-
Το ειχα παθει και εγω... Η γατα ειχε σφηνωσει μεσα στον ιμαντα και οταν εβαλα μπρος εγινε κυριολεκτικα κομματακια...
Εσπασε ο ιμαντας, χαλασανε τα υδραυλικα του αμαξιου, και ειχαν μαζευτει απειρες σφιγκες και μυγες γυρω γυρω... οταν τελικα ξαναπλησιασα το αμαξι που το παρατησα στην ακρη του δρομου (το τιμονι ζυγιζε 2 τονους) το πηγα στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι δεν εχουν ξαναδει κατι τετοιο...
2 μερες εμεινε μεσα για καθαρισμο και απολυμανση, και οι καημενοι μηχανικοι εβγαζαν κοκαλακια γατας απο παντου... Τους λυπηθηκα... -
Ο χρήστης andreasf20c έγραψε:
Τις τελευταιες μερες το αυτοκινητο μου εχει γεμισει γρατζουνιες απο καποιο αδεσποτο της γειτονιας! (ελπιζω να μην με εκδικειται καμια πρωην μεσω του κατοικιδιου της)
Το αυτοκινητο μου το παρκαρω στην πιλοτη της πολυκατοικιας. Μια μαυρη γατα στην γειτονια φαινεται να εχει ιδιαιτερη αδυναμια στο αμαξι μου και παει και καθεται συνεχως στην οροφη του, ειτε το αμαξι ειναι ζεστο ειτε κρυο...
Το θεμα ειναι πως την κυνηγανε τα σκυλια και την πληρωνει το κακομοιρο το ιμπιζακι καθε φορα που κυνηγουνται τα ριμαδια τα αδεσποτα! τις τελευταιες μερες βρισκω το αμαξακι μου γεματο πατημασιες σκυλου,απειρες γρατζουνιες απο τα νυχια του,χνουδια και τριχες!
Απο αυριο θα βαζω κουκουλα στο αυτοκινητο μηπως το προστατεψω λιγο παραπανω...
Εχει τυχει ποτε σε κανεναν αλλον? υπαρχει κανενας αλλος τροπος περα απο την κουκουλα για να το προστατεψω? καποιος τροπος να διωχνω τα αδεσποτια σκυλια,γατια κτλ?
Ελπιζω τουλαχιστον να φταινε τα αδεσποτα και να μην το εχει βαλει καμια πρωην που ξερει πως το αγαπαω με κατοικιδιο στο ματι και μου το χαραζει ετσι!Kαι εμεις ειχαμε θεμα με τις γατες.Θυμαμαι το ασημι χρωμα του focus ειχε γινει χαλια απο τα παλιογατα και ειχε γεμισει γρατσουνιες.Τελικα σταματησαμε να παρκαρουμε το αυτοκινητο εξω απο εκεινο το σπιτι και τελειωσε το θεμα με τις γατες!
-
Είχα και εγώ χθες περιστατικό με μια γάτα. Και το θέμα είναι ότι την πήγα και ταξιδάκι
Μόλις πάρκαρα και πήγα να βγώ από το αυτοκίνητο άκουσα κάτι μέσα από το καπό. Ανοίγω και βλέπω μια χοντρή γάτα πάνω στον κινητήρα και μάλιστα ολίγον σοκαρισμένη. -
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Είχα και εγώ χθες περιστατικό με μια γάτα. Και το θέμα είναι ότι την πήγα και ταξιδάκι
Μόλις πάρκαρα και πήγα να βγώ από το αυτοκίνητο άκουσα κάτι μέσα από το καπό. Ανοίγω και βλέπω μια χοντρή γάτα πάνω στον κινητήρα και μάλιστα ολίγον σοκαρισμένη.Γατοπαγιδα το fiesta!
-
Αφού δεν έπαθε εγκαύματα πάλι καλά!
-
Όταν λέμε οτι είναι εφτάψυχες, δεν πέφτουμε και πολύ έξω τελικά.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όταν λέμε οτι είναι εφτάψυχες, δεν πέφτουμε και πολύ έξω τελικά.Εφτάψυχες δεν λές τίποτα. Αφού όταν με είδε και τρόμαξε κατέβηκε προς τα κάτω και κρύφτηκε από εκεί που ξεκινάει η εξάτμηση η οποία προφανώς έκαιγε υπερβολικά. Και δεν φάνηκε να έπαθε κάτι.
-
να φανταστω την εβγαλες κ για ποτακι?
-
Εχω να πω 2 κουβεντες ανοιχτα στον ITALAKIA που προτεινει φολες για να σκοτωσει αθωες ψυχες..!!Εχουμε κρατησει τα στοιχεια του για να γινει καταγγελια με βασει τη νομοθεσια 3170/2003!!!Ντροπη σε ολους που εχουν αυτην την αποψη!!!!!!
-
Απο την στιγμή που δεν έχεις απτά στοιχεία οτι το έχει κάνει ή είχε σκοπό να το κάνει, ΔΕΝ μπορείς να του κανεις τίποτα!
Αντιθέτως, μπορεί να σου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.το οτι πρότεινε κάτι, κάπου, κάποτε, σε κάποιο forum δεν παίζει κανένα ρόλο.
-
Βαλε κ μια υποκλοπη στοιχειων και τον χασαμε τον αλεξιπτωτιστη
-
Ο χρήστης smar έγραψε:
Εχω να πω 2 κουβεντες ανοιχτα στον ITALAKIA που προτεινει φολες για να σκοτωσει αθωες ψυχες..!!Εχουμε κρατησει τα στοιχεια του για να γινει καταγγελια με βασει τη νομοθεσια 3170/2003!!!Ντροπη σε ολους που εχουν αυτην την αποψη!!!!!!Kάνε μου κι εμένα καταγγελία γιατί δεν χωνέβω τα περιστέρια που μου χέζουν το αμάξι και την βεράντα! (ούτε αυτούς που τα ταϊζουν)
Κι αν θέλεις να πεις κάτι που θεωρείς σωστό, μάθε τουλάχιστον να το λές με σωστό τρόπο! -
Όλοι οι τελευταίοι που κοροιδεύετε κιόλας θα μηνυθείτε επίσης.
Τζι'αν Αρρωστήσω Μάνα Μου
Θέλω Να Μηνύσω
Να'ρτεις Τριανταφυλλένη Μου
Να Σε ΑποσιαιρετίσωΜεν Φοηθείς Την Μάνα Σου
Μήτε Κανεναν Αλλον,
Μόνο Τριανταφυλλένη Μου
Πρόφτασε Δίχως Άλλο.Τζιαι Ανταν Να Μπεις Της Πόρτας Μου,
Μεν Κρύψεις Τον Καμό Σου
Μα Ρώτα Τζιαι Την Μάνα Μου
Τζιαι Πε Της 'πού Εν Ο Γιος Σου;'Τζιαι Ανταν Σε Δει Η Μάνα Μου
Που Λόγια Εννα Σε Πάρει
Μα Εν Είσαι Αγάπη Πειστιτζή
Στο Νου Σου Μεν Τα ΒάλειςΈμπα Ζερβά Στην Κάμαρη
Τζιαι Έλα Δεξιά Στο Στρώμα
Σιύψε Τριανταφυλλενη Μου
Τζιαι Φίλα Με Στο ΣτόμαΜε Τα Γρουσά Σιερούθκια Σου
Βάστα Την Τζεφαλη Μου
Βάστα Με Στην Αγκάλη Σου
Ώσπου Να Φκει Η Ψυσιή Μου.Τζιαι Ανταν Τζιαι Δεις Τζιαι Ποσπαστουν
Τζιαι Πάσιν Να Με Θάψουν,
Τες Πέτρες Τες Ασυντυσιες
Κάμε Τες Να Με Κλάψουν.Τζιαι Ανταν Να Με Περάσουσιν
Από Τη Γειτονιά Σου,
Εύκα Κρυφά Της Μάνας Σου
Τζιαι Τράβα Τα Μαλλιά Σου.Τζιαι Αν Αρρωστήσω Μάνα Μου
Θέλω Να Σου Μηνύσω -
Το χετε υπόψιν σας φαντάζομαι ότι το παράβολο για μήνυση έχει πάει στα 100€?
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Το χετε υπόψιν σας φαντάζομαι ότι το παράβολο για μήνυση έχει πάει στα 100€?sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
Θα σε μηνύσω και εσένα γι αυτό που έγραψες.
-
η καλυτερη λυση ειναι να πεταξεις κανα 2 κιλα ψαρια στην μηχανη του αυτοκινητου του γειτονα που δεν γουσταρεις, ωστε να μαζευονται ολες οι γατες στο δικο του αμαξι
-
Μου είχε τύχει παλιά να πηγαίνω Πειραιά - Περιστέρι και να ακούω κάποιον περίεργο θόρυβο στη μηχανή του Kadett. Αναρωτιόμουν τι ακριβώς είναι, αλλά προσπάθεια στην προσπάθεια να ακούσω, έφτασα στον προορισμό μου. Ανοίγω το καπώ και τι να δω; Ένα τραυματισμένο περιστέρι είχε χωθεί στο θόλο του αριστερού τροχού και κρυβόταν φοβισμένο. Μάλλον κάποια γάτα το είχε κυνηγήσει ή κάτι τέτοιο, οπότε βρήκε σημείο να κρυφτεί. Μόλις άνοιξα το καπώ, το περιστέρι πετάχτηκε και με όσες δυνάμεις είχε άρχισε να πετά (τρόπος του λέγειν όπως πήγαινε) χαμηλά, έστριψε σε ένα στενό και χάθηκε. Μετά από 2-3 ώρες που έφυγα στρίβω στο στενό που είχε στρίψει και το περιστερί και το είδα στο δρόμο, εξουθενωμένο. Προφανώς, βράδυ δε θα έβγαλε από τις γάτες που κυκλοφορούσαν εκεί.
Ευχαριστώ.
-
απο πουλια αλλο τιποτα...μια φορα εσκασε στον προφυλακτηρα και εμεινε εκει
μια αλλη φορα εσκασε στο scoop και επεσε επανω στο Intercooler. το βρηκα μετα απο μερικες ωρες αφου μου μυριζε ψημενο κρεας. ειχε γινει τραγανιστο
τωρα με γατες...δεν εχω στο σπιτι μου, αλλα μια φορα που πηγα σε μαγαζι φιλου που εχει καμια 10αρια για τα ποντικια, αρχισαν να ανεβαινουν στο καπο μου , οποτε ανοιξα το καπο και μετα απο 10 λεπτα ειδα το εξης θεαμα
-
Καλό!
-
Το πρωι με πηρε τηλεφωνο ο αδερφος μου και μου ειπε οτι το βραδυ καθως εφευγε απο το γραφει, το αμαξι του παρουσιασε προβλημα,αναψε η λυχνια της μπαταριας και το τιμονι εγινε υπερβολικα βαρυ σε βαθμο που να στριβει με το ζορι.
Με τα χιλια ζορια καταφερε να το παει σπιτι και να το βαλει μεσα στο γκαραζ.Του ειπα οτι αυτο εινα κλασικο συμπτωμα σπασμενου ιμαντα δυναμο οπου κινει παραλληλα και την αντλια του υδραυλικου τιμονιου.
Σημερα το μεσημερι αφου παλι με τα χιλια ζορια καταφερε να το παει στην αντιπροσωπεια η διαγνωση ηταν σπασμενος ιμαντας βεβαια αλλα το surprise ηταν η γατα που πεταχτηκε μεσα στο συνεργειο μολις ανοιξαν το καπο.
Το κακομοιρο το ζωο μπηκε το βραδυ μεσα στον χωρο της μηχανης και η ουρα του ηταν περασμενη στον ιμαντα,με το που εβαλε μπροστα την μηχανη ο αδερφος μου για να φυγει, ο ιμαντας τραβηξε την γατα απο την ουρα και δυστυχως της την εκοψε αλλα παραλληλα με το ζορι κοπηκε και αυτος και δημιουργησε το ολο προβλημα,παντως το ζωο εμεινε ολο το βραδυ με κομμενη ουρα μεσα στην μηχανη και μολις σημερα το μεσημερι καταφερε να βγει εξω, προφανως ταλαιπωρημενο και σακατεμενο.
Γάτα στη μηχανή - τι κάνουμε;