-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δεν είναι η καραγκομενάρα, αλλά έχει κάτι να πει..Kasia Kowalska εκ Πολωνίας. Αοιδός.
ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!
-
Σιγά την γκόμενα ρε παιδιά...έλεος δλδ...μια αξιόλογη γκόμενα δεν έχω δεί μέχρις στιγμής...όλο κάτι απλυτες και ξυπόλητες πάτε και βάζετε
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Σιγά την γκόμενα ρε παιδιά...έλεος δλδ...μια αξιόλογη γκόμενα δεν έχω δεί μέχρις στιγμής...όλο κάτι απλυτες και ξυπόλητες πάτε και βάζετεε???
σου μύρισε ποδαρίλα??? -
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Σιγά την γκόμενα ρε παιδιά...έλεος δλδ...μια αξιόλογη γκόμενα δεν έχω δεί μέχρις στιγμής...όλο κάτι απλυτες και ξυπόλητες πάτε και βάζετεΕΙΔΕΣ ΤΙ ΑΛΗΤΕΣ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?!!
-
Κι απο φωνή...κορμάρααα!!!
-
Πολλές σε συσκευασία του ενός! Βρείτε τις!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πολλές σε συσκευασία του ενός! Βρείτε τις!Αυτο γινεται ωραιο αβαταρ
Πανω δεξια γραφει το ονομα καθε μιας .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πολλές σε συσκευασία του ενός! Βρείτε τις!
Αυτο γινεται ωραιο αβαταρ
Πανω δεξια γραφει το ονομα καθε μιας .
Θέλω όλο το πακέτο!
Να με κοιμίζουν με τη φωνή τους όταν έχω αυπνίες...
(ξέρετε, από φωνή μουν@ρες)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πολλές σε συσκευασία του ενός! Βρείτε τις!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
-
Ρε την Kylie πως την ξεχασαμε;;;;
Καλά που ήταν ο cmarin (τι τους έχουμε τους moderators αλλωστε; )
-
ρε σεις η kylie ειναι ..πυγμαια.
-
Έχει καρκίνο άκουσα η κακομοίρα. Περαστικά.
Πάντως εμένα μου άρεσε.Όλες παρθένες πάντως
-
Ντροπή μου!Έχω ξεχάσει την shirley manson (η τραγουδίστρια των garbage).
Ορίστε: -
...η οποία στην πρόσφατη συναυλία βγήκε αμέσως πριν τον... Marilyn Manson!!! Μπλέξαμε τα μπούτια μας
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...η οποία στην πρόσφατη συναυλία βγήκε αμέσως πριν τον... Marilyn Manson!!! Μπλέξαμε τα μπούτια μαςΚαι τι μπούτια,ε;
Για της shirley λέω,όχι για του marilyn.Μη παρεξηγηθούμε... -
Ποια μπούτια; εγώ τα μάτια της κοίταζα
Η Shirley μ' άρεσε στα μέσα της δεκαετίας του '90, που ηταν πιο αλητάκι κι εγώ 20something. Ωραίες εποχες Τωρα αυτή κυρίλεψε κι εγώ γέρασα. Μεχρι και στο James Bond τραγούδησε ρε παιδιά... -
Σιγά την αλητεία, οι garbage είχαν κάνει εναρκτήριο τραγούδι για το the world is not enough πολύ νωρίς στην καρριέρα τους.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Σιγά την αλητεία, οι garbage είχαν κάνει εναρκτήριο τραγούδι για το the world is not enough πολύ νωρίς στην καρριέρα τους.και ήταν και απο τα καλύτερα τραγούδια σε ταινία James Bond, να συμπληρώσω !!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τωρα αυτή κυρίλεψε κι εγώ γέρασα. Μεχρι και στο James Bond τραγούδησε ρε παιδιά...Αν ντύνονται σαν την shirley οι κυριλέ,τυλίξτε μου 2-3 σε πακέτο!Ή μάλλον όχι,θα τις φάω εδώ!
Δε βλέπω τι κακό έχει που τραγούδησε το the world is not enough.Δε νομίζω πως οι garbage ήταν ποτέ τόσο 'αλήτεσ' που τους απαγόρευε το Image τους...
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#1]