-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
γιατι δεν εχουν θεση?Δεν σου αρεσουν δηλαδη οι γυναικες με γουστο??
τι τις θελεις να ειναι? καγκουρίνες, λατρεις των κουβαδων με τα χοντρα μπουρια τα μπλε φωτακια και τα ......200 αλογα???
γιατί προφανώς θα ξέρουν από αυτοκίνητα και δεν θα εντυπωσιάζονται από την εξωτερική εμφάνιση, ούτε φυσικά και από το 'όνομα' του αυτοκινήτου
Για γράψε έναν κουβά ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ που έχει μπλε φωτάκια και χοντρά μπουριά
-
Για το μπουρί να απαντήσω κ. Ikar?
evo
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για το μπουρί να απαντήσω κ. Ikar?evo
ήταν AND όχι OR
-
Τώρα περιμένεις να βρεθεί αυτοκίνητο με μπλε φωτάκια? Που ζεις?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
γιατι δεν εχουν θεση?Δεν σου αρεσουν δηλαδη οι γυναικες με γουστο??
τι τις θελεις να ειναι? καγκουρίνες, λατρεις των κουβαδων με τα χοντρα μπουρια τα μπλε φωτακια και τα ......200 αλογα???
γιατί προφανώς θα ξέρουν από αυτοκίνητα και δεν θα εντυπωσιάζονται από την εξωτερική εμφάνιση, ούτε φυσικά και από το 'όνομα' του αυτοκινήτου
Για γράψε έναν κουβά ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ που έχει μπλε φωτάκια και χοντρά μπουριά
Γυναίκα που να αγνοεί τη εξωτερική εμφάνιση???? Και να ξέρει κι απο αυτοκίνητα??? Και να της αρέσουν πχ τα πισωκούνητα με 250+ άλογα και τα μπασίματα με πόρτες???
Ε πιθανόν θα έχει περάσει και για κανα μήνα απο Καζαμπλάνκα -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
2η επιλογή : To Golf GTI γιατί είναι πολύ ποιοτικό
Δεν είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο?
Εκτός αν εννοείς 'πολυτελές' και όχι 'ποιοτικό'.
καλα λεει.... αφου ειναι golf!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Δεν μπορεί να γίνει μία ψηφοφορία χωρίς να αρχίσουμε να την πέφτουμε στην ALFA ROMEO?.Πολύ εξευτελιστικά σχόλια έχουν γραφτεί που μόνο εμπάθεια δείχνουν και αδικαιολόγητο μίσος.
Όπως έχω ξαναγράψει μπορώ να καταλάβω κάποιον που έχει ένα αμάξι να το υπερλαυτεύει και να υπερ.....
'babbis' οπως 'sakiss'
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Γυναίκα που να αγνοεί τη εξωτερική εμφάνιση???? Και να ξέρει κι απο αυτοκίνητα??? Και να της αρέσουν πχ τα πισωκούνητα με 250+ άλογα και τα μπασίματα με πόρτες???
Ε πιθανόν θα έχει περάσει και για κανα μήνα απο Καζαμπλάνκαφυσικά και υπάρχουν, γιατί σου κάνει εντύπωση; άλλωστε γυναίκες που τους αρέσουν τα 'μουράτα' αυτοκίνητα δεν έχουν θέση ΟΥΤΕ στο πίσω κάθισμα.
-
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
30000 ίσως να μην είναι εύκολα λεφτά για τον καθένα . Άρα φεύγει το συνάισθημα(RX8 , MR2 , GT) και έρχεται ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ (GTI και για μένα)...Αν θες απλα λογικη περνεις ενα αμαξι με 15,000 και κανεις την δουλεια σου. Σε αυτη την κατηγορια ψαχνεις το συναισθημα πιστευω....
Αλλιως τι νοημα εχει?Βεβαια ισως και να ειμαι λαθος γιατι αλλο αμαξι εχω για τις δουλειες μου και αλλο για την ευχαριστηση μου..... Δεν εχουνε πολλοι την δυνατοτητα να εχουν ξεχωριστα αυτοκινητα.... Οποτε στο ενα και μοναδικο ψαχνεις ενα γενικοτερο συνολο και ας ενθουσιαζει λιγοτερο.........
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ε πιθανόν θα έχει περάσει και για κανα μήνα απο Καζαμπλάνκαφυσικά και υπάρχουν, γιατί σου κάνει εντύπωση; άλλωστε γυναίκες που τους αρέσουν τα 'μουράτα' αυτοκίνητα δεν έχουν θέση ΟΥΤΕ στο πίσω κάθισμα.
Στο πορτ-μπαγκάζ ?
Στη μηχανή, σαν τα ποντίκια κ τις γάτες ?
-
μπορω να αλλαξω την ψηφο και αντι για rx8 να ψηφισω alfa gt?
bitte bitte!
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
μπορω να αλλαξω την ψηφο και αντι για rx8 να ψηφισω alfa gt?bitte bitte!
Mήν ντρέπεσαι για την ψήφο σου.
Εγώ GTI ψήφισα, αλλά δεν ντρέπομαι
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
μπορω να αλλαξω την ψηφο και αντι για rx8 να ψηφισω alfa gt?bitte bitte!
Μετα την απομακρυνση εκ του ταμειου ουδεν λαθος αναγνωριζεται!
-
Kαλά, δεν ντρέπεστε καθόλου;
Iσοβαθμεί το GTI με την 'όμορφη' GT ;
-
Καλά γράψατε 8 σελίδες σε δύο μέρες....;;;
To read or not to read? -
Πολύ εύκολη επιλογή για μένα: RX-8 (μόνο όμως αν μου χάριζαν ένα από αυτά τα 4, αλλιώς θα διάλεγα άλλο αυτοκίνητο)
Την μπροστινη κίνηση την απορρίπτω χωρίς δεύτερη σκέψη και το MR-2 το απορρίπτω γιατί το θεωρώ λιγότερο fun car από το RX-8, και όπως είπε και ο maxmara, πολλοί συμβιβασμοί στην πρακτικότητα, οι οποίοι δεν ξέρω αν αντισταθμίζονται από τα υπόλοιπα πλεονεκτήματά του. Φυσικά, το παραδέχομαι σαν αυτοκίνητο, αλλά δε θα ήταν ποτέ επιλογή μου.
-
Και κάτι που ίσως δεν έχει επισημανθεί.
Όσο κοστίζουν τα RX-8 Challenge & GTI κοστίζει η GT 1.8
Με το κόστος της δίλιτρης πας κατευθείαν για Cosmo ή ένα GTI με όλη τη λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού.
Να μη συγκρίνουμε επιδόσεις GT 1.8 ε;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Και κάτι που ίσως δεν έχει επισημανθεί.Όσο κοστίζουν τα RX-8 Challenge & GTI κοστίζει η GT 1.8
Με το κόστος της δίλιτρης πας κατευθείαν για Cosmo ή ένα GTI με όλη τη λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού.
Να μη συγκρίνουμε επιδόσεις GT 1.8 ε;
Νομιζω πως απλα ειναι εκτος πραγματικοτητας η τιμη της!
Το RX8 θα ηταν πολυ μακραν αν δεν ειχε το 'περιεργο' μοτερ του.....Μονο για Αλφακιδες ή οσους τους αρεσει μονο εμφανησιακα , χωρις κανενα ενδιαφερον για να ειναι ΚΑΙ σπορ αυτοκινητο......
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Το RX8 θα ηταν πολυ μακραν αν δεν ειχε το 'περιεργο' μοτερ του.....
συνφωνω απολυτα!
-
Εν τω μεταξύ μαρέσει που βλέπω το MR-2 να παίρνει κ άλλες ψήφους παρόλο που δεν έπρεπε να το συγκρίνουμε με τα αλλα 3.
Τελείως διαφορετικό αμάξι αλλά μάλλον αυτος που κάνει την ψηφοφορία δεν καταλαβαίνει μαλλον.
Ειναι ψιλο-αλφίστι αποτι παρατήρησα!!
οσο για την 1.8 Gt δεν συγκρίνεται σε επιδόσεις με τα αλλα 2 (Gti-Cosmo) παρόλο που είναι στα ίδια χρήματα αν δεν κάνω λάθος!!
GT 2.0 vs Golf GTi vs MR-2 vs RX8 Cosmo