-
Εχει δει κανείς τη σειρά αυτή? Εϊναι απο το αμερικάνικο Mtv και έχει πολύ πλάκα.
Αναλαμβάνουν να βελτιώσουν (ή έστω να 'βελτιώσουν') απλά καθημερινά (συνήθως ξεσκισμένα) αυτοκίνητα.
Φυσικά οι βελτιώσεις είναι υπερβολικές αλλα έχουν πλάκα και φαντασία και πολλές φορές ενδιαφέρον αποτέλεσμα.
-
Εχει δει κανείς τη σειρά αυτή? Εϊναι απο το αμερικάνικο Mtv και έχει πολύ πλάκα.
Αναλαμβάνουν να βελτιώσουν (ή έστω να 'βελτιώσουν') απλά καθημερινά (συνήθως ξεσκισμένα) αυτοκίνητα.
Φυσικά οι βελτιώσεις είναι υπερβολικές αλλα έχουν πλάκα και φαντασία και πολλές φορές ενδιαφέρον αποτέλεσμα.
-
-
Το scrapyard(άν δέν κάνω λάθος ) εχω δεί στό ντισκάβερι,πού παίρνουν εξαρτήματα από τά παλιατζήδικα,καί τα φτιάχνουν λειτουργικα οχήματα ή μηχανήματα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Φυσικά οι βελτιώσεις είναι υπερβολικές αλλα έχουν πλάκα και φαντασία και πολλές φορές ενδιαφέρον αποτέλεσμα.To βλέπω και έχει πολύ πλάκα. Εχει ενδιαφέρον η αγάπη του Αμερικάνου για το αυτοκίνητο, αλλά και ποσο μακριά είμαστε σαν κουλτούρα αλλά και σαν ζωή. Π.χ. 16χρονη ξανθιά μαθήτρια να πηγαίνει με το σαράβαλο Mustang της (φυσικα αυτόματο) για σερφ με τις φίλες της - ωραίο θέαμα!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το scrapyard(άν δέν κάνω λάθος ) εχω δεί στό ντισκάβερι,πού παίρνουν εξαρτήματα από τά παλιατζήδικα,καί τα φτιάχνουν λειτουργικα οχήματα ή μηχανήματα.Και αυτό είναι πολύ καλό, το έχω δει 2-3 φορές.
Εντελώς διαφορετικό όμως.
-
..βλεποντας τον τιτλο νομιζα οτι προσφερθηκες να σου στελνουμε φωτο τα αμαξια μας και να τα κανεις τουμπανα στο photochop...
-
Το έχω δει!
Σε αμάξια που πρέπει να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ για να ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΣ βάζουν αξεσουάρ $30Κ και γίνονται αγνώριστα (και κιτς).Όλα έχουν ευρηματικά στοιχεία, ενώ μερικά δεν είναι καθόλου άσχημα!!
Στο γερμανικό κανάλι έκαναν το αντίστοιχο για... ΠΟΔΗΛΑΤΑ!!! χιουμοριστικο βέβαια!!!
Πάντως πήραν ένα παλιοσίδερο ποδήλατο και έβαλαν επάνω μίκτη, δύο ΜΚΙΙ και τρελλολεντάκια, μέχρι και μια μικρή ντισκομπάλα!!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
..βλεποντας τον τιτλο νομιζα οτι προσφερθηκες να σου στελνουμε φωτο τα αμαξια μας και να τα κανεις τουμπανα στο photochop...Αμα δεσμευτεί κάποιος πως θα τα υλοποιήσει είμαι μέσα
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Το έχω δει!
Σε αμάξια που πρέπει να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ για να ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΣ βάζουν αξεσουάρ $30Κ και γίνονται αγνώριστα (και κιτς).Όλα έχουν ευρηματικά στοιχεία, ενώ μερικά δεν είναι καθόλου άσχημα!!
Στο γερμανικό κανάλι έκαναν το αντίστοιχο για... ΠΟΔΗΛΑΤΑ!!! χιουμοριστικο βέβαια!!!
Πάντως πήραν ένα παλιοσίδερο ποδήλατο και έβαλαν επάνω μίκτη, δύο ΜΚΙΙ και τρελλολεντάκια, μέχρι και μια μικρή ντισκομπάλα!!!
απιστευτη σειρα!!!!
σχετικα με τα ποδηλατα, δεν νομιζω πως καποιος 'τυχερος' στον οποιο καναν'pimp my fahrad' να εχει ξαναχρησιμοποιησει το ποδηλατο του....
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το scrapyard(άν δέν κάνω λάθος ) εχω δεί στό ντισκάβερι,πού παίρνουν εξαρτήματα από τά παλιατζήδικα,καί τα φτιάχνουν λειτουργικα οχήματα ή μηχανήματα.
Και αυτό είναι πολύ καλό, το έχω δει 2-3 φορές.
To Scrapyard Challenge είναι το απόλυτο must για πρωινό Σαββατοκύριακου μέσα στο στρατόπεδο! (Ας είναι καλά η Πολεμική Αεροπορία που έχει βάλει NOVA)
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
To Scrapyard Challenge είναι το απόλυτο must για πρωινό Σαββατοκύριακου μέσα στο στρατόπεδο! (Ας είναι καλά η Πολεμική Αεροπορία που έχει βάλει NOVA)
απο οτι φαινεται εχετε και internet....
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
απο οτι φαινεται εχετε και internet....
10Mbit μισθωμένη φαντάζομαι
καλοπερνάνε οι σμηνίτες
ε ρε Κάκκαλος που σας χρειάζεταιedit: sorry για το offtopic
-
Κυκλοφορεί σε dvd να την αγοράσουμε;
-
Πολύ καλή σειρά,αν και οι βελτιώσεις είναι για κάγκουρες, κυρίως γιατί βλέπεις πως μπορεί να μεταμορφωθεί ένα αυτοκίνητο. Έχει πλάκα το όλο project κάθε αυτοκινήτου ανάλογα με τις ανάγκες του αυτοκινήτου. Ενός που το παλιό του Civic ήταν γεμάτο άδεια μπουκάλια νερό του τοποθέτησαν ένα δοχείο με νερό πίσω απο το κάθισμα και με ένα λαστιχάκι θα μπορούσε να ρουφάει το νερό που είχε μέσα. Με αυτόν το τρόπο δε θα ξαναγέμιζε άδεια μπουκάλια το αμάξι.
-
Αν και οι βελτιώσεις είναι καγκούρικες μέχρι αηδίας,έχει πλάκα το να βλέπει κανείς τί μπορεί να βάλει κάποιος σε ένα αυτοκίνητο.
Σε ένα vw van είχαν βάλει ιστιοσανίδα με μηχανισμό φόρτωσης/ξεφόρτωσης στην οροφή,πλυντήριο-στεγνωτήριο και μηχανή για μιλκ-σέικ για τιν surfer κάτοχό του! -
Τίποτα όμως σαν κι αυτό:
-
Πολύ καγκουριά και πολύ κιτς πράγματι.
Στον άλλον, είχαν βάλει κάτι σαν 5 οθόνες μέσα στο αμάξι για να βλέπει DVDs, και, επειδή λέει ήθελε να γίνει μηχανολόγος, είχαν βάλει και μια οθόνη ΚΑΤΩ από το αμάξι!!!!!!! Και αστειευόντουσαν, ότι αν πατήσει κανέναν, αυτός τουλάχιστον θα βλέπει τηλεόραση.
-
κανουν προχειρη δουλεια...μερικα απο αυτα τα αυτοκινητα ειναι γεματα σκουρια απο κατω και δεν κανουν τιποτα---βαφουν οτι φαινεται απο μακρια---τον χωρο της μηχανης και τα μηχανικα δεν τον πειραζουν καθολου. ειναι πεταμενα χρηματα αυτο που κανουν αλλα απλα ειναι ενα σοου.
ΥΓ το ΜΤV τα τελευταια χρονια ειναι μονο ριαλιτι και σοους, δεν δειχνει πια μουσικη, μονο το MTV2 λίγη...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
10Mbit μισθωμένη φαντάζομαι
καλοπερνάνε οι σμηνίτες
ε ρε Κάκκαλος που σας χρειάζεταιedit: sorry για το offtopic
κι εγώ sorry για το offtopic
Δεν έχουμε internet (τα κακόμοιρα)
ούτε καν κινητό δεν πιάνει εκεί που είμαστε (πάλι τα κακόμοιρα)
αλλά έχουμε το μισό μήνα άδειες και πηγαίνουμε σπίτι μας και μπαίνουμε στο internet -
Ο χρήστης agisd έγραψε:
κανουν προχειρη δουλεια...μερικα απο αυτα τα αυτοκινητα ειναι γεματα σκουρια απο κατω και δεν κανουν τιποτα---βαφουν οτι φαινεται απο μακρια---τον χωρο της μηχανης και τα μηχανικα δεν τον πειραζουν καθολου. ειναι πεταμενα χρηματα αυτο που κανουν αλλα απλα ειναι ενα σοου.ΥΓ το ΜΤV τα τελευταια χρονια ειναι μονο ριαλιτι και σοους, δεν δειχνει πια μουσικη, μονο το MTV2 λίγη...
Συμφωνω. Κανουν τα αυτοκινητα να φαινονται εντυπωσιακα (λεμε τωρα) στην οθονη της τηλεορασης μας. Περιεργο εξωτερικο, περιεργο εσωτερικο (ζαντες, βαφες, πολυεστερικα, οθονες, ps2 κλπ). Οντως show.
Απο μουσικη ασ'τα.
vh1 βλεπει κανενας?Το scrapyard (ετσι λεγεται?) που αναφερατε προηγουμενως ειναι ξεχωριστο. Τι αποστολες τους βαζουν να κανουν?
pimp my ride!