-
Καινουργιο βενζιναδικο της ΕΛΙΝ δυτικα στη Θερμαϊκου με καλη και φθηνη αμολυβδη.Στις μερες μας τιμη απλης αμολυβδης 0,86
-
[quote='tsardaklis']Καινουργιο βενζιναδικο της ΕΛΙΝ δυτικα στη Θερμαϊκου με καλη και φθηνη αμολυβδη.Στις μερες μας τιμη απλης αμολυβδης 0,86
-
Σ' αυτά τα βενζινάδικα έχουν επιβληθεί πρόστιμα για νοθεία στα καύσιμα (κάπου είχα δει και πιο πρόσφατα)
http://www.ypan.gr/flash_fuel/kafsima/PROSTIMA.htm -
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
ΕΚΟ μετα το στρατοπεδο του Νταλιπη
Από το βενζινάδικο αυτό έχω μείνει ευχαριστημένος. Αλλά είναι ακριβό (η 100άρα κόστιζε, την τελευταία φορά που πήγα, πάνω από 1 ευρώ). Όσες φορές έχω βάλει από 'κεί (αρκετές φορές), το αμάξι δουλεύει μια χαρά, δεν παρουσιάζει κανενός είδους δυσλειτουργία, κόμπιασμα, κ.τ.λ...
Και έχει πάντοτε αιθέρια ύπαρξη στο ταμείο (και όχι πάντοτε την ίδια)
-
επισης το shell που ειναι λιγο πριν το φαναρι του ωραιοκαστρου οπως ανεβαινεις εχει σχετικα καλες τιμες.
ΟΠΟΤΕ:ΚΑΛΑ ΓΕΜΙΣΜΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒ/ΚΟ. -
για το jetoil στο φοινικα ,στο υψος γηπεδου παοκ ,εχει ακουσει κανεις σας τιποτα αν κι εκει 94 την εχει πλεον τη 100αρα
τουλαχιστον να ναι καθαρη -
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
ΕΚΟ μετα το στρατοπεδο του Νταλιπη
Από το βενζινάδικο αυτό έχω μείνει ευχαριστημένος. Αλλά είναι ακριβό (η 100άρα κόστιζε, την τελευταία φορά που πήγα, πάνω από 1 ευρώ). Όσες φορές έχω βάλει από 'κεί (αρκετές φορές), το αμάξι δουλεύει μια χαρά, δεν παρουσιάζει κανενός είδους δυσλειτουργία, κόμπιασμα, κ.τ.λ...
Και έχει πάντοτε αιθέρια ύπαρξη στο ταμείο (και όχι πάντοτε την ίδια)
Που ρε παιδιά;;;;;
-
Επίσης και το AEGEAN στην Μαιάνδρου, μπαίνοντας απο περιφερειακό στον εύοσμο, είναι πολύ καλό. Όσες φορές έχω βάλει κανένα πλόβλημα. Μόνο που γίνεται χαμός κάθε φορά.
Ο άλλος λίγο ποιό κάτω, ένα ΕΚΟ, είναι λίγο απάτη, άλλα γράφει καμιά φορά στην ταμπέλα άλλα στην αντλία. Δεν ξαναβάζω. -
Για το Aegean πριν από το ΙΚΕΑ είπαμε; 8 λεπτά λιγότερα από τα ΕΚΟ-ΒΡ της Άνω Τούμπας!
-
φθηνό δεν ξέρω αν είναι αλλα βενζίνη έχει αρίστης ποιότητας, την έχω μετρήσει με το obd scanner (πόσο αβανς έχω σε επιτάχυνηση από χαμηλή ταχύτητα με 5η στο κιβώτιο).
το πρατήριο αυτό είναι το bp δίπλα στην ΕΛΠΑ στο δρόμο της Θερμης όπως ερχόμαστε από Χαλκιδική για Θεσσαλονίκη.Αυτή που μετρήσαμε ήτανε η Ultimate. -
[quote='catalyst
Και έχει πάντοτε αιθέρια ύπαρξη στο ταμείο (και όχι πάντοτε την ίδια) [/quote]ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ?
ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΦΟΥΛΑΡΙΣΜΑ
-
Ο χρήστης teo_3 έγραψε:
Για το Jetoil δίπλα στο Wash Park τι γνώμη έχετε?? Είναι φθηνός αλλά πριν αρκετά χρόνια έβαλα και...δεν μου άρεσε. άλλαξε κάτι??Μακριάάάά!!!
Σκέψου πως εγώ πλένω εκεί το αυτοκίνητο αλλά βενζίνη δεν έχω βάλει ποτέ!
Για το πλύσιμο, πάντως, στο χέρι με πολύ καλή εξυπηρέτηση και προσοχή. Μέσα-έξω
-
Μάλιστα, τίποτα δεν άλλαξε απο τότε με το Jetoil λοιπόν.
Όσο για το Aegean λίγο παρακάτω (απέναντι απο το ΙΚΕΑ), έβαλα αρκετές φορές μιά που έχει και αυτός καλό πλύσιμο στο χέρι (10€ μέσα-έξω). Κανένα πρόβλημα.....μέχρι που έβαλα ένα φούλ γέμισμα στο Saxo της αδελφής μου και το ντεπόζιτο άδειασε σε 2 μέρες και 250 χλμ!!!!
Μετά απο αυτό...άντε γειά.
Και είναι και μαγαζί επώνυμου, πρώην επιθετικού του ΑΡΗ και της ΑΕΚ.
Το ΕΚΟ μετά το Νταλίπη όντως είναι ΟΚ.
-
Καλημέρα.
Χθές ερχόμενος από την πόλη πρός το σταθμό 'Μακεδονία' είδα ένα νέο βενζινάδικο ακριβώς δίπλα του, λίγο πρίν βγείς για Μοναστηρίου. Η τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης ήταν 0,93 μόνο ενώ της σούπερ αμόλυβδης ήταν 0,99 !!
Έχει βάλει κανένας από εκεί βενζίνη?? Εντυπώσεις???ΥΓ: Η πιό φθηνή απλή αμόλυβδη που έχω βρεί έως τώρα!
-
90 λεπτά για το Aegean του ΙΚΕΑ. Η ΕΚΟ του Νταλίπη στα 92.
Αντίθετα, ο φίλος του καταναλωτή (το Elin νομίζω απέναντι από το Τουρκικό προξενείο) έχει αμόλυβδη μόνο με 1,12
Πάω στοίχημα ότι ο ιδιοκτήτης του elin μπαίνει χαλαρά στη λίστα με τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του κόσμου! Αν κερδίζει 22 λεπτά στο λίτρο, με ένα βενζινάδικο στο οποίο έχει να καθαρίσει και να συντηρήσει 10 χρόνια άνθρωπος...Τρελά κέρδη...
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλημέρα.Χθές ερχόμενος από την πόλη πρός το σταθμό 'Μακεδονία' είδα ένα νέο βενζινάδικο ακριβώς δίπλα του, λίγο πρίν βγείς για Μοναστηρίου. Η τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης ήταν 0,93 μόνο ενώ της σούπερ αμόλυβδης ήταν 0,99 !!
Έχει βάλει κανένας από εκεί βενζίνη?? Εντυπώσεις???ΥΓ: Η πιό φθηνή απλή αμόλυβδη που έχω βρεί έως τώρα!
εγω εβαλα την κυριακη με 0,969
εχω βαλει κι αλλες φορες και δεν ειχα προβλημα.
χθες παντως ειδα μεχρι με 0,899 μετα την εκο.πριν το φαναρι για τον παλιο δρομο του κιλκις.AEGEAN ειναι νομιζω.κι εκει μια φορα που ειχα βαλει μια χαρα μου βγηκε.
παντως οντως οι διαφορες που εχουν δημιουργηθει ειναι τεραστιες.
επι εποχης δρχ αν καποιος ηταν ακριβοτερος 20 δρχ και οχι 50-60 ή ακομα και 70 οπως τωρα χαλαρα πηγαινε για κρεμασμα -
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
åãù åâáëá ôçí êõñéáêç ìå 0,969
å÷ù âáëåé êé áëëåò öïñåò êáé äåí åé÷á ðñïâëçìá.
÷èåò ðáíôùò åéäá ìå÷ñé ìå 0,899 ìåôá ôçí åêï.ðñéí ôï öáíáñé ãéá ôïí ðáëéï äñïìï ôïõ êéëêéò.AEGEAN åéíáé íïìéæù.êé åêåé ìéá öïñá ðïõ åé÷á âáëåé ìéá ÷áñá ìïõ âãçêå.Åííïåßò ôï âåíæéíÜäéêï óôï öáíÜñé ìåôÜ ôá ÅëëçíéêÜ ÐåôñÝëáéá;
ÐÝñáóá óÞìåñá áðï êåß êáé ôï ìÜôé ìïõ ðÞñå êÜôé óå 0,89.ÐÜíôùò ôï ðñáôÞñéï Þôáíå ôçò ÅËÉÍ.ÎÝñåé êáíåßò åÜí åßíáé êáëÞ ç âåíæßíç åêåß; -
Τα βενζινάδικα της ΕΛΙΝ ελέγχονται από το εργαστήριο καυσίμων του ΕΜΠ και όσες φορές έχω βάλει βενζίνη ΕΛΙΝ δεν είχα κανένα πρόβλημα.
-
Επομένως για φθηνά και καλά βενζινάδικα προτείνω ΟΧΙ ΤΑ shell!!!!!
-
..........και γυρνώντας σήμερα απο Χαλκιδική, έχωντας κάνει 60Km με αναμένο λαμπάκι έιπα 'ποιός περιμένει μέχρι την Φλέμινγκ, άς βάλω στο Shell της Πυλαίας, πάνω απο το Practiker'. Τι το ήθελα. Το γνωστό, πλέον, τροπάρι τους αυτοί, 'δεν έχει απλή, αδειάζει το βυτίο, μόνο V-Power ή Racing'.
Μα καλά, για πόσο μαμάκες μας έχουν, τόσο καιρό το ίδιο παραμύθι, ε ήμαρτον.
Μετά απο αυτό shell για μένα ΚΟΜΜΕΝΗ.
Θα τους χαρακτήριζα, αλλά μετά απο ώριμη σκέψη αποφάσισα πως ο φτωχός πλην τίμιος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ θα χάσει την μεγάλη του αξία και είναι κρίμα.
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ