-
Ειναι καλο να ξερω τί εχει κανει με τους πρωην της. Σιγουρα ειναι διαφορετικες οι καταστασεις και οι ανθρωποι αλλα πρεπει να ξερω. Στο κατω κατω ετσι μπορω να την μαθω καλυτερα, βλεποντας τις αντιδρασεις της σε αυτα που εγιναν τοτε αλλα και τις αντιδρασεις της σε οσο γινονται τωρα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειναι καλο να ξερω τί εχει κανει με τους πρωην της. Σιγουρα ειναι διαφορετικες οι καταστασεις και οι ανθρωποι αλλα πρεπει να ξερω. Στο κατω κατω ετσι μπορω να την μαθω καλυτερα, βλεποντας τις αντιδρασεις της σε αυτα που εγιναν τοτε αλλα και τις αντιδρασεις της σε οσο γινονται τωρα.Ποτέ δεν πρόκειται να μάθεις όλη την ιστορία (για να κρίνεις και να βγάλεις σωστά συμπεράσματα). Αυτό που θα μάθεις είναι ένα ρεζουμέ και μάλιστα από την ίδια -οπότε δεν είναι εντελώς αντικειμενικό. Εκτός και αν αρχίσεις να ρωτάς τους πρώην της, για να μάθεις και τη δική τους άποψη, αλλά τότε πάει αλλού το πράγμα....
Π.χ. μπορεί να απάτησε τον πρώην (γιατί υποψιάζομαι ότι αυτό είναι που σας τρώει ) γιατί εκείνος την παραμελούσε, ήταν γαϊδούρι ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Αν όμως μαζί σου είναι καλά, μπορεί να μη σε απατήσει ποτέ....
Όπως λέει και ένα (σοφό) τραγουδάκι: 'Μην νοιάζεσαι για τον πρώην. Έχε το νου σου στον επόμενο. Το πρόβλημα είναι πάντα ο επόμενος'. -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Ειναι καλο να ξερω τί εχει κανει με τους πρωην της. Σιγουρα ειναι διαφορετικες οι καταστασεις και οι ανθρωποι αλλα πρεπει να ξερω. Στο κατω κατω ετσι μπορω να την μαθω καλυτερα, βλεποντας τις αντιδρασεις της σε αυτα που εγιναν τοτε αλλα και τις αντιδρασεις της σε οσο γινονται τωρα.
Ποτέ δεν πρόκειται να μάθεις όλη την ιστορία (για να κρίνεις και να βγάλεις σωστά συμπεράσματα). Αυτό που θα μάθεις είναι ένα ρεζουμέ και μάλιστα από την ίδια -οπότε δεν είναι εντελώς αντικειμενικό. Εκτός και αν αρχίσεις να ρωτάς τους πρώην της, για να μάθεις και τη δική τους άποψη, αλλά τότε πάει αλλού το πράγμα....
Π.χ. μπορεί να απάτησε τον πρώην (γιατί υποψιάζομαι ότι αυτό είναι που σας τρώει ) γιατί εκείνος την παραμελούσε, ήταν γαϊδούρι ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Αν όμως μαζί σου είναι καλά, μπορεί να μη σε απατήσει ποτέ....
Όπως λέει και ένα (σοφό) τραγουδάκι: 'Μην νοιάζεσαι για τον πρώην. Έχε το νου σου στον επόμενο. Το πρόβλημα είναι πάντα ο επόμενος'.Συμφωνοι αλλα εγω δεν ειπα οτι πρεπει να μαθω τα παντα για τους προηγουμενους και οτι ειναι καθοριστικο για τη σχεση μας.
Οπως πολυ σωστα λες, ειναι πολυ υποκειμενικα αυτα που θα μου πει, αλλα ειναι ενδιαφερον να δω τί επιδραση ειχε στο χαρακτηρα της. Φυσικα, εαν και εφοσον λεει ψεματα, καποια στιγμη θα φανει. Σε μια μακροχρομη σχεση ειναι πολυ πιθανον καποια μικρα/μεγαλα ψεματακια να βγουν στη φόρα. -
.
Συμφωνώ με τον Megane98hp...
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Ποτέ δεν πρόκειται να μάθεις όλη την ιστορία (για να κρίνεις και να βγάλεις σωστά συμπεράσματα). Αυτό που θα μάθεις είναι ένα ρεζουμέ και μάλιστα από την ίδια -οπότε δεν είναι εντελώς αντικειμενικό. Εκτός και αν αρχίσεις να ρωτάς τους πρώην της, για να μάθεις και τη δική τους άποψη, αλλά τότε πάει αλλού το πράγμα....
Όπως λέει και ένα (σοφό) τραγουδάκι: 'Μην νοιάζεσαι για τον πρώην. Έχε το νου σου στον επόμενο. Το πρόβλημα είναι πάντα ο επόμενος'.Προσωπικά δε με 'τρώει' ούτε με έφαγε ποτέ αυτό (ασχέτως της εντύπωσης που θα μου δημιουργούσε). Βέβαια αυτά είναι πράγματα που λίγοι (και πολύ πολύ λιγότερες) παραδέχονται/αναφέρουν.
'Αν όμως μαζί σου είναι καλά'...
Αυτό είναι λίγο υποκειμενικό, δεν είναι;
Ποτέ μια σχέση δεν είναι 'μόνο καλά'. Και τα προβλήματα δε δημιουργούν πάντα τα δύο μέρη μιας σχέσης, υπάρχουν και οι τρίτοι για αυτές τις 'δουλειές'.Το τραγουδάκι θα το προτιμούσα: Από τον πρώην κράτα τα λάθη και τις προτιμήσεις σου. Έχε το νου σου να βρεις κάτι που θα σου ταιριάζει περισσότερο και προσπάθησε να μην επαναλάβεις τα λάθη σου. Η ευθύνη για κάθε πρόβλημα που προκύπτει σχεδόν πάντα μοιράζεται...
.
-
διαβαζω αυτα που γραφετε και νιωθω ευτηχησμενοs που εχω βρει το ιδανικο ταιρι μου.αυριο θα γενηθει και το το κοριτσακι μαs ειναι το πρωτο μαs παιδι και εχω φυγει τελειοs
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειναι καλο να ξερω τί εχει κανει με τους πρωην της. Σιγουρα ειναι διαφορετικες οι καταστασεις και οι ανθρωποι αλλα πρεπει να ξερω. Στο κατω κατω ετσι μπορω να την μαθω καλυτερα, βλεποντας τις αντιδρασεις της σε αυτα που εγιναν τοτε αλλα και τις αντιδρασεις της σε οσο γινονται τωρα.Εμένα με σκοτώνει η σκέψη της κοπέλας για την οποία ενδιαφέρομαι με κάποιον άλλο! Το ξέρω ότι έχει συμβεί, αλλά δεν το αντέχω! Όμως παρόλα αυτά, με έχω πιάσει να ρωτάω, ακόμα και αν γνωρίζω ότι δεν το αντέχω...
-
Ο χρήστης bekman έγραψε:
διαβαζω αυτα που γραφετε και νιωθω ευτηχησμενοs που εχω βρει το ιδανικο ταιρι μου.αυριο θα γενηθει και το το κοριτσακι μαs ειναι το πρωτο μαs παιδι και εχω φυγει τελειοsΜε το καλο!!!Να την δεις την κορουλα σου οπως επιθυμεις.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
διαβαζω αυτα που γραφετε και νιωθω ευτηχησμενοs που εχω βρει το ιδανικο ταιρι μου.αυριο θα γενηθει και το το κοριτσακι μαs ειναι το πρωτο μαs παιδι και εχω φυγει τελειοs
Με το καλο!!!Να την δεις την κορουλα σου οπως επιθυμεις.
να δεις την κορη σου οπως επιθυμει αυτη
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Με το καλο!!!Να την δεις την κορουλα σου οπως επιθυμεις.
να δεις την κορη σου οπως επιθυμει αυτη
Mε το καλο και με ενα δεύτερο! Να εισαι καλά εσύ και η σύζυγος και να την χαίρεστε...
-
Με το καλό. Καλότυχο και καλοζωισμένο να είναι.
-
Ο χρήστης bekman έγραψε:
διαβαζω αυτα που γραφετε και νιωθω ευτηχησμενοs που εχω βρει το ιδανικο ταιρι μου.αυριο θα γενηθει και το το κοριτσακι μαs ειναι το πρωτο μαs παιδι και εχω φυγει τελειοsΥπάρχει ελπίδα, λοιπόν!!!
Κάθε ευτυχία σου εύχομαι!! Σε σένα και στην οικογένεια! -
.
Εχτές πάντως έμαθα ότι χώρισε γειτονικό μου ζευγάρι μετά από δύο χρόνια γάμου (δεν είχαν παιδιά).
bekman, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!
.
-
εγω παντος με αυτα που βλεπω γυρω μου, εχω καταληξει στο οτι ο γαμος δεν ειναι εξυπνο πραγμα.
ετσι και αλλιως ο γαμος ειναι ενα κοινωνικο φαινομενο. εαν θελεις παντρευεσε εαν δεν θες δεν παντρευεσε, εχει εξασθενισει το 'πρεπει' και η κακη φημη που αποκτουσε καποιος εαν δεν παντρευοταν (αλητης, παλιανθρωπος, δεν αξιζει γι'αυτο δεν τον/την παντευετε καμια/κανεις κτλ κτλ) των προηγουμενων ετων. και τωρα λεγοντε (ειδικα απο τις γυναικες, οι ανδρες λενε πως να γλιτωσουν ) αλλα δεν εχουν τοσο δυνατο αντικτοιπο στις συναλλαγες σου και δοσοληψιες με την υπολοιπη κοινωνια. εκτος εαν εισαι καποιος πολιτικος π.χ. -
Ο γάμος είναι έξυπνο πράγμα, ορισμένοι άνθρωποι είναι ανόητοι και τον περνάνε για επισημοποιημένη συμβίωση γκόμενων.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο γάμος είναι έξυπνο πράγμα, ορισμένοι άνθρωποι είναι ανόητοι και τον περνάνε για επισημοποιημένη συμβίωση γκόμενων.Από τα καλύτερα που έχω ακούσει/ διαβάσει!
-
πως οριζεις το οτι ο γαμος ειναι εξυπνο πραγμα....?
γιατι με αυτα που βλεπω γυρω μου ποιο πολυ τσακωμους, ανταγωνισμος, συμφεροντα,πιεση βλεπω και στο τελος διαζυγια. μαλιστα πολλοι χρησιμοποιουν τον γαμο σαν οπλο νομικο να αναγκασουν τον αλλον να κανει αυτο που θελουν, π.χ. για τα χρηματα. αλλοι το κανουν γιατι βλεπουν καποιες αναγκες ή συμφεροντα, ανασφαλειες τους να ικανοποιουντε. δεν μπορουνε να συμβιωσουν δυο ατομα ευκολα, κυρια αιτια κατα την γνωμη μου ειναι ο εγωισμος.
ο ανδρας με την γυναικα ειναι δυο ξενοι ανθρωποι, δεν υπαρχει η σχεση που υπαρχει μεταξυ γονιου-παιδιου.
επινοηση του ανθρωπου ειναι ο γαμος δεν υπαρχει στην φυση, ουτε απο την φυση του. -
Μόνος σου το λες: ανταγωνισμός, συμφέροντα, πίεση...
Τι διάολο παντρεύονται κάποιοι 'σύντροφο' για τον οποίο διατηρούν τέτοια αισθήματα αντί για αγάπη, συντροφικότητα, πνευματικό ενδιαφέρον και συνάμα, όχι όμως κυρίως και μόνο, σεξουαλική έλξη; Με γνώμωνα το κρεβάτι, την εμφάνιση, το 'στάτους' ή το βόλεμα; Ε, περαστικά τους.Ή, για να το πω κάπως άκομψα: πρώτα γ@$@#νε κάτι και μετά το λένε γ#$$%#νο.
-
κατα την γνωμη μου, ετσι σκεφτετε ο ανθρωπος γενικα με βαση το τι τον βολευει και το τι θελει.
η αγαπη, συντροφικοτητα, πνευματικο ενδιαφερον κτλ κτλ ειναι περιπου αδυνατα να βρεθουν στην πραγματικοτητα. ο ρομαντισμος και η αγαπη ειναι κατα την γνωμη μου πραγματα σε θεωρητικο επιπεδο, στην πραξη πολυ πολυ δυσκολα υπαρχουν.
εαν ρωτησεις του περισσοτερους θα υποστηριξουν οτι πρεπει να τραβας τα πραγματα μεχρι τελους, ειτε επιβαλεσε και επιβαλεις αυτα που θες ή τα διαλεις ολα και τον αλλον μαζι. ξερω οτι μπορει να ακουγομε υπερβολικος ή τα γραφω λιγο ωμά ,αλλα κατα την γνωμη μου αυτη ειναι η πραγματικοτητα. -
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
κατα την γνωμη μου, ετσι σκεφτετε ο ανθρωπος γενικα με βαση το τι τον βολευει και το τι θελει.
η αγαπη, συντροφικοτητα, πνευματικο ενδιαφερον κτλ κτλ ειναι περιπου αδυνατα να βρεθουν στην πραγματικοτητα. ο ρομαντισμος και η αγαπη ειναι κατα την γνωμη μου πραγματα σε θεωρητικο επιπεδο, στην πραξη πολυ πολυ δυσκολα υπαρχουν.Δεν μπορεί να είναι τόσο χάλια τα πράγματα!
Εντάξει, δεν θα σας πω για 'την αιώνια και αληθινή αγάπη', αλλά κάποια στιγμή στη ζωή σου (έστω και για λίγο) θα το ζήσεις. Έτσι δεν είναι? (μην με απελπίσετε Παρασκευή πράγμα! ) -
για λιγο ειναι πολυ πιθανο. αλλα για πολυ καιρο δεν κραταει. ασε που πολλοι οταν παντρευοντε, παντρευοντε για να θεωρηθουν political correct και διαλεγουν ατομο που θα τους πλαισιωσει αναλογα, και οχι με καποιον που ενδεχομενος να ταιριαζανε καλυτερα. η λεγομενη κοινωνικη αποκατασταση. κατα την γνωμη μου για τις γυναικες αυτο παιζει σημαντικο ρολο(δεν εχω προθεση να επιτεθω στις γυναικες την αποψη μου εγραψα) κοιτανε πολυ την κοινωνικο-οικονομικη κατασταση του αλλου. γενικως παιζει ρολο το τι κανεις και το ποσα εχεις. δεν ξερω το κατα ποσο ομως αυτος ο τροπος διαλογης οδηγει σε εναν γαμο που μπορει να διαρκεσει.
Διαζύγια