-
Αφού ξεφορτώθηκα το απελπιστικά αργό ibiza(1.0),παρέλαβα την παρασκευή την νέα μου corolla 1.4 και την επομένη έφυγα για στρώσιμο στο πεταλίδι.Συμπεράσματα:πολύ καλύ ποιότητα κατασκευής,άριστο τιμόνι,πολύ καλά φρένα,καλές αναρτήσεις,πολύ ροπή από χαμηλά και με πολύ χαλαρούς ρυθμούς,700 χιλ με 43lt.Καλά δεν είναι;
-
Αφού ξεφορτώθηκα το απελπιστικά αργό ibiza(1.0),παρέλαβα την παρασκευή την νέα μου corolla 1.4 και την επομένη έφυγα για στρώσιμο στο πεταλίδι.Συμπεράσματα:πολύ καλύ ποιότητα κατασκευής,άριστο τιμόνι,πολύ καλά φρένα,καλές αναρτήσεις,πολύ ροπή από χαμηλά και με πολύ χαλαρούς ρυθμούς,700 χιλ με 43lt.Καλά δεν είναι;
-
-
Καλοτάξιδο φίλε μου!
-
Μια χαρά είναι. Καλές βόλτες.
-
Καλοτάξιδο.
-
Μετα το ibiza 1.0 όλα πύραυλοι θα σου φαίνονταν
Καλορίζικο. -
Ο χρήστης IBIZA1_0 έγραψε:
Αφού ξεφορτώθηκα το απελπιστικά αργό ibiza(1.0),παρέλαβα την παρασκευή την νέα μου corolla 1.4 και την επομένη έφυγα για στρώσιμο στο πεταλίδι.Συμπεράσματα:πολύ καλύ ποιότητα κατασκευής,άριστο τιμόνι,πολύ καλά φρένα,καλές αναρτήσεις,πολύ ροπή από χαμηλά και με πολύ χαλαρούς ρυθμούς,700 χιλ με 43lt.Καλά δεν είναι;Καλα ταξίδια με προσοχή
-
Καλοτάξιδο και από μένα!
Πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!
Κοίτα να αλλάξεις και το νικ σου τώρα!
-
Καλοτάξιδο,καί απροβλημάτιστο.
-
Kαλοτάξιδο...Γιαπωνέζικη ή Εγγλέζική η Corolla???
-
Συγχαρητηρια.
Θα αλλαξεις το ονομα σου σε Corolla1_4;
Αστειευομαι βεβαια.
-
Καλοτάξιδο και από μένα!!
-
να την χαίρεσαι την καινούρια σου αγάπη!
και μακριά από ανεγκέφαλους και ζώα!
-
Η κατανάλωση που πέτυχες είναι πολύ καλή.Περίπου 6λ/100χμ.
Καλοτάξιδη και μακριά απο κακοτυχίες.
-
αριστο τιμονι??? πολυ καλα φρενα??? καλες αναρτησεις????
μαλλον αλλο αυτοκινητο αγορασες.........
αλλα απο την αλλη θα μου πεις σε σχεση με το ιμπιθα ......... ναι , ολα αυτα ισχυουν. -
Καλοτάξιδο
-
Καλορίζικο και από μένα!
Στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον η επιλογή της Corolla αποδείχτηκε μέχρι στιγμής άριστη.
Καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!!! -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αριστο τιμονι??? πολυ καλα φρενα??? καλες αναρτησεις????
μαλλον αλλο αυτοκινητο αγορασες.........
αλλα απο την αλλη θα μου πεις σε σχεση με το ιμπιθα ......... ναι , ολα αυτα ισχυουν.Μη γίνεσαι περίεργος!!
Μια χαρά τιμόνι έχει η corolla, έχει και πολύ καλά φρένα και επίσης μια χαρά είναι οι αναρτήσεις της, για 1400cc αυτοκίνητο.Πολλά, καλά και ευχάριστα χιλιόμετρα, να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου, στο φίλο μας...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
**αριστο τιμονι??? **πολυ καλα φρενα??? καλες αναρτησεις????.
Μην σου κανει εντυπωση...... και για το avensis τα ιδια λεγανε για το τιμονι και με ειχαν προβληματιση, αλλα οταν το οδηγησα ειδα μονος μου οτι ολα αυτα που λεγανε και γραφανε ηταν απλα υπερβολες.
Καλοριζικο!!
Συμπεράσματα από την καινούργια μου corolla!