-
Monza 2002? Ο Irvine πρεπει να ειναι αριστερα με τα πρασινα.
-
Αυτος ο Antii κανει εξαιρετικα videos
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Monza 2002? Ο Irvine πρεπει να ειναι αριστερα με τα πρασινα.Yup. Επικό το κύμα στο τέλος κάτω από το podium!
Youtube Video -
Δυστυχώς αυτά είναι πλέον απαγορευμένα....
-
-
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Όχι επειδή είμαι Honda, αλλά ΑΥΤΟΣ είναι ήχος...+1000 , όχι επειδή είμαι Honda όμως
-
Ατμόσφαιρα 3,5 λίτρα V10
-
-
-
-
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Έλα Άμπαλε αφιερωμένοΩραίουςςςςς
Ο V10 ακούγεται καλύτερα και σ'αυτό το σετάκι πιστεύω.
-
^ +1
-
V12
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
V10 μακράν
-
Ο V12 ειναι πιο μελωδικος ηχος, ο V10 πιο πολεμικος.
Δεν προτιμω καποιον αλλα μου αρεσει πολυ ο V12 στην αρχη εδω 0:00-0:20
ενω ο turbo στο τελος του ιδιου κλιπ οπως και στα επομενα δυο των 80'ς ακουγονται πολυ καλυτερα απο τα φετινα.
Δυο turbo, διπλες εξατμισεις και χειροκινητη μεταδοση κανουν λογικα ετσι χονδρικα την διαφορα απο τον φετινο direct-injection που ακουγεται seamless και μονοτονος. Το 88 ειχαν 150 λιτρα διαθεσιμα για τον αγωνα και 2.5 bar boost ενω φετος γυρω στα 130 λιτρα και απεριοριστο bar boost αλλα με περιορισμενη στιγμιαια ροη. Λογικα παλια θα ειχαν και πιο εξωτικα καυσιμα απο σημερα. Το 1983 θυμαμαι καπου ειχα διαβασει οτι η Brabham BMW ειχε νικησει με ανατροπη την Renault λογω πιο εξωτικου (και αμφιλεγομενου) καυσιμου.
-
Απλά ο συγκεκριμένος V12 της Honda στροφάριζε χαμηλότερα από τον V10 λόγω παλαιότητας. Σαν χροιά όμως οι V12 είναι αξεπέραστοι.
Ορίστε και ο ένας και μοναδικός Ferrari V12:
-
-
Έπεσα τυχαία στο βιντεακι αυτο..Πως περάσαν τα χρόνια ρε παιδιά..Λέει 2005 και το χω στο μυαλό σου σαν χθες.
Μελαγχόλησα
Formula 1 Videos