-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Το χρησιμοποιώ συχνά-πυκνά και μάλιστα πριν από ταξίδια, και δεν έχω κανένα πρόβλημα σε κανένα από τα 2 αυτοκίνητα. Μιλάμε για την απλή αμόλυβδη του ΕΚΟ στη σχολή τυφλών.
Συμφωνώ. Μένω πολύ κοντά κ το χρησιμοποιώ όταν δε βολέυει να πάω μέχρι το Νταλίπη, και όλα καλά. Έχει πολλλή πλάκα πάντως που είναι ακριβώς απέναντι με το ΒΡ αλλά είναι πάντα πιο φτηνό..
Το απέναντι ΒΡ έχει φάει πρόστιμο για σουπερ αμόλυβδη.
-
Για την 100 του ΕΚΟ του Νταλίπη έχει εμπειρία καποιος??
-
Ο χρήστης FoXfOxFoX έγραψε:
Αλλη μια ψηφος για Νταλιπη... και μονιμα!!!ειχα βαλει και 1-2 φορες απο το ΒP που ειναι πανω απο το carefour και τα πειρακια διναν και παιρναν... μακρυα....
Eγω ηδη ψηφισα εκο νταλιπη
αλλα κ εκει δεν ειμαι παντα 100 % ευχαριστημενος...Τελικα απο το 95 -96
που ειχα ξεκινησει σ ενα ροβερ 214 του 92 την σουπερ αμολυβδη ,μονο οταν βαζω τετοια σ οποιο κ να καβαλαω αποφευγω τα πειρακια σε ξεκινηματα η ανηφορες... -
Έπεσε η τιμή κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 80 λεπτών...
-
Έχω βάλει αρκετές φορές από το shell πάνω στην Μοναστηρίου,λίγο πιο κάτω από την νέα διεύθυνση της αστυνομίας,κοντά στα κτελ. Έχει καλή τιμή και μέχρι στιγμή καλή ποιότητα.Έχει βάλει κάποιος από αυτό τοπρατήριο?Ας πει την γνώμη του.
-
Σήμερα από εκεί γεμίσαμε το HRV και πήγαμε Καϊμακτσαλάν, μια χαρά βενζίνη (απλή αμόλυβδη). Δούλευε καλά και καλή κατανάλωση.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έπεσε η τιμή κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 80 λεπτών...79,5 εκ καλπακιων......
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σήμερα από εκεί γεμίσαμε το HRV και πήγαμε Καϊμακτσαλάν, μια χαρά βενζίνη (απλή αμόλυβδη). Δούλευε καλά και καλή κατανάλωση.Και είχε καλή τιμή!!
-
79,7 στο Jetoil και 79,8 στο Aegean του ΙΚΕΑ. Εδώ και πολλές μέρες!
-
exei valei kaneis apo to BP sto deksi xeri opws aneveneis gia Retziki (panw apo ton perifereiako), akrivws meta to Shell sta aristera kai prin stripseis gia Filiro?
Tous ekana mia paratirisi oti exoun akriva tin Ultimate kai mou arxise to kyrigma oti einai oikogenoiaki epeixirisi kai den tin nothevoun kai na koitaw tin poiotita kai oxi tin timi ktl....?Episis kapoio kalo venzinadiko gia grigoro plysimo sto xeri anatolika?
Paw sto JetOil apenanti apo ta Sprider sto dromo gia Ikea, to Aegean pou exei enoiksei plyntiria amesws meta to plenei episis sto xeri? (ennow oxi vourtsa)thanks
-
Το Aegean έχει βούρτσα, αλλά δεν μπαίνει βούρτσα χωρίς πρόπλυση...τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί και να έχει στον κατάλογο και στο χέρι...
Άλλο στο χέρι έχω την εντύπωση ότι κάνει και το Shell απέναντι από το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη διασταύρωση Περιφερειακής-Εθνικής Αντιστάσεως!
-
Κοντά ση βιομηχανική περιοχή στη Σίνδο έχει ένα βενζινάδικο που έχει τούνελ .Είναι πολύ καλό,πέφτει πρώτα νερό με πίεση, μετά αφρός,πάλι νερό και μετα οι βούρτσες!Είναι και οικονομικό 3 ευρά μόνο.
-
Γιάννη, ζήτησε για ανατολική Θεσσαλονίκη όμως!
Ρίξε και εσύ ό,τι ξέρεις!
-
Στο χέρι έχει ένα ΒΡ στη Δελφών, μετα την 28ης Οκτωβρίου, προς Μπότσαρη, είναι καλοί, το έχω πλύνει αρκετές φορές, νομίζω γύρω στα 5 ευρώ... Στο τέλος μόνο για το ξέβγαλμα και το κέρωμα το βάζουν στη βούρτσα. Πράγματι στο ΙΚΕΑ είναι τυπικοί, και επίσης με τόσο φτηνή βενζίνη τη διαφορά τη δίνεις στο πλύσιμο! Το WashPark μου φαίνεται σχετικά ακριβό, εφόσον το πλένεις και μόνος σου...Έχει πάει κανείς σε αυτό δίπλα στο κλειστό του ΠΑΟΚ;
-
6 ευρώ στο Aegean αν εννοείς εκείνο. Η δουλειά όμως είναι πολύ γρήγορη, έχει χώρο για καφέ, υπάρχει και η πιθανότητα να κερδίσεις με το παιχνίδι με τις μάρκες (εγώ έχω κερδίσει καφέ ήδη, με 2 φορές)...έχει πολλά πλεονεκτήματα.
Και φυσικά έχει χώρο για να κάνεις όλες τις δουλειές σου στο αυτοκίνητο...ενώ σε αυτά που είναι μέσα στην πόλη, τα πράγματα είναι λίγο στενά...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Γιάννη, ζήτησε για ανατολική Θεσσαλονίκη όμως!Ρίξε και εσύ ό,τι ξέρεις!
Ουπς ναι!
Για ανατολικά,αυτό που είναι δίπλα στο κλειστό του Πάοκ κάνει 5 ευρώ το τούνελ.Το κάνουν πρώτα με πίεση και αφρό από έξω,θόλους και τα λοιπά και μετά το βάζουν στο τούνελ.Μπορείς να το κάνεις και μόνος. -
Καλό επίσης είναι τώρα που περνάει σιγά σιγά ο χειμώνας και πλένονται οι δρόμοι από τις βροχές να ρίξετε ένα πλύσιμο και το σασί από κάτω, για να φύγουν τα άλατα από τις 'χειμωνιάτικες' διαδρομές.
-
Τελευταία φορά έβαλα από πρατήριο της SHELL μετά από πάρα πολύ καιρό(ίσως και 2 μήνες)και διαπίστωσα πως το γνωστό παραμύθι με την V-power το σταμάτησαν.Αντε μπράβο .Λες να διαβάζουν τα παράπονα μας?
-
Προσθέστε την κριτική σας για τα πρατήρια που γνωρίζετε στο gasprice.gr.
-
Που βρισκεται ρε παιδια η ΕΚΟ του νταλιπη ?
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ