-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Θέλω Μ3--------Ε92
η ΤΙΜ κάνει κακό στην τσέπη
Αν κανονίσετε τπτ, θέλω και εγώ μία... το ΘΕΛΑΤΟ πέρασε, ε;
-
Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω τελευταία με κυρία που εργάζεται ως οδηγός στα 'βάθη' της BMW M. Το εργοστάσιο της έχει παραχωρήσει προς ώρας μια 650, αλλά περιμένει να της δώσουν την προσωπική της Μ3 Ε92.
Στην ερώτησή μου τι έκαναν με το έξτρα βάρος του V8, ως προς την κατανομή 50:50, μου απήντησε, με μυστηριώδες και φιλήδονο χαμόγελο, να μην ανησυχώ
-
καλως να μας ερθει....
-
Θέλω τις ζάντες αυτές! Τώρα!
Ανεξαρτήτως του αυτοκινήτου. Για πάνω από το τζάκι... -
Τέρας!! Πολύ όμορφο!
-
κουκλα
-
Γμτ, δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει... Στις προηγούμενες φωτο που είχαν βγει μου φαινοταν πιο όμορφη. Ίσως να φταίει και το χρώμα, τι να πω...
Πάντως σαν την M3 e46 , δεν είναι! (για μένα)
-
Χίλιες φορές καλύτερη η Ε46 στα μάτια μου.
-
Ευχαριστούμε BMW για άλλη μια 'πατάτα'.... κρίμα
ΥΓ: Φυσικά μιλάω μόνο για την εμφάνιση!
-
ειναι κουκλαρα
και δεν ειναι σαν εκεινο το μπαζο το χαλι το ατελιωτο το Α5 -
Ο χρήστης Autodelta έγραψε:
Ευχαριστούμε BMW για άλλη μια 'πατάτα'.... κρίμαΥΓ: Φυσικά μιλάω μόνο για την εμφάνιση!
ποιο αυτοκινητο δεν θεωρεις πατατα?
-
κούκλα, κούκλα
μπράβο στη BMW για την εμφάνιση...λογικά θα ακολουθήσει και 2ο
-
-
καβουρα που την βρηκες την φωτο?????
η μια εχει πακετο CSL η ειναι ?
καλα τρια καναρινια ετσι για πλακα... -
CSL μόνο μαύρη/ανθρακί.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
καβουρα που την βρηκες την φωτο?????η μια εχει πακετο CSL η ειναι ?
καλα τρια καναρινια ετσι για πλακα...Ήρθαν όταν εγώ έφευγα. Μόλις είχα βάλει πρόγραμμα στο χρεπάκι μου.(πριν 15 μέρες περίπου )
Δεν έλεγε πουθενά CSL (εσωτερικό δεν κοίταξα, ντράπηκα μιας και ήταν κι αυτοί μπροστά) αλλά με τα όσα άκουσα εκεί δεν έχω κανένα λόγο να μην πιστέψω ότι δεν είναι...
Ευτυχώς ήταν πολύ ευγενικοί και οι 3 ιδιοκτήτες και μας επέτραψαν να βγάλουμε όσες φωτογραφίες θέλαμε τα αμάξια τους. Οι 2 που είναι δίπλα-δίπλα παρκαρισμένες είναι με SMG II ενώ η 'CSL' είναι με χειροκίνητο (αν θυμαμαι καλά).Απίστευτος ήχος ακόμα και στο ρελαντί...Ανυπομονώ να ακούσω πως θα γουργουρίζει όταν θα μπει μπροστά η νέα Μ3...ΥΓ:Κάποια στιγμή που δεν βαριέμαι ( ), θα ανεβάσω και τις υπόλοιπες που τράβηξε ο αδερφός μου στο αντίστοιχο topic.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ:Το χρώμα όντως το χαλάει στη φωτο...Χάθηκε ένα καναρινί όπως η προηγούμενη?Θα βλέπαμε και καλύτερα τις λεπτομέρειες στη φωτογραφίαvoila:
Εμένα μου αρέσει πολύ.
-
τρελό photoshop... (θα ήθελα κι εγώ να μάθω να το χειρίζομαι έται καλά κάποτε... )
Αλλά συνεχίζει να μη με τρελαίνει.Ωραία αλλά κάτι με χαλάει...δεν έχω βρει ακόμα τι...ίσως η μάσκα... ίσως η υπερβολική καμπυλότητα στα πάντα προφυλακτήρες,φωτα εμπρος-πίσω,παράθυρα,καθρέφτες,τρύπες στον προφυλακτήρα)...
Γούστα είναι αυτά βέβαια... -
εμένα μου φτάνει ο ήχος της....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εμένα μου φτάνει ο ήχος της....δαιτίθεται με στάνταρ κινητό;
Nέα BMW M3...