-
Hunter, η κοπέλα που αναφέρεσαι λέγεται Λένα Αργύρη
-
og2002gr
μας απόκανες...
-
Αχα χαχαχαχα εχω ζαβλακωθεί από το διάβασμα αχαχαχαχαχα νόμιζα οτι αναφερόταν στο κορίτσι μας
Για να το διορθώσω δεν ξέρω το ύψος της εν λόγω παρουσίαστριας ( ναι αυτής πάνω από τον μαλάκα ) -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
.
1μέτρο και 70 εκατοστά χωρίς να είναι σε σκαμνάκι και χωρίς τα χέρια στην ανάταση σου κάνει να το αφήσω?Ρε τι παθαίνει ο άνθρωπος από το δίαβασμα το αφήνω μνημείο στους αιώνες των αιώνων ή όσο τελός πάντων ζήσει ο server αυτού του forum
Σιγα μην ειναι 2.30
Την εχεις δει?
-
ρε mirage, τι πίνεις και δεν μας δίνεις?
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
.
1μέτρο και 70 εκατοστά χωρίς να είναι σε σκαμνάκι και χωρίς τα χέρια στην ανάταση σου κάνει να το αφήσω?Ρε τι παθαίνει ο άνθρωπος από το δίαβασμα το αφήνω μνημείο στους αιώνες των αιώνων ή όσο τελός πάντων ζήσει ο server αυτού του forum
Σιγα μην ειναι 2.30
Την εχεις δει?
Δες το παραπάνω post
Θες να σου πώ τι πίνω και δεν σου δίνω? Νεράκι του θεού καθότι Τεχνική Υδρολογία διαβάζω -
-
πιστευω αν βρεθουμε τετατετ με το μωρο και της κλεισω το ματι , θα μου κατσει.....
-
mirage
τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πιστευω αν βρεθουμε τετατετ με το μωρο και της κλεισω το ματι , θα μου κατσει.....Μπά σε μένα θα κάτσει....
How you doooing και τέλος@elteo Τι άλλο θα δείτε να λές....
-
Θανααααςςςςςς....
Σου βγάζω το καπέλο... Που τη βρήκες τη φωτό ρε;; Κορυφαία όπως κι η δήλωση...Για νο το λέει θα το...αισθάνεται...
-
Χε χε
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πιστευω αν βρεθουμε τετατετ με το μωρο και της κλεισω το ματι , θα μου κατσει.....γιατι οχι? μολις της πεις οτι εισαι μελος του 4Τ φορουμ...
-
φιλοσοφος-βιολογος-ανθρωπολογος-βυζολογος πρεπει να ναι αυτη...
-
Οχι κομμώτρια
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Με κανέναν ποδοσφαιριστή μπασκετμπολιστα γενικότερα λέει ( ) οτι δεν είναι με κανέναν
Αααααν και
http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2006140337,00.htmlΕγω παντως αποχωρω απο την διεκδικηση της. Εφτασε κανεις ως το τελος της σελιδας; Ναι, καλα λεει λοιπον 'Keeley has also told how she feared she would DIE after she wrote off a Mini Cooper when she smashed it into a lamp post last month.' Να μου λειπει η ατζαμου, εγω θελω χερου!
-
Είναι το 2ο τροχαίο της σε ενα χρόνο
-
-
-
Ειστε επηρεασμενοι απο τον επικειμενο αγωνα της Εθνικης με την Κινα μου φαινεται!!
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#1]