-
Sorry για το triple post!!
Μου εβγαζε ενα 'Γενικα Λαθος' και υπεθετα οτι δεν δημοσιευε την απαντηση μου!!
Ας σβηστουν οι παραπανω απαντησεις απο καποιον μοντ! -
Δεν είναι διαφήμιση να μας πεις που έχεις πρατήρια με καλή βενζίνη. Αμόλυβδη έρχεται και από Ιταλία, βλέπω τα γκαζάδικα που ξεφορτώνουν στη Θεσσαλονίκη.
-
Και ΕΛΙΝ δεν πολυβρίσκεις στον κατάλογο των 'κακών' του ΥΠΑΝ.
Βενζίνη 100άρα και μόνο βάζω στο ακριβό ΕΛΙΝ της Μακρυγιάννη (Α.Ηλιούπολη - Δ.Θεσ/νίκη) και είναι σταθερά άριστη, αντίθετα με το πάμφηνο Aegean στην συμβολή Μαιάνδρου-Περιφερειακής (Φανάρι Ευόσμου) που η ποιότητά της δεν είναι πάντα ίδια (η τελευτία φορά που έβαλα ήταν όταν δεν τραβούσε η μηχανή καλά και νόμιζα ότι ήθελε συνεργείο...). Στην Μαιάνδρου παρακάτω υπάρχει και ένα ΕΚΟ με επίσης καλή 100άρα και σε πολύ καλή τιμή (χτυπιέται με το Aegean που όμως είναι πάντα απίστευτα φτηνό).
Ομολογώ ότι τα φτηνά τα αποφεύγω εκτός από το ΕΚΟ που σας είπα και το ΕΛΙΝ της Πυλαίας (Χαριλάου προς Πυλαία μετά τον κακόφημο Καλπάκη και το ΒΡ) που είναι δοκιμασμένα και αξιόπιστα (και το προαναφερθέν ΒΡ πιο πριν επίσης αλλά δεν είναι φτηνό).
Πολύ καλή βενζίνη έχει και το ΒΡ στο προτελευταίο φανάρι της Κατσιμίδη πριν την περιφερειακή (από Τριανδρία).Βάζω πάντα 100άρα και για 100άρα μιλάω.
Για απλή αμόλυβδη έχει πολύ καλή και καθαρή το SHELL στην αρχή Παπάφη πριν τα Goodys πριν το φανάρι της Εγνατίας. Τον ξέρω προσωπικά, γι αυτό το λέω.
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Πολύ καλή βενζίνη έχει και το ΒΡ στο προτελευταίο φανάρι της Κατσιμίδη πριν την περιφερειακή (από Τριανδρία).Βέβαια, πληρώνουμε το βάρος της σε χρυσάφι...κάθε φορά που περνάω από εκεί, αναρωτιέμαι: Γιατί βενζινάδικο σε τέτοιο σημείο έχει τόσο υψηλή τιμή;;;
Για απλή αμόλυβδη έχει πολύ καλή και καθαρή το SHELL στην αρχή Παπάφη πριν τα Goodys πριν το φανάρι της Εγνατίας. Τον ξέρω προσωπικά, γι αυτό το λέω.
Μάλλον εννοείς το Shell που βρίσκεται ένα φανάρι μακριά από το 424 πάνω στην Εγνατία, έτσι δεν είναι; Γιατί στην αρχή Παπάφη, πριν το φανάρι της Εγνατίας, ακούγεται σαν γρίφος!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μάλλον εννοείς το Shell που βρίσκεται ένα φανάρι μακριά από το 424 πάνω στην Εγνατία, έτσι δεν είναι; Γιατί στην αρχή Παπάφη, πριν το φανάρι της Εγνατίας, ακούγεται σαν γρίφος!
Όχι όχι!
Η Παπάφη ξεκινάει από την Καυτατζόγλου από το 3ο Σώμα Στρατού. Σε κάποιο σημείο συναντάει την Εγνατία όπου έχει και φανάρι (μέχρι εκεί η Παπάφη είναι μονόδρομος). Πριν από αυτό το σημείο είναι τα Goodys (από την πάνω μεριά βλέπουν Εγνατία και από την κάτω Παπάφη). 75 μέτρα πριν τα Goodys -πάντα επί της Παπάφη με κατεύθυνση από Καυτατζόγλου προς Εγνατία- είναι αυτό το Shell. Είναι πολύ παλιό και μικρό και δεν πουλάει super αμόλυβδη. -
Πολύ καλή βενζίνη έχει και το ΒΡ στο προτελευταίο φανάρι της Κατσιμίδη πριν την περιφερειακή (από Τριανδρία).
Βέβαια, πληρώνουμε το βάρος της σε χρυσάφι...κάθε φορά που περνάω από εκεί, αναρωτιέμαι: Γιατί βενζινάδικο σε τέτοιο σημείο έχει τόσο υψηλή τιμή;;;
Πράγματι! Το ανέφερα επειδή έχει καλή την βενζίνη του... Τον έχω για όταν ξεμένω και είμαι στην περιοχή εκείνη.
-
Η φθηνότερη βενζίνη ή η καλύτερη? Εγώ θα λεγα και τα 2.
Μπορείς να βρεις την φθηνότερη και να ξέρεις ότι είναι ΟΚ?
Την φθηνότερη την παλεύουμε κάποια στιγμή θα την ξέρουμε πιστεύω.
Κάποιος μου είπε ότι εμείς ασχολούμαστε μόνο με την φθηνότερη. Από κάπου πρέπει να αρχίσουμε.Την καθαρή και τους πιο επαγγελματίες βενζινοπώλες πως θα τους μάθουμε?
Η μέχρι τώρα εντύπωση που έχω αποκομίσει είναι... η κριτική.
Χωρίς βέβαια να δυσφημίσουμε κανένα αλλά να ανεβάσουμε κάποιους που κάνουν καλά την δουλειά τους. Κριτικάρεις ένα πρατήριο δίνοντας του ένα βαθμό. Γράφεις από δίπλα και το σχόλιο σου. π.χ. Το πρατήριο αυτό δεν έχει μονίμως αμόλυβδη και μου προτείνει σούπερ αμόλυβδη. Το κάνει σκόπιμα? Την 3 φορά που γίνεται πιστεύω πως πλέον ναι.'
Δεν χρειάζεται να βρίσεις ή να προσβάλεις κανένα. Απλά αναφέρεις το περιστατικό και την άποψη σου γιαυτό. Όταν αυτές οι κριτικές συμπίπτουν με άλλους τότε σχηματίζεται κάποια εικόνα. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.
Είσαι καλός, ανταγωνιστικός, καθαρός? ανεβαίνεις στην γνώμη του κόσμου. Το αντίθετο? βελτιώσου.
Όταν είσαι εμπαθής προκαλείς υποψίες. Μήπως είναι ανταγωνιστής και του ορμάει? Και δίκιο να έχεις δεν σε πιστεύουν.Το topic αυτό είναι χαρακτηριστικό. Θεσ/νίκη, Αθήνα, Λάρισα? Παντού τα ίδια συμβαίνουν.
Το μόνο κακό με τα forum είναι όταν ένα νέο μέλος 'μπει' στην συζήτηση πρέπει να τσεκάρει όλα αν όχι, πολλά μηνύματα.
Για να βρει πληροφορίες π.χ. για τα πρατήρια της περιοχής του? Θα ψάξει θα μου πείτε στην αναζήτηση, αλλά αμφιβάλλω τι θα βρει. Δυστυχώς δεν είναι οργανωμένη η πληροφορία. Είναι ελεύθερος λόγος που σου δίνει να καταλάβεις αλλά δύσκολα βρίσκεις κάτι συγκεκριμένο. Τώρα είναι 84 μηνύματα όταν γίνουν 1000 θα είναι πολλά για να διαβαστούν.Οργανώνεις την πληροφορία και συνδυάζεις τον ελεύθερο λόγο, τις απόψεις του καθενός. Κριτική με σχόλια.
Να πω ότι υπάρχει πλέον κριτική στο gasprice? Θα πείτε διαφήμιση. Εγώ λέω ενημέρωση. Έχεις άποψη για ένα πρατήριο? Βαθμολόγησε το. Γράψε και το σχόλιο σου.
Αυτά. Ελπίζω να μην κούρασα με το μακροσκελές κείμενο. -
Gasprice, εγώ θέλω να συμμετάσχω, αλλά να σου πω ποιος είναι ο λόγος: Πρέπει να βρίσκεις πληροφορίες για τα βενζινάδικα (όνομα, διεύθυνση κλπ.) και πολλές φορές δεν τα ξέρω. Αλλά, αν μαθαίνω κάτι, θα πηγαίνω και θα ποστάρω...I promise!
-
Gasprice, εγώ θέλω να συμμετάσχω, αλλά να σου πω ποιος είναι ο λόγος: Πρέπει να βρίσκεις πληροφορίες για τα βενζινάδικα (όνομα, διεύθυνση κλπ.) και πολλές φορές δεν τα ξέρω. Αλλά, αν μαθαίνω κάτι, θα πηγαίνω και θα ποστάρω...I promise!funkyreverend δεν χρειάζονται όλα αυτά. Για το νομό Θε/νίκης είναι περασμένα 310 πρατήρια για την θεσ/νίκη 110 περίπου. Σιγά σιγά θα τα βρούμε όλα. Εξάλλου μόνο η διεύθυνση και η gasfirma χρειάζεται.
Αυτό που μπορεί να κάνουν όλοι είναι τιμές και κριτικές.
Είναι εύκολο 2 πρατήρια την βδομάδα και όσες κριτικές θέλεις.
-
Έχω μερικά στο νού μου...θα πάρω μπλοκάκι (και χαρτί ) και θα σημειώνω τιμές.
-
πάντως ο πατέρας μου μου έβαλε 2-3 φορές βενζίνη απο καλπάκη στο δικό μου και δεν είδα καμμιά αξιοσημίωτη διαφορά...
εγώ βάζω απο Β Όλγας, είναι στην αριστερή μεριά κοντά στο Ράδιο Σίτυ...
-
To EKO λες...καλές τιμές γενικότερα, πάντα ένα λεπτό κάτω από την ΒΡ απέναντι...
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
3 ειναι τα δικα μας, αλλα δεν θα αποκαλυψω εδω μεσα την τοποθεσια τους για να μην θεωρηθει διαφημιση!!Μιας και μενω ανατολικα θα σας προτεινα το πρατηριο της ΕΚΟ το οποιο βρισκεται στον μετα τον Νταλιπη αλλα και το πρατηριο της Shell το οποιο βρισκεται διπλα στο Praktiker! Αυτα μου ερχονται προχειρα στο μυαλο...
Στο εκο ειδα κι εγω διαφορα κι εβαλα 2η συνεχομενη...
-
Στη Shell, πρώτο βενζινάδικο (μικρό) όπως φεύγεις από Δικαστήρια για ΦΙΞ. Έχει αμόλυβδη, όχι μόνο V-power.
-
Γιατι? Το επομενο (μεγαλο) δεν εχει απλη αμολυβδη??
-
Δεν έβαλα σ' εκείνο, γράφω αυτά που βάζουν απλή αμόλυβδη. Αν έχει και το επόμενο να το έχουμε στα υπόψιν.
-
Μα ολα τα πρατηρια της Shell εχουν και απλη αμολυβδη εκτος απο τις Vpower και Vpower Racing!!
Αν καποιο διαθετει λιγες αντλιες τοτε συνηθως δεν εχει την Racing! -
Tο θέμα μάγκες είναι οτι έχουν τα περισσότερα απλή αλλά έχουν την τακτική να σου λένε οτι δεν έχουν για να βάλεις την πιο ακριβή.
-
Λαθος...
Δεν υπαρχει κανενας λογος να το κανουν αυτο! Το κερδος τους σε απολυτη τιμη ειναι ιδιο ειτε πουλανε 1 -
ότε γιατί το κάνουν αυτό????Τους λες απλή και σε πρήζουν να βάλεις την πιο ακριβή και αν τύχει και δεν προσέξεις τότε σου βάζουν την V POWER ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ακριβή.Και μου έχει τύχει επανελειμένως και έχω μαλώσει για το λόγο αυ.τό
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ