-
Triple post
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
206 1.600 XS
ford fiesta Sολα τα αλλα φτηνα υποκαταστατα..........ολα τα αλλα δεν εχουν το παραμικρο feeling......
Για κάτσε ρε Γιάννη! Clio έχεις οδηγήσει?
και 1,200 και 1,400 απλα δεν το αναφερω επειδη ερχεται ο αντικαταστατης
κατα τα αλλα εξαιρετικο αυτοκινητο (εκτος ισως απο τα φρενα... ) -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
το fabia 1.4 rs ειναι πολυ πιο πληρες.
στο ibiza topgun εχει αλλαξει αρκετα πραγματα η Seat. (προς το χειροτερο)οσοι ενδιαφερεστε αντε στο http://www.seatclub.gr να τα δειτε.αναλογικα με την τιμη??? ναι ειναι πληρης.....
clio -V6 : γενικευω επειδη ξερω.........και επειδη τα εχω οδηγημενα ενα προς ενα σχεδον ολα.........
-
Sportka ?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
206 1.600 XS
ford fiesta Sολα τα αλλα φτηνα υποκαταστατα..........ολα τα αλλα δεν εχουν το παραμικρο feeling......
Για κάτσε ρε Γιάννη! Clio έχεις οδηγήσει?
και 1,200 και 1,400 απλα δεν το αναφερω επειδη ερχεται ο αντικαταστατης
τόσο το καλύτερο! Καλές τιμές, καλός εξοπλισμός + δεν ξέρεις ότι το καινούριο θα στρίβει εξίσου καλά
Sportka ?
Από ότι λέγεται στρίβει ΠΟΛΥ καλά, αλλά του λείπουν άλογα, από την άποψη ότι σαν αυτοκίνητο 'σηκώνει' περισσότερα από όσα έχει το μοτέρ του.
-
Μα και εγω εχω οδηγησει τα περισσοτερα απο δαυτα,αλλα δεν πιστευω οτι με 1-2 βολτες ή 1 test drive μπορεις να καταλαβεις ενα αυτοκινητο.....
Φτηνο υποκαταστατο δεν θα ελεγα κανενα της κατηγοριας,οταν τα περισσοτερα συνδυαζουν καλες επιδοσεις,καλη οδικη συμπεριφορα,ικανοποιητικο πακετο εξοπλισμου...
Ενα αυτοκινητο το καταλαβαινεις υστερα απο αρκετο καιρο συμβιωσης μαζι του..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Sportka ?καλο χρυσο αλλα μηπως παρα ειναι μικρο????
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Μα και εγω εχω οδηγησει τα περισσοτερα απο δαυτα,αλλα δεν πιστευω οτι με 1-2 βολτες ή 1 test drive μπορεις να καταλαβεις ενα αυτοκινητο.....Φτηνο υποκαταστατο δεν θα ελεγα κανενα της κατηγοριας,οταν τα περισσοτερα συνδυαζουν καλες επιδοσεις,καλη οδικη συμπεριφορα,ικανοποιητικο πακετο εξοπλισμου...
Ενα αυτοκινητο το καταλαβαινεις υστερα απο αρκετο καιρο συμβιωσης μαζι του..
με μια απλη βολτα μπορεις να καταλαβεις το αυτοκινητο κατα ενα 70% και ιδιαιτερα ος προς τον προσανατολισμο του. καποια αυτοκινητα κανουν κρα οτι ειναι φτιαγμενα για ανεση , ενω καποια αλλα για το κατι τις το παραπανω.
και μην ξεχναμε και κατι : ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων........ καπου θα κερδισουμε , αλλα και καπου θα χασουμε , δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε ενα πακετακι.........
-
και μην ξεχναμε και κατι : ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων........ καπου θα κερδισουμε , αλλα και καπου θα χασουμε , δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε ενα πακετακι.........αυτο ειναι το μονο σιγουρο
-
Καλά όλα αυτά και ωραίο το δίλλημα. Το Corolla που κολλάει; Είναι ένα αμάξι πολύ καλό πολύ ποιοτικό που ταξιδεύεις και φτάνεις ατσαλάκωτος και φρέσκος αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα αυτοκίνητα όπως Punto Sporting, Ibiza κτλ που αναφέρθηκαν.
Είχα το Sporting και όταν πήρα το Corolla μου φάνηκε εντελώς άλλο όχημα. Πολύ καλύτερο σε άνεση με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει αλλά αν ο φίλος σου ζητάει αυτό που λένε οδηγική απόλαυση τότε ας επικεντρωθεί στα super mini που ψάχνει. Από εμένα ψήφος στο Sporting για τον οδηγό που περιγράφεις. -
α και να διορθώσει κάποιος τον τίτλο, γιατί supermini που να στIβει είναι το Polo, γνωστό και ως πλυντήριο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
α και να διορθώσει κάποιος τον τίτλο, γιατί supermini που να στIβει είναι το Polo, γνωστό και ως πλυντήριο -
Γι'αυτά που ζητάει το clio υπερέχει...
4T 05/2003
'Aπό την άλλη πλευρά, το Clio είναι το κορυφαίο από τα τέσσερα στον τομέα της αίσθησης που δίνει σε ό,τι αφορά το πόσο σίγουρα πατάει στο δρόμο. Tοποθετείται στη στροφή πιο εύκολα, διαθέτει το καλύτερο σε αίσθηση τιμόνι, αλλά είναι και αυτό με την πιο νευρική ουρά. Aν ο οδηγός διανοηθεί ν? αφήσει το γκάζι μέσα στη στροφή, αμέσως αισθάνεται το πίσω μέρος να ελαφρώνει και το αυτοκίνητο δείχνει άμεσα την τάση του να μετατρέψει γρήγορα την προοδευτική υποστροφή του σε υπερστροφή.( ) Bεβαίως, αν ο οδηγός έχει το θάρρος και την εμπειρία να μην αφήσει το γκάζι, το Clio γίνεται βεντούζα στην άσφαλτο και διαγράφει απαρέγκλιτα την προεπιλεχθείσα τροχιά. H απόσβεση της ανάρτησής του είναι καλή και
επιτυγχάνει τον καλύτερο συγκερασμό άνεσης και ελέγχου των κινήσεων του αμαξώματος.'
Ibiza στο ίδιο συγκριτικό
'Tα ίδια χαρακτηριστικά εμφανίζει και το Ibiza, αλλά δεν είναι και τόσο απόλυτο, ούτε και τόσο άνετο όσο το Renault. H ανάρτησή του είναι πιο σφιχτή, με αποτέλεσμα να αντιδρά κάπως «ξερά» στις ανωμαλίες του δρόμου. Ωστόσο, καταφέρνει να εμφανίζει μεγαλύτερη ενδοτικότητα, σε περίπτωση που ο οδηγός πάρει το πόδι του από το γκάζι. Tότε το αυτοκίνητο μπορεί να? γλιστράει την ουρά του πιο προοδευτικά και ροβλέψιμα, ώστε να του δίνει χρόνο να προβεί σε τυχόν διορθώσεις με το τιμόνι. '4Τ 04/2004
Clio
'Eίναι ειλικρινές, αληθινό και -όσο κι αν αυτό πονάει κάθε αντίπαλό του- η πιο πλήρης παρουσία στην κατηγορία, σε κάθε επίπεδο. Aν μπούμε στη διαδικασία να βρούμε τι του λείπει, θα καταλήξουμε σε στοιχεία που στην
πραγματικότητα θα είναι περιττά. Προτιμότερο είναι να δούμε ποια είναι τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει: είναι η συνολική εικόνα ενός αυτοκίνητου που εμφανισιακά δε θα κερδίσει φανατικούς οπαδούς, αλλά ούτε και θα δημιουργήσει αμφισβητίες, είναι το επίπεδο εξοπλισμού (ακόμα και στη βασική έκδοση) που δεν έχει ελλείψεις, είναι και ο κινητήρας που έθεσε νέα δεδομένα στην κατηγορία όταν πρωτοπαρουσιάστηκε, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Aυτός ο ίδιος κινητήρας, με μια αλλαγή στη χαρτογράφηση, παραμένει μέχρι σήμερα
στην κορυφή της κατηγορίας των σούπερ μίνι αυτοκίνητων. 'Αν ψάξεις στο 4T library θα βρεις πολύ ενδιαφέροντα και κατατοπιστικά συγκριτικά...
-
..σε χωρους δεν συγκρινεται το fabia με το clio.
-
Σπανια πια οδηγω τοσο μικρα αυτοκινητα, αλλά παρα τις φιλοΙταλικες μου ριζες, απο οσα μικρα οδηγησα, το Clio ηταν καλυτερο απο ολα στον τομεα αυτο.
Τωρα, για τα υπολοιπα, χωρους κλπ, δεν σχολιαζω. Νομιζω οτι βγαινει καινουριο ομως πολυ πολυ συντομα.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
..σε χωρους δεν συγκρινεται το fabia με το clio.ε και? Να στρίβει είπε ο άνθρωπος
-
και το fabia στριβει
και φοραει και kw απο τη μανα του..
και υπαρχει και σε wrcεγω το 2001 ειχα ζητησει κλιο μαυρο 1.4 με οροφη,
και οταν μου το φερανε και μπηκα μεσα, ειδα οτι δεν χωραω καλα και εφυγα απογοητευμενος..
μετα πηγα και ειδα το fiesta. εξωτερικα απαιχτο, μεσα πολυ πλαστικο και επισης δεν χωραγα.. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
και υπαρχει και σε wrcωραιος λογος για να αγορασει καποιος αυτοκινητο.......
-
και υπαρχει και σε wrc
ωραιος λογος για να αγορασει καποιος αυτοκινητο.......
γιατί όχι?
'Άμα του ρίξω άλλα 300.000 έουρος ρε φίλε αυτό γίνεται και αγωνιστικό ναούμ'!' -
καποιος που θελει μικρο στριφτερο, ισως ενδιαφερεται για τετοιες λεπτομερειες...
κακο παντως δεν κανει...
χωρια οτι και η skoda motorsport εχει βγαλει καποια πραγματακια για το fabia..
Super mini που να στριβει;