις τελείωσε το download...
-
Χμ, κοιταζοντας τους χρονους των people carrier, το γρηγοροτερο (Merc B200) κανει 1.36.06 ! Ανατρεχοντας στο power lap board βλεπω οτι ειναι γρηγοροτερο απο Aston Martin Vanquish (1.36.2), Renault Clio v6 (1.36.2), και Honda Civic Type R (1.36.5) και πολυ κοντα στα Alfa 147 GTA (1.35.6) και Lotus Elise (1.35.6).
Ειναι δυνατον? Δηλαδη ειναι πιθανο να ακουσεις καποιον να λεει 'ελα μωρε θα το πουλησω το Type R/ Clio V6 μου να παρω την Mercedes Β200 επειδη μου αρεσει να ειμαι γρηγορος σε πιστες!'
-
Μόνο που οι γύροι έγιναν σε κανονική πιστα και όχι σε αυτήν του TG
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μόνο που οι γύροι έγιναν σε κανονική πιστα και όχι σε αυτήν του TGΣωστα! Η ταξη στο συμπαν επανηλθε. Μπορουμε να κοιμηθουμε ησυχοι πια...
-
Είναι που οι Έλληνες ξέρουν τα πάντα από αυτοκίνητα. Ποια 'πάντα';
Ότι οι mercedes κάνουν μόνο για γαμπρούς και νύφες, ότι τα ιταλικά σκουριάζουν, ότι τα κορεάτικα διαλύονται ακόμα κι αν πέσει πάνω τους ποδήλατο, ότι τα γαλλικά στρίβουν αλλά χαλάνε, ότι οι μπέμπες είναι τα απόλυτα μηχανήματα οδήγησης, ότι τα γιαπωνέζικα έχουν μια μάζα πλαστικούρας γύρω από ένα καλό κινητήρα κλπ.Έτσι θα φρενιάσουν να προσπεράσουν τον επικίνδυνο μεσήλικα με τον κουβά τους, ακόμα κι αν αυτός με μισή γκαζιά θα τους αφήσει 10 καρότσες πίσω. Ίσως οι νεότεροι μάθουν.
-
Πολύ καλό και το τελευταίο επεισόδιο, ειδικά η φάση με τη συναρμολόγηση του Caterham!
-
Όντως, είχε πλάκα!! Μ' άρεσε ο Stig που ήταν αμίλητος συνεχώς.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion