-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
..σε χωρους δεν συγκρινεται το fabia με το clio.
ε και? Να στρίβει είπε ο άνθρωπος
Τις προάλλες οδήγησα ένα clio όταν κατέβηκα είχα τις χειρότερες εντυπώσεις... Αν αυτό στρίβει, εγώ είμαι αστροναύτης...
Περισσότερη εμπιστοσύνη νιώθω έχω όταν οδηγώ το 'πλαδαρό' Polo της φιλενάδας μου...
Αυτό με το clio δεν το έχω ξαναδεί ποτέ σε αυτοκίνητο...
Έστριβα το τιμόνι και το αυτοκίνητο έστριβε λίγο μετά...
Αν είναι ποτέ δυνατόν...
Μου φάνηκε τόσο περίεργο ώστε ρώτησα το φίλο μου αν ειναι έτσι το αυτοκίνητο π'αντα και μου είπε ναι... Μου είπε μάλιστα ότι το clio πριν το facelift ήταν πολύ καλύτερο και στρίβει καλύτερα από αυτό που έχει αυτός.Χίλιες φορές καλύτερα λοιπόν, όχι το fabia, αλλά το Polo ολότελα. Στο Polo τουλάχιστον θα βάλεις ένα σετ σκληρά αμορτισέρ και θα βελτιωθεί η κατάσταση. Στο clio τι θα κάνεις??
-
βαζεις group N αναρτηση και καθαρισες
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Τις προάλλες οδήγησα ένα clio όταν κατέβηκα είχα τις χειρότερες εντυπώσεις... Αν αυτό στρίβει, εγώ είμαι αστροναύτης...
Περισσότερη εμπιστοσύνη νιώθω έχω όταν οδηγώ το 'πλαδαρό' Polo της φιλενάδας μου...
Αν είναι ποτέ δυνατόν...
Μου φάνηκε τόσο περίεργο ώστε ρώτησα το φίλο μου αν ειναι έτσι το αυτοκίνητο π'αντα και μου είπε ναι... Μου είπε μάλιστα ότι το clio πριν το facelift ήταν πολύ καλύτερο και στρίβει καλύτερα από αυτό που έχει αυτός.Χίλιες φορές καλύτερα λοιπόν, όχι το fabia, αλλά το Polo ολότελα. Στο Polo τουλάχιστον θα βάλεις ένα σετ σκληρά αμορτισέρ και θα βελτιωθεί η κατάσταση. Στο clio τι θα κάνεις??
εεεε???
μήπως ο φίλος σου είχε διαλυμένα/ξεφούσκωτα/σαπουνιασμένα λάστιχα??? Πεθαμένα αμορτισέρ?Το Clio από όλο τον ειδικό τύπο θεωρείται κορυφή οδηγικά.
Καλά για Polo μη μιλήσουμε... Το αυτοκίνητο οδηγικά είναι ένα κακόγουστο ανέκδοτο ρε Μιχάλη και το λένε και οι κάτοχοι, όχι εγώ που το έχω οδηγήσει 5 φορές
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αν είναι ποτέ δυνατόν...
?
και για να γίνω πιο σαφής, προσωπικά τουλάχιστον δεν έχω δει αυτοκίνητο σούπερμινι με καλύτερη εφαρμογή του -κατά τ'άλλα αδιάφορου- ημιάκαμπτου.
-
Καλές κριτικές πήρε καί τό Swift από τόν ειδικό τύπο.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλές κριτικές πήρε καί τό Swift από τόν ειδικό τύπο.μεγαλο μετατροχιο , κοντο μεταξονιο.......
-
polo και στρίβειν είναι ανέκδοτο...
Εχω οδηγήσει το προηγούμενο το 1.4 με τα 75 άλογα, και σε σχέση με το saxo που έχω στις στροφές είναι αιώνες πίσω
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εεεε???
μήπως ο φίλος σου είχε διαλυμένα/ξεφούσκωτα/σαπουνιασμένα λάστιχα??? Πεθαμένα αμορτισέρ?Το Clio από όλο τον ειδικό τύπο θεωρείται κορυφή οδηγικά.
Καλά για Polo μη μιλήσουμε... Το αυτοκίνητο οδηγικά είναι ένα κακόγουστο ανέκδοτο ρε Μιχάλη και το λένε και οι κάτοχοι, όχι εγώ που το έχω οδηγήσει 5 φορές
Καινούρια ελαστικά σε 15άρες ζάντες.
Εγώ πάντως που έχω οδηγήσει Polo (όπως έγραψα πιο πανω έχει η κοπέλα μου-το αγόρασε πριν τη γνωρίσω) και μάλιστα έχω γράψει πολλά χιλιόμετρα και μερικά από αυτά, πολύ γρήγορα, αν εξαιρέσεις ότι γέρνει πάρα πολύ, κρατάει πολύ καλά (165 ελαστικό) και το τιμόνι του έχει ικανοποιητική αίσθηση. Είμαι βέβαιος ότι με σκληρότερα αμορτισέρ και χαμηλότερου προφίλ ελαστικά, θα έστριβε μια χαρά... Fun δεν είναι αλλά ποιο μικρό του σήμερα (εκτός ίσως απο το copper) είναι ??? -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Καινούρια ελαστικά σε 15άρες ζάντες.Τότε είχε σίγουρα τελειωμένα αμορτισέρ δεν εξηγείται αλλιώς. Το clio είναι απίστευτο στις στροφές θυμίζει μεγαλύτερο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα 147! (κάτοχος και των δύο)
Υγ. Μήπως του έκαναν κάτι περίεργο με τις ζάντες? Να το κοιτάξει...
-
Clio.-
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Περισσότερη εμπιστοσύνη νιώθω έχω όταν οδηγώ το 'πλαδαρό' Polo της φιλενάδας μου...???
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Περισσότερη εμπιστοσύνη νιώθω έχω όταν οδηγώ το 'πλαδαρό' Polo της φιλενάδας μου...???
Δεν εχω οδηγησει το παρον μοντελο ,αλλα το προηγουμενο ηταν υποστροφικο οταν πιεζονταν.....
-
Το polo το έχω χιλιοδηγήσει κ συνοδηγήσει, 1.4 16v., το facelift μοντέλο '00..
Έχω να πω τα εξής. Σε κράτημα το γαλλάκι (κλιο) είναι τουλάχιστον μισό αιώνα μπροστά. το τιμόνι του polo είναι απαράδεκτο, γέρνει, υποστρέφει, και δε σε εμπνέει να το βάλεις στη στροφή. Το μόνο που μου άρεσε στο polo, έχοντας συνηθίσει από το δικό μου χαμηλωμενο μιατα, είναι η άνεση. κατά τ'αλλα.. μακριά από μένα! -
Αν ψαχνει στα 1400 κατα την γνωμη μου clio και σαν δευτερη επιλογη ibiza!
-
ξαναλεω,
το fabia ειναι ενα πατωμα polo στημενο και πειραγμενο, με πληρη εξοπλισμο παντου και με εγγυηση εργοστασιου.... -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ξαναλεω,
το fabia ειναι ενα πατωμα polo στημενο και πειραγμενο, με πληρη εξοπλισμο παντου και με εγγυηση εργοστασιου....και γι'αυτό είναι καλύτερο από το Πόλο μάλλον. Από το Clio όμως, όχι.
-
εγω στο κλιο δεν χωραω.. ας το δοκιμασει ο καθε ενδιαφερομενος μονος του
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Δεν εχω οδηγησει το παρον μοντελο ,αλλα το προηγουμενο ηταν υποστροφικο οταν πιεζονταν.....
Υποστροφικό? Όχι δα!
-
πεστου φιλου σου να περιμενει το νεο κλιο που χαλαρα το βλεπω να τα παταει κατω ολα τα γερμανικα 100αρια...παρολο που ειμαι κατοχος κλιο 1.4 και θα προσπαθησω να ειμαι αντικειμενικος ,απορω πως συγκρινεται η οδικη του συμπεριφορα με αυτη των γερμανικων στυλ πολο και φαμπια...το αυτοκινητοπαει οπως ακριβως το περιγραφουν τα περιοδικα δηλαδη γ@μ@τ@!!!χωρις αν χανει τιποτα σε ανεση γινεται βεντουζα!σε χωρους σιγουρα δεν ειναι ευρυχωρο,ειναι για ανετο ταξιδι δυο ατομων φτιαγμενο!δε θα βαλεις τους φιλους σου και θα τους πεις παμε ιταλια!υψος εχω 1.93 και δεν ειχα προβλημα να οδηγησω...
περιμενω ανυπομονα το ΙΙΙ... -
Το clio ειναι σαφως το πιο στριφτερο της «παρεας» και αυτο που προσφερεται για περισσοτερη οδηγικη απολαυση.
Απο θεμα γκαζιων,τα Ibiza-Fabia με τα 115 αλογα ειναι πιο γρηγορα,αλλα κ με ενα ΦΠΕ το κλιο(αλλα και το punto,polo,206 παντα σε 1,4) γινεται εξισου γρηγορο.
Το καλυτερο που εχει να κανει ο φιλος σου ειναι να οδηγησει ολα αυτα τα μικρα και να διαπιστωσει ποιο το κολλαει καλυτερα.
Super mini που να στριβει;