-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πως φαινεται η διαφορά από τους αλλους;Αν εννοείς τους γκομενοφύλακες, αν είναι κοντά στο περιβάλον σου τους καταλαβαίνεις από την ευκολία που έχουν στο να συνοδεύουν συχνά πυκνά διαφορετικές γυναίκες.
Φυσικά νομίζουν ότι στα μάτια των υπολοίπων φαντάζουν εραστές των γυναικών αυτών.Μία- δύο θα τους καταλάβεις και η ρετσινιά αυτή θα τους κυνηγάει μιά ζωή.
Αν δεν είναι στο περιβάλλον σου τους καταλαβαίνεις γιατί κυρίως αναλαμβάνουν ρόλο διασκεδαστή στις γυναίκες στις μεγάλες παρέες ( άλλη λούμπα και αυτό για τις παρέες λέω).
Κάνουν καραγκιοζιλίκια και πάλι νομίζουν οι έρημοι ότι οι υπόλοιποι άντρες τους νομίζουν εραστές.
Αν προσέξεις καλά θα τους καταλάβεις.Τους ενδιαφέρει να δέιχνουν και όχι να πράτουν.Φυσικά κάποιος πιο ουσιαστικός από την παρέα τρώει το κοκό και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
Μεγάλη πληγή οι γκομενοφύλακες φίλε μου.Είναι ακόμα γνωστοί με τους χαακτηρισμούς καληνυχτάκηδες, απασχολητές, καταστροφείς και με δύο ακόμη χαακτηρισμούς που δεν γράφονται λόγω λογοκρισίας -
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Όλα καλά και χρήσιμα, με το topic που κολλάνε?
Και εγώ που νόμιζα ότι εδώ θα βρω τη λύση...Μα την βρήκες....
'Για όλα φταίνε οι γκόμενες,
οι πρώην κι οι επόμενες,
επώνυμες, ανωνυμες
και γενικώς'ΥΓ Ηλία από την Ηλεία, αν περάσω ποτέ από την Ηλεία (ΟΧΙ για μπαρότσαρκες), θα εχω μια λίστα απορίες μαζί μου! (αν και οι περισσοτερες, πίστεψέ με άλυτες θα μείνουν)
-
...Καμια ελπιδα δεν δινω να κουστουμε οι γυναικες εδω μεσα Ο φαλλοκρατισμος σε ολο του το μεγαλειο ..Θα μου πειτε ειμαστε σε forum για αυτοκινητα...Σωστο και αυτο
-
ελα ρε συ αμα εξαιρεσεις κανα δυο παρεκτροπες μια χαρα τα πατε...και ευγενικα μιλαμε σε σχεση με αυτα που μπορεις να ακουσεις σε αντροπαρεες...
αλλωστε η ευθυνη ειναι των ανδρων κυριως κατα τη γνωμη μου -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΥΓ Ηλία από την Ηλεία, **αν **περάσω ποτέ από την Ηλεία (ΟΧΙ για μπαρότσαρκες), θα εχω μια λίστα απορίες μαζί μου! (αν και οι περισσοτερες, πίστεψέ με άλυτες θα μείνουν)-
Όχι ΑΝ, ΟΤΑΝ.
-
Μετά τη μεζεδοκατάνυξη, όλες οι απορίες θα λυθούν ευκολότατα. Άντε, γιατί πολλά ποστ έχουν περάσει χωρίς μεζέδες κι ανησύχησα.
-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ελα ρε συ αμα εξαιρεσεις κανα δυο παρεκτροπες μια χαρα τα πατε...και ευγενικα μιλαμε σε σχεση με αυτα που μπορεις να ακουσεις σε αντροπαρεες...
αλλωστε η ευθυνη ειναι των ανδρων κυριως κατα τη γνωμη μουΟι είναι επιπέδου νηπιαγωγίου σε σχέση με τις γυναικοπαρέες.Εκεί να δεις τι γίνεται.Σφαγή
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
αλλωστε η ευθυνη ειναι των ανδρων κυριως κατα τη γνωμη μουΟι είναι επιπέδου νηπιαγωγίου σε σχέση με τις γυναικοπαρέες.Εκεί να δεις τι γίνεται.Σφαγή
Θα κοκκινιζε και λιμενεργατης αν ακουγε μια συζητηση γυναικοπαρεας
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
...Καμια ελπιδα δεν δινω να κουστουμε οι γυναικες εδω μεσα Ο φαλλοκρατισμος σε ολο του το μεγαλειο ..Θα μου πειτε ειμαστε σε forum για αυτοκινητα...Σωστο και αυτοΑ, έτσι έεεε;;;
Όταν βλέπουμε τα δύσκολα καταφεύγουμε σε βρώμικα κόλπα, έεεεε;
Άκου φαλλοκράτες... Κυρία μου, εμείς είμαστε λάτρεις των ΓΥΝΑΙΚΩΝ. Και στεναχωριόμαστε που αυτές είναι είδος εν ανεπαρκεία, όπως πιθανώς και οι ΑΝΔΡΕΣ.
-
Επαναλαμβάνω: Δεν υπάρχει ελπίδα!!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δε λέω ότι δεν είναι σχετικά εύκολο. Αλλά εντάξει, μην υπερβάλλουμε κιόλας... Δεν το'χουν και στο χέρι άλλωστε, ούτε μπορούμε να πορευόμαστε νομίζοντας ότι ντε και καλά θα συντελεσθεί το σεξ.
Κωνσταντίνε, δεν με κατάλαβες μάλλον και γι' αυτό το πήγες αλλού. Εγώ δεν είπα ότι όποτε το αποφασίσω, πηδάω ΟΠΟΙΑ θέλω, ΟΠΟΥ θέλω!!! Είπα ότι ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ φυσιολογικός άνθρωπος, ανεξαρτήτως εμφάνισης (εκτός τρομακτικών καταστάσεων), μέσα σε ένα βράδυ μπορεί να κρεβατωθεί, κάνοντας φυσικά παραχωρήσεις, δεδομένης της κατάστασης. Ισχύει για άντρες και για γυναίκες. Άρα, εάν το ζητούμενο είναι η ορμονική ισορροπία, βρίσκω άσκοπο να πας σε ιερόδουλη που και τα λεφτά σου θα δώσεις και στην τελική, χάνεις και το παιχνίδι του φλερτ, σοβαρότατο κατά τη γνώμη μου!
Υπό αυτό το πρίσμα, ΟΚ.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...Καμια ελπιδα δεν δινω να κουστουμε οι γυναικες εδω μεσα Ο φαλλοκρατισμος σε ολο του το μεγαλειο ..Θα μου πειτε ειμαστε σε forum για αυτοκινητα...Σωστο και αυτο
Α, έτσι έεεε;;;
Όταν βλέπουμε τα δύσκολα καταφεύγουμε σε βρώμικα κόλπα, έεεεε;
Άκου φαλλοκράτες... Κυρία μου, εμείς είμαστε λάτρεις των ΓΥΝΑΙΚΩΝ. Και στεναχωριόμαστε που αυτές είναι είδος εν ανεπαρκεία, όπως πιθανώς και οι ΑΝΔΡΕΣ.
Όλες οι γυναίκες γουστάρουνε να έχουν έναν φαλοκράτη για σύντροφο.Αν τις δεις πως ζηλεύουν άμα ακούσουν καμία φίλη τους να 'παραπονιέται' ότι ο φίλος της- άντρας της τις τρέχει.Άλλο πράγμα
Ξέρουν ότι αυτό το 'τρέξιμο' είναι στην πραγματικότητα πραγματικό και διαρκές ενδιαφέρον.Αλλά τους έχουν πάρει τα μυαλά οι φεμινιστικές μπούρδες.
Ποτέ δεν είναι αργά όμως.Μία- μία επανακάμπτει στο σωστό δρόμο και βλαστημάει την ώρα και την στιγμή που δεν το έκανε πιο νωρίς! -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Επαναλαμβάνω: Δεν υπάρχει ελπίδα!!!!Μας έσκασες.
Για ποιόν;
-
Μας έσκασες.
Για ποιόν;
Ελα ντε?!!
Εγω που θεωρώ ότι υπάρχει ελπίδα?!!!
-
Για όλους!
Αν τα πιστεύετε αυτά που γράφετε, δεν θα φτάσουμε ποτέ στο ιερό για να μπορέσουμε μετά να πάρουμε ένα ωραιότατο διαζύγιο και να γράφουμε μετά τις πικραμένες ιστορίες μας σε αυτό το topic! -
λοιπον zambies, elses κλπ
αφηστε τις κλαψες και αϊντε κανονιστε να παμε για κανα ποτο -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγω που θεωρώ ότι υπάρχει ελπίδα?!!!Εσύ είσαι της δεκαετίας το '60, άσε που άκουσες που μιλούσαμε και για φαγητό.
Δε μετράει.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
λοιπον zambies, elses κλπ
αφηστε τις κλαψες και αϊντε κανονιστε να παμε για κανα ποτοΑυτό πάει να πει 'To the point'!!!!
Υ.Γ.:Αν κανονίσετε, μη με ξεχάσετε...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μας έσκασες.
Για ποιόν;
Ελα ντε?!!
Εγω που θεωρώ ότι υπάρχει ελπίδα?!!!
εννοείται ότι υπάρχει!!!
(κακό πράμα να υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν πως δεν υπάρχει) -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Για όλους!
Αν τα πιστεύετε αυτά που γράφετε, δεν θα φτάσουμε ποτέ στο ιερό για να μπορέσουμε μετά να πάρουμε ένα ωραιότατο διαζύγιο και να γράφουμε μετά τις πικραμένες ιστορίες μας σε αυτό το topic!Να σου πω, κάποιοι είμαστε και παντρεμένοι, ξέρεις.
Και ευτυχισμένοι μες στο γάμο μας, ξέρεις.
(Κι ας λένε κάποιοι 'μες στην άγνοιά μας').
Και όταν μιλάμε για διαζύγια, μιλάμε για τα διαζύγια των άλλων.
Αυτάαααααα.
-
Για όλους!
Αν τα πιστεύετε αυτά που γράφετε, δεν θα φτάσουμε ποτέ στο ιερό για να μπορέσουμε μετά να πάρουμε ένα ωραιότατο διαζύγιο και να γράφουμε μετά τις πικραμένες ιστορίες μας σε αυτό το topic!Να σου πω, κάποιοι είμαστε και παντρεμένοι, ξέρεις.
Και ευτυχισμένοι μες στο γάμο μας, ξέρεις.
(Κι ας λένε κάποιοι 'μες στην άγνοιά μας').
Και όταν μιλάμε για διαζύγια, μιλάμε για τα διαζύγια των άλλων.
Αυτάαααααα.
Ακριβώωωωως!!!
Ελα βρε Έλσα, ούτως ή άλλως οι σχέσεις των ανθρώπων (και ειδικά των δύο φύλων) είναι terra ingognita για όλους!
Διαζύγια