-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
TRAVΣωστοτατα
Τί να λεμε τωρα.... Ηφαιστειο ειναι ρεεεεεεεεεεε
Εγω την επαιρνα κι ας την ξεθαβανε από κανα παγοβουνο της ΑρκτικηςΑπο εκει είναι η καταγωγή της Χρήστο!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
TRAV
Σωστοτατα
Τί να λεμε τωρα.... Ηφαιστειο ειναι ρεεεεεεεεεεε
Εγω την επαιρνα κι ας την ξεθαβανε από κανα παγοβουνο της ΑρκτικηςΑπο εκει είναι η καταγωγή της Χρήστο!
Ε, τοτε εγω θα ημουνα το φαινομενο του θερμοκηπιου
(κι ακομα δε σφιξαν οι ζεστες )
-
Βρε,τι μανία είναι αυτή ,με αυτές τίς ξεπλυμένες τις ξανθιές βρε
Ρε παίδες,αυτή η θεογκόμενα που είχε κάποτε ο Θέμος ρε στίς εκπομές του ρε,πώς τή λέγανε;
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Επαιζε και στο Independence Day!Εννοεις στον Armageddon ....
-
Ελεος με την Tayler,στην Α.Ευρώπη περιπου οι μισες γκόμενες ειναι κλασεις ανώτερες...
-
HUNTER
Ποια; Τη Ζαγοράκαινα; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΚΑΜΙΑ γυναικα δεν ειναι κρυα ωρε
Στο..... σπίρτο ειναι το μυστικοΚαι η μπριζόλα ζεστή είναι στο πιάτο αν περιμένεις 2 ώρες να ξεπαγώσει και μισή ώρα να ψηθεί.
Τι έγραψε ο άνθρωπας
-
NA KAI MIA CELEB ΓΙΑ ΤΟΝ ASIMOV.... ΕΛΟΥΕΤΟ ΣΤΙς ΑΛΥΚΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΠΡΙΝ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ RANDOM....
Y.Γ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ASIMOV.......................
-
Ε, αυτες τις φιλες περιμένω τοσο καιρο
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
:yahoo:Ε, αυτες τις φιλες περιμένω τοσο καιρο
TO ΑΛΛΟ ΣΚ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΧΩΡΩ ΓΙΑ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ..
-
Random1
Random την Τετάρτη θα πάς Ακρωτήρι;;;Λέω να πάω..Θα σαι εκεί;;Θ αφέρω και το Bravo να δεις τί είναι η Fiat!!Λέγε...
-
ΟΚ, περιμενω
Εκει στο Lisbon ολο και καμια celebrity της Πορτογαλιας θα βρεις Π.χ. τη γυναικα του Φιγκο που θα μπουχτισε να βλεπει τον αντρουλη της να σερνεται στη Γερμανια και θα πεταχτηκε για ψωνακια
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Random1Random την Τετάρτη θα πάς Ακρωτήρι;;;Λέω να πάω..Θα σαι εκεί;;Θ αφέρω και το Bravo να δεις τί είναι η Fiat!!Λέγε...
ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΩΙ ΠΕΤΑΩ ΓΙΑ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ....
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΑΕΡΑΚΗ...ΘΑ ΔΩ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΙΓΚΑ ΚΙΑ......
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Random1Random την Τετάρτη θα πάς Ακρωτήρι;;;Λέω να πάω..Θα σαι εκεί;;Θ αφέρω και το Bravo να δεις τί είναι η Fiat!!Λέγε...
ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΩΙ ΠΕΤΑΩ ΓΙΑ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ....
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΑΕΡΑΚΗ...ΘΑ ΔΩ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΙΓΚΑ ΚΙΑ......
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...
Εκει στο Lisbon ολο και καμια celebrity της Πορτογαλιας θα βρεις Π.χ. τη γυναικα του Φιγκο που θα μπουχτισε να βλεπει τον αντρουλη της να σερνεται στη Γερμανια και θα πεταχτηκε για ψωνακια+1000!
http://www.uglyfootballers.com/genpage.asp?DocumentID=183
Δείτε και τα υπόλοιπα ζευγάρια του Beauty and the Beast. Κορυφαίο το Fabien - Linda με φιναλίστ τους 'δικούς μας' Christian - Adriana
-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ρε παίδες,αυτή η θεογκόμενα που είχε κάποτε ο Θέμος ρε στίς εκπομές του ρε,πώς τή λέγανε;Ναστάζια Μητροπούλου.
Με αυτά που φορούσε δημιουργούσε συνεχώς μια απορία:
Πότε θα πεταχτούν έξω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; -
Μα τι τόπικ τρέλα είναι αυτο? εγώ ψηφίζω fergie
-
Για την ελινα ΚΑΝΤΖΑ εσκαγα πεντε χιλιαρικα αυριο κιολας... για οποιαδηποτε αλλη μεχρι χιλια...
αληθεια εχει δοκιμασει ποτε κανενας κατι τετοιο η κατι παρεμφερες ?? Δυστυχως οι επαρχιωτικες ριζες μου δεν μου επετρεψαν να δικτυωθω περι αυτου του θεματος ΑΚΟΜΑ..........
Ειρηνη Μερκουρη επισης ειναι απιστευταμπλ...Την ειδα και απο κοντα στον Τσαλικη περσι στο διπλα διπλα τραπεζι και εφαγα κολλημα.Δεν ηξερα ποια ηταν.. μετα τη φωναξε η χρυσπα με το ονομα της και αυτη χαιρετησε και καταλαβα...
Αυτα
-
lukeduke
τους τύπους του site που έβαλες τους βάρεσε η ζήλεια. Πολύ γουστάρω να το βλέπω αυτό. Ρε 'σεις, ο τύπος με την ωραία γυναίκα ή έχει πολλά λεφτά ή είναι φοβερός εραστής ή είναι σπουδαίος τυπάς ή εξαιρετικά καλός χαρακτήρας (ή συνδυασμός αυτών). Εσείς οι ζουλιάρηδες είστε ή φτωχοί ή μάπες στο κρεβάτι ή βαρετοί τύποι ή παρτάκηδες (ή συνδυασμός αυτών). Περαστικά.
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#1]