-
Ο χρήστης Blackrazor έγραψε:
Που βρισκεται ρε παιδια η ΕΚΟ του νταλιπη ? -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Που βρισκεται ρε παιδια η ΕΚΟ του νταλιπη ?
Επειδή υπάρχει και η περίπτωση να ρωτάει σοβαρά ο άνθρωπος να απαντήσω σοβαρά. Για να μην νομίζει πως είμαστε χαβαλετζήδες...
Φίλε blackrazor ειναι αμέσως μετά το στρατόπεδο τπυ Νταλίπη, λίγο πριν την έξοδο της Καλαμαριάς(αγ Παυλος) για περιφερειακό. -
Ανακάλυψα ένα ακόμα φθηνό πρατήριο της ΕΚΟ>Πηγαίνοντας προς τα διυλιστήρια έιναι το τελευταίο ΕΚΟ μετά από ένα πρατήριο της ΑVIN.
Είναι ολοκαίνουριο και έχει φθηνή βενζίνη.Οταν το Εκο του Νταλίπη την έιχε την προηγούμενη βδομάδα 0.977 αυτό το πρατήριο την είχε 0.97 και το AVIN 0.969 ταν στα περισσότερα πρατήρια έχει ξεπεράσει τα 0.99 το λίτρο
Δυο φορές γέμισα από το ΕΚΟ αυτό και τις δυο κανένα πρόβλημα -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Ανακάλυψα ένα ακόμα φθηνό πρατήριο της ΕΚΟ>Πηγαίνοντας προς τα διυλιστήρια έιναι το τελευταίο ΕΚΟ μετά από ένα πρατήριο της ΑVIN.
Είναι ολοκαίνουριο και έχει φθηνή βενζίνη.Οταν το Εκο του Νταλίπη την έιχε την προηγούμενη βδομάδα 0.977 αυτό το πρατήριο την είχε 0.97 και το AVIN 0.969 ταν στα περισσότερα πρατήρια έχει ξεπεράσει τα 0.99 το λίτρο
Δυο φορές γέμισα από το ΕΚΟ αυτό και τις δυο κανένα πρόβλημαΈχει κάνει γενική ανανέωση το συγκεκριμένο πρατήριο!
Και άλλαξε και τις δεξαμενές του! -
Το συγκεκριμένο ΕΚο ονομάζεται ΚΑΛΥΨΩ και ανήκει στην ίδια την εταιρεία χωρίς να μεσολαβεί ιδιώτης και υπάρχουν 2 τέτοια στην Σαλονίκη ένα αυτο και ένα στην Θεμιστοκλή Σοφούλη.Τα χρώματα τους είναι άσπρο κόκκινο σε αντίθεση με τα άλλα ΕΚΟ που είναι κόκκινα μπλε.
-
Τα πρατήρια Aegean, Eλιν που βρίσκονται λίγο πιό πάνω από το τέρμα των λεοφορείων 56,27 στο δρόμο προς Ωραιόκαστρο πουλάνε την αμόλυβδη 97,9 λεπτά. Από αυτό της aegean βάζω σχετικά συχνά. Μέτρια ποιότητα (έχω βάλει και πολύ χειρότερη βενζίνη, αλλά κάποιες φορές βρήκα καλύτερη)
βάζει κανείς από εκεί;
-
από την ελίν μόνιμα τον τελευταίο καιρό. Δεν έχω πρόβλημα με την βενζίνη προς το παρόν. Το μέλλον θα δείξει.
-
Ξανά-μανά στο Shell της Λαμπράκη στην Τούμπα δεν είχε απλή αμόλυβδη...Πρόλαβαν πάντως να μου προτείνουν και V-Power...
Και κάπου εκεί τελείωσαν ΟΛΕΣ μου οι διπλωματικές σχέσεις με τη Shell. Η εταιρεία έχει προσπαθήσει πολλές φορές και σε πολλά διαφορετικά πρατήρια (Πυλαία -2 πρατήρια, Κατεχάκη, Άνω Τούμπα) να με κοροϊδέψει μπροστά στα μούτρα μου. Δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω παράπονο στο ΙΝ.ΚΑ. ή η καταγγελία μου θα θεωρηθεί αβάσιμη.
-
Θα μας πεις ακριβώς σε ποιο σημείο; Αν είναι πριν το φανάρι της Γ.Σχολής (τελευταίο πριν ακριβώς το αεροδρόμιο), δεν είναι αυτό που είχε κλείσει για πολύ καιρό;
-
το BP στο Φοινικα απεναντι απο τη renault τι λεει???
Απο τιμη νορμαλ για BP!
Διανυκτερεύει κιολας...Aπο ποιοτητα στην 100άρα του???
-
Έχω ένα Yaris μοντ '99 , κοντά στα 91.000 χλμ, για την μετακίνηση στην πόλη και για κοντινά ταξίδια. Την περασμένη Παρασκευή το πρωί έβαλα αμόλυβδη από το βενζινάδικο της ΕΚΟ επί της Βασ. Όλγας (Θεσ/νίκη)
Μετά απο 3-4 ώρες που πήγα να το πάρω το αμάξι μόλις το έβαλα μπροστά και πήγα να ξεκινήσω παρουσίασε ατροφία 2 φορές.... δεν το έδωσα σημασία αφου μετά απο 2 λεπτά έστρωσε.
Το ίδιο απόγευμα που ξεκίνησα για Χαλ/δική στον δρόμο που άναψε το λαμπάκι της μηχανής... στην αρχή τα πήρα λίγο γιατί την προήγουμενη μέρα είχε βγεί από service, μετά ψηλιάστηκα ότι μπορεί να είναι από βενζίνη αλλά πάλι κάλεσα την οδική για να δω τι τρέχει.
Τελικά μου το επιβεβαίωσε και ο άνθρωπος της οδικής ότι ήταν από βενζίνη, κάποιο σκουπιδάκι μπήκε και για αυτό άναψε το λαμπάκι και απλά κάποια στιγμή θα ξεμπούκωνε.
Το θέμα είναι ότι βάζω χρόνια βενζίνη από συγκεκριμένο βενζινάδικο και πρώτη φορά το έκανε αυτό. Μπορεί η βενζίνη στις δεξαμενές του να ήταν στο τελείωμα...αλλά εγώ τι φταίω ???? Άκουσα από γνωστό ότι είναι μούφα το συγκεκριμένο πρατήριο, καμία άποψη για το συγκεκριμένο πρατήριο ?
Έχω ακούσει από πολλούς ότι είναι καλύτερα να βάζεις από πρατήρια που τα έχουν οι εταιρίες και όχι ιδιώτες για τον λόγο ότι η εταιρία τι σκοπιμότητα έχει να κάνει νοθεία ?!? Δηλαδή ένα πρατήριο Shell που το έχει ιδιώτης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να νοθεύει τα καύσιμα, ενώ αντίστοιχο της εταιρίας όχι. Άσε που αυτό είναι εις βάρος των εταιριών γιατί γίνετε στο όνομα τους δυσφήμηση από ιδιώτες.
Η Shell στην Χαριλάου, λίγο πανω από τον Μασούτη στο δρόμο προς Πανόραμα είναι πολύ καλή. Ανήκει στην Shell και όχι σε ιδιώτη!
-
Το φίλτρο βενζίνης δεν θα έπρεπε να συγκρατήσει τέτοια σκουπιδάκια;
-
Το συγκεκριμμένο βενζινάδικο έχει πολύ κίνηση και κάνει συχνούς ανεφοδιασμούς. Δεν πρέπει να βάζεις βενζίνη αμέσως μόλις ανεφοδιαστεί το πρατήριο γιατί οι δεξαμενές έχουν λάσπη και αυτή κάνει αρκετή ώρα να καθήσει (το καλύτερο θα ήταν να βάλεις την επόμενη μέρα από τον ανεφοδιασμό).
-
Mια που ανασύραμε το θεμα να πω για ενα καινουριο shell που μου φανηκε φθηνό, αν είναι καλό δεν το ξέρω. Είναι λίγο πριν το ανατολικό JAMBO, απέναντι απ το γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Χθες που πέσασα είχε την απλή 1.02.
-
Kαλησπέρα.
Από ΕΚΟ δίπλα στα ΕΛΠΕ του Κορδελιού, 1,029
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Mια που ανασύραμε το θεμα να πω για ενα καινουριο shell που μου φανηκε φθηνό, αν είναι καλό δεν το ξέρω. Είναι λίγο πριν το ανατολικό JAMBO, απέναντι απ το γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Χθες που πέσασα είχε την απλή 1.02.Αν και περνάω εξαιρετικά συχνά από εκεί πέρα, δεν το έχω προσέξει. Η τιμή είναι ίδια πάντως με την JetOil που είναι εκεί και είναι συνήθως η φθηνότερη στο σημείο...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν και περνάω εξαιρετικά συχνά από εκεί πέρα, δεν το έχω προσέξει. Η τιμή είναι ίδια πάντως με την JetOil που είναι εκεί και είναι συνήθως η φθηνότερη στο σημείο...
Στο συγκεκριμένο βενζινάδικο κάτι δεν μου κάθεται καλά. Τωρα έγινε Cyclon απο Jetoil βεβαια αλλά παρολο που το αμάξι το πλένω συνέχεια εκεί ποτέ δεν βάζω βενζίνη.
-
Χθες τελευταία μέρα του έτους 2006 κατά τις 21:00 αποφασίζω να βάλω λίγα λίτρα βενζίνη. Ξεκινάω για ΕΚΟ μετά το στρατόπεδο Νταλίπη και καθ'ότι ήταν κλειστό γυρνάω προς το σπίτι μου και το μόνο που βρήκα ανοικτό ήταν της shell στην Μ.Ψελλού. Σταματάω, του λέω του υπαλλήλου 20€ αμόλυβδη. Έπειτα από 1 λεπτό κοιτάω τυχαία και βλέπω ότι έβαζε v-power. Δεν είχα καμία διάθεση να εκνευριστώ. Απλά έφυγα και δεν ξαναπάω...
Φιλικά,KonstantinosV
-
Τα ιδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου
Αρα Σελλ πιο αχώνευτη εταιρεια από σενα δεν υπάεχει
Εκο και παλι Εκο επειδη δεν σε πρηζουν με τετοιες λαλακιες -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Χθες τελευταία μέρα του έτους 2006 κατά τις 21:00 αποφασίζω να βάλω λίγα λίτρα βενζίνη. Ξεκινάω για ΕΚΟ μετά το στρατόπεδο Νταλίπη και καθ'ότι ήταν κλειστό γυρνάω προς το σπίτι μου και το μόνο που βρήκα ανοικτό ήταν της shell στην Μ.Ψελλού. Σταματάω, του λέω του υπαλλήλου 20€ αμόλυβδη. Έπειτα από 1 λεπτό κοιτάω τυχαία και βλέπω ότι έβαζε v-power. Δεν είχα καμία διάθεση να εκνευριστώ. Απλά έφυγα και δεν ξαναπάω...Φιλικά,KonstantinosV
Το ίδιο έκανε και σε μένα στις 22.30 και εγώ για να μην εκνευριστώ δεν του είπα τίποτε.
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ