-
(Οχι και τοσο) ασχετο με τη συζητηση:
Ενας πατερας συνειδητοποιει οτι δεν εχει αγορασει δωρο για τα γενεθλια της κορης και κοντευει η ωρα που το παρτι ξεκιναει. Τρεχει βιαστικα σ' ενα καινουριο υπερ-παιχνιδαδικο και λεει στην πωλητρια: Θελω ενα δωρο για ενα κοριτσακι 8 χρονων.
Πωλητρια: Μα, κυριε, εμεις εχουμε 4 οροφους με δωρα για κοριτσια. Τι ακριβως θελετε;
Πελατης: Επειδη βιαζομαι, μπορειτε να μου πειτε ποιο ειναι το πιο δημοφιλες δωρο;
Πωλητρια: Ενα πολυ καλο δωρο ειναι μια κουκλα.
Πελατης: Ε, τοτε δωστε μου μια κουκλα.
Πωλητρια: Μα, αστειευεστε; Εχουμε 2 οροφους μονο με κουκλες.
Πελατης: Ε, ποια ειναι η καλυτερη κουκλα;
Πωλητρια: Η πιο γνωστη κουκλα ειναι η Μπαρμπι.
Πελατης: Δωστε μου τοτε μια Μπαρμπι.
Πωλητρια: Μα τι λετε κυριε. Υπαρχουν πανω απο 100 διαφορετικες Μπαρμπι. Η Μπαρμπι δασκαλα 20 €, η Μπαρμπι κομμωτρια 20 €, η Μπαρμπι αθλητρια 20 €, η Μπαρμπι αεροσυνοδος 20 €, η Μπαρμπι χωρισμενη 150 €.
Πελατης: Συγγνωμη, γιατι κανουν ολες 20 € και η χωρισμενη 150 €;;;
Πωλητρια: Μα αστειευστε; Με τη χωρισμενη παιρνεις μαζι και το σπιτι, το αυτοκινητο, το εξοχικο, το σκαφος... -
Καλά θα κάνει ο πατέρας να αποφύγει να δώσει τόσο «διδακτικά» μαθήματα από τόσο νωρίς στην κόρη του. Καλές και οικονομικές οι υπόλοιπες 99 επιλογές!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πέρα απ'την πλάκα, Κατερίνα τι ακριβώς κατάφερε να 'του πάρει'; Η απιστία πλέον δεν είναι επαρκής λόγος για να βγει διαζύγιο εις βάρος του άπιστου, μονάχα η εγκατάλειψη συζυγικής στέγης. Έτσι, ο άπιστος μπορεί να αρνηθεί να δώσει διαζύγιο για 4 χρόνια και μετά το διαζύγιο ναι μεν βγαίνει αλλά χωρίς να είναι εις βάρος κάποιου.Βέβαια αν υπάρχουν παιδιά η κατάσταση αλλάζει δραματικά υπέρ της γυναίκας, εκτός κι αν αποδειχθεί ότι είναι η μετενσάρκωση της Μήδειας.
Για να δούμε το πώς τα πήρε δεν ξέρω, ξέρω όμως τι του πήρε....
Το seat leon του (1800 turbo ) παρόλο που η ίδια έχει ενα peygeot καινούριο...
Το σπίτι στο οποίο έμεναν δεν έχει εξακριβωθεί που ανήκει αλλά προς το παρόν κατοικεί αυτή...
Συνεχίζουμε...μηνιαία διατροφή 500 ευρώ....(και δεν έχουν παιδί)...
Το εξοχικό τους στο Ναύπλιο το οποίο άνηκε μεν σε αυτήν, αλλά το ανακαινίσαν με χρήματα δικά του κατά κύριο λόγο προκειται για ένα σπιτάκι μικρό με 15 δωμάτια, πισίνα πλέον κ.τ.λ. , όμως η ανακαίνιση έγινε χωρίς την σχετική άδεια όποτε τζιφος...
Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα το γράψω.... -
Eπομένως, πριν το γάμο φροντίζουμε τα εξής...
- Δεν γράφουμε περουσιακά μας στοιχεία στο όνομα της γυναίκας μας.
εξαίρ. 1 άρθρου 1 του καταστατικού υπέρ της ανδρικής κυριαρχίας: Επιτρέπεται να γράψουμε περιουσιακά στοιχεία της γυναίκας μας στο όνομά μας.
- Πριν το γάμο, υπογράφουμε προγαμιαίο συμβόλαιο, όπου καθορίζονται οι όροι και οι παρατυπίες. Σε περίπτωση, που κάποιος όρος αθετηθεί, κάνουμε αίτηση διαζυγίου και πετάμε τη γυναίκα στο δρόμο. Φυσικά κρατάμε τα παιδιά.
-
-
Νόμιζες ότι θα ξέφευγες πονηρούλη...
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_ne ... A_ID=37989
μα καλά, τόση ώρα ησυχία (υπάρχει γυναίκα που να μην μιλάει σε ταξίδι; ) δεν κατάλαβε ότι κάτι λείπει;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Νόμιζες ότι θα ξέφευγες πονηρούλη...http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_ne ... A_ID=37989
μα καλά, τόση ώρα ησυχία (υπάρχει γυναίκα που να μην μιλάει σε ταξίδι; ) δεν κατάλαβε ότι κάτι λείπει;
ΘΕΟΣ ΘΕΟΣ ΘΕΟΟΟΟΟΣ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Νόμιζες ότι θα ξέφευγες πονηρούλη...http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_ne ... A_ID=37989
Μπα, το κατάλαβε αλλά του άρεσε και δεν έδωσε σημασία.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
εξαίρ. 1 άρθρου 1 του καταστατικού υπέρ της ανδρικής κυριαρχίας: Επιτρέπεται να γράψουμε περιουσιακά στοιχεία της γυναίκας μας στο όνομά μας.
Δηλαδή 'γιατρέ μου', εγώ που έχω καταφέρει στους τραπεζικούς μου λογαριασμούς να μην έχω μέσα το όνομα της γυναίκας μου , αλλά στους δικούς της λογαριασμούς να έχω το δικό μου , περνάω την εξέταση;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δηλαδή 'γιατρέ μου', εγώ που έχω καταφέρει στους τραπεζικούς μου λογαριασμούς να μην έχω μέσα το όνομα της γυναίκας μου , αλλά στους δικούς της λογαριασμούς να έχω το δικό μου , περνάω την εξέταση;
Προτείνω να αναγορευτεί ο tazio επίτημος διδάκτορας και να του απονεμηθεί τιμητικά έδρα για την διδασκαλία του ανδρικού δικαίου...
Όπα, όπα, κάτσε αυτό δεν το πρόσεξα... τι εννοείς στους δικούς της λογαριασμούς να έχεις το δικό σου; Ελπίζω να εννοείς τραπεζικούς λογαριασμούς μόνο!
Μην πάει δηλαδή και σηκώσει κανά χόντο σέντερ και σου έρθει εσένα ο λογαριασμός!
Ή να μιλάει στο κινητό με την Σούλα 3 ώρες τη μέρα και να πλερώνει ο tazio! -
Δεν έχει μεγάλη σημασία, υπάρχει η έννοια του ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ που καλύπτει ότι μπορείς να φανταστείς.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ελπίζω να εννοείς τραπεζικούς λογαριασμούς μόνο!Εννοείται γιατρέ μου.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ελπίζω μόνο να μην έχει ιδέα από 4TF
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ελπίζω μόνο να μην έχει ιδέα από 4TF
Ενοείται.
-
Ξύλο που θα φάτε αν ανακαλύψουν το PC, γελάω και που το σκέφτομαι. Θα κατεβάζετε τα σκουπίδια κάθε βράδυ στις 1:00.
-
Mόνο τα σκουπίδια, τους βλέπω με ποδίτσα να κάνουν φασίνα...... :
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ξύλο που θα φάτε αν ανακαλύψουν το PC, γελάω και που το σκέφτομαι. Θα κατεβάζετε τα σκουπίδια κάθε βράδυ στις 1:00.τώρα που είπες σκουπίδια...
γιατί παντρεύονται οι γυναίκες;
δεν έχει βρεθεί δονητής να κατεβάζει τα σκουπίδια (ούτε και να σκοτώνει κατσαρίδες θα συμπλήρωνα)
-
Που θα πάει θα το ανακαλύψουν και αυτό....
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ξύλο που θα φάτε αν ανακαλύψουν το PC, γελάω και που το σκέφτομαι. Θα κατεβάζετε τα σκουπίδια κάθε βράδυ στις 1:00.
τώρα που είπες σκουπίδια...
γιατί παντρεύονται οι γυναίκες;
δεν έχει βρεθεί δονητής να κατεβάζει τα σκουπίδια (ούτε και να σκοτώνει κατσαρίδες θα συμπλήρωνα)
η ρομποτική κάνει θαύματα my friend
-
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Που θα πάει θα το ανακαλύψουν και αυτό....Ενα μπερντακι ξυλο που θες εσυ.............
Διαζύγια